ja sam se naucio na Bosni...trenutno haram balkanom, posebice jadranomMElloo je napisao/la:Ne uci se na bosni, uci se na jakim zemljama pa tek poslije onda bosnu uzimat, preporucujem osmanlije il francuze
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja Bosnu uzeo beze reko da probam sta prvo sagraditi,zaraditi pa onda zaratovati,napravio deal sa turcima a srbi me napali i Turci me izdali ccc,moram veceras ponovo ali sad cu polako igrati 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nemam ja problema osim overpowered Švedskerevan je napisao/la:LBJ MVP i Mello, možete postaviti par screenshotova glavne mape i svih onih tabova kada kliknete na grb zemlje s kojom igrate? Da vam riješimo koji problem.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Igra li ko Saints row 4 malo sam razorcaran radi smijera u koji je igra otisla previse fantazije nije mi ko prva tri dijela nikako mrzim ove aliene totalno.
Samo jedan klub Velež Mostar
A kad si meni govorio kako Šveđani nisu problem? Gustavus Adolphus je uvijek lomio HRE kako mu je bilo volja. Da čovjek nije nesretno poginuo u jednom napadu, danas bi se u Njemačkoj i Austriji govorio ŠvedskiLBJ MVP je napisao/la:Nemam ja problema osim overpowered Švedskerevan je napisao/la:LBJ MVP i Mello, možete postaviti par screenshotova glavne mape i svih onih tabova kada kliknete na grb zemlje s kojom igrate? Da vam riješimo koji problem.Šveđani i rade ovu igru?Baš su pretjerali
Švedi su u to doba bili historijski jaki. Ljudi su Ruse ponizili i u Tridesetogodišnjem ratu na strani protestantske koalicije harali Svetim rimskim carstvom. Imali najnapredniji i najprestižniji arsenal u Stockholmu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Ja imam problem tako da ne znam sta dalje da radim, evo dok sve uslikam stavit cu ovdje
Austrija ce me je*at ko da gledam 
-
gojzerica
- Kontakt:
skinuo hitman 2 silent assasin, aj da malo ubijem dosadu
Meni Genoa uvela trade dispute i ja naletim na njih a austrija ih brani
ubise me poslal mi 46 000 ljudi 
Zašto ne sklopiš savez sa Francuskom, Poljskom ili nekom drugom zemljom koja je neprijateljski nastrojena ili je rival Austrije. Pogledaj pod diplomacijom s kim imaju loše odnose, rivalski ili neprijateljski status i onda pokušaj sklopiti savez sa tim zemljama. Ako Austrija osvaja nemilice okolo, možeš osnovati i koaliciju protiv njih. Ukoliko ništa od toga nije opcija, pošalji diplomatu na austrijski dvor da unaprijedi odnose i onda pokušaj da ih navedeš na Royal Marriage ili još bolje, savez. Tako neutraliziraš bilo kakav njihov napad jer se neće usuditi napasti zemlju s kojom imaju Royal Marriage. Previše štetno za njih.MElloo je napisao/la:Meni Genoa uvela trade dispute i ja naletim na njih a austrija ih braniubise me poslal mi 46 000 ljudi
Možeš pokušati da se uguraš i u Holy Roman Empire. To je teško ali moguće i nakon što postaneš član, Austrija te ne može dirati bez da naruši svoj kredibilitet sa drugim članovima HRE.
Nerealno je da ćeš sa Venecijom ikada biti dovoljno vojno snažan da se nosiš sa njima, tako da je jedini način na koji ih možeš skinuti s vrata diplomatski.
Ma ja evo uzeo Francusku, ne mogu ja bez vojske
*ebem se sa ovim englezima
100-godisnji rat
skoro sam ih istjerao iz francuske 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Warcraft 3 The Frozen Throne preko neta je vrh vrhova strategija. Po meni najbolji gameplay od bilo koje strategije ima. 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ah moj dobri stari arch-nemesis Engleska. Kod mene su na koljenima. Imaju skoro čitav teritorij izuzev Walesa i dvije provincije na sjeveru, ali sam ih toliko srozao da su u bankrotu i pobunama non-stop.MElloo je napisao/la:Ma ja evo uzeo Francusku, ne mogu ja bez vojske*ebem se sa ovim englezima
100-godisnji rat
http://www.rockstargames.com/V/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovu igru ni Boeing 787 neće moći pokrenuti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
samo ih udaram jos malo i lete sa kontinentarevan je napisao/la:Ah moj dobri stari arch-nemesis Engleska. Kod mene su na koljenima. Imaju skoro čitav teritorij izuzev Walesa i dvije provincije na sjeveru, ali sam ih toliko srozao da su u bankrotu i pobunama non-stop.MElloo je napisao/la:Ma ja evo uzeo Francusku, ne mogu ja bez vojske*ebem se sa ovim englezima
100-godisnji rat
samo kad osvojim teritoriju ne moze full anexy samo mi pise occupied by you
Savoya i Burgundija me mrze moram ic na na njih al nemam vojske, sve ide na englesku
A ti mislio moja će konfiguracija biti dovoljnaHigh je napisao/la:http://www.rockstargames.com/V/videos
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 28 avg 2013, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ostadoh bez komentara.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma šta ti je, ovo je smišljeno pravljena igra da se kupuju mega mašine i da raja troši pare nemilosrdnoHigh je napisao/la:Ostadoh bez komentara.![]()
Hebote, jedva odgledah ovaj klip, svako 10 sekundi zaštopa
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
De posaljite link igre Eu4 na pp da i ja predjem sa 3 na 4-ku ,vidim dobro su je uradili.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Odigrao prvu CK2
Sa škotskom krenem,2 godine sam izdržao 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
skinuo sam EU IV, ali imam problem sa instalacijom. imam nekakvih 45 partova, ali nijedan se ne moze otvoriti. imam vec instaliran Power ISO ali ni preko njega ne uspijevam ovo zavrsiti 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.