U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21,U-19,U-17
Ti su ugovori vrlo lahko oborivi pred FIFA-om, dokazano više puta u praksi s obzirom da Slovenci nisu bili jedini koji su to radili.gringobih je napisao/la:Od Slovenaca je gotovo nemoguce uzeti igraca jer se potpisuju ugovori o nastupu za njihovu repku...To je osnovni uslov za financiranje mladog sportiste u Sloveniji...PerryFred je napisao/la:Amir Dervisevic (Nk Maribor)(Slovenija U21)
Vezni red
sezona 13/14
5 . kolo odigrao 3 utakmice zabio 1 gol..
Sve zavisi na koji nacin je neko dosao u klub...Ako je tebi otac placao treninge u nekom klubu, hranio se i spavao kod svoje kuce itd, normalno da mozes birati, ali ako si ti na grbaci savez-klubu ne zaigra ti niti za koga drugoga...PerryFred je napisao/la:Hmm ..
Dejan Skolnik je prije par godina odbio Slovence i igrao za Hrvatsku U21
a rodjen je u Kranju u Sloveniji![]()
a Sven Dodlek je igrao za kadetsku repku Slovenije (kapetan) a sad za Vatrene
Znaci mogucnost postoji..
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Pa onda nista ni od Harisa Vukcica dzabe i ne pitat.
Evo za 18 godina koliko smo "oteli" igraca od Slovenije???????????Zekoo je napisao/la:Pa onda nista ni od Harisa Vukcica dzabe i ne pitat.
Da ti tu ironiju sasjecem cinjenicom na startu
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Isto onoliko koliko smo i pokusali.
Eborg je napisao/la:Isto onoliko koliko smo i pokusali.
Evo snimak utakmice U17 na nedavno održanom kampu u Skandinaviji.. Ako se napadač Ajdin Zeljković, koji je zabio prva 4 gola za svoj tim, ne nađe na nekom sljedećem okupljanju naše mlade reprezentacije ovi kampovi nemaju nikakvog smisla. Strašan napadač.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Postoji mogućnost da Marko Maletić pređe u Alemaniu Aachen ...
I ovaj stoper u plavih Hadzikadunic nije los nimalo!delija je napisao/la:Evo snimak utakmice U17 na nedavno održanom kampu u Skandinaviji.. Ako se napadač Ajdin Zeljković, koji je zabio prva 4 gola za svoj tim, ne nađe na nekom sljedećem okupljanju naše mlade reprezentacije ovi kampovi nemaju nikakvog smisla. Strašan napadač.
[youtube][/youtube]
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kad Jagodic objavljuje spisak ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
zna li neko nešto o njemu?

Kenan Mulalić, to je šesnaestogodišnjak koji je šokirao Francuske selektore mlađih selekcija jer je odbio da zaigra za U-15 reprezentaciju Francuske.
Rekao je da je njegova domovina Bosna i da se nada da će jednog dana obući njen dres.
Inače ovaj momak igra za omladinski pogon Stade-de-Reimsa, gdje se ističe od ostalih, pa je i veliki Lille htio da ga angažira ali su njegovi roditelji odbili tu ponudu.

Kao i vecina djece sa svojim roditeljima je otišao u Svijet, u potrazi za boljim životom.
Skrasio se u Francuskoj u kojoj živi od svoje 7 godina. Sa 10 godina je kao i "sva djeca" poceo da se bavi fudbalom, trenirajuci i igrajuci za lokalni fudbalski klub.
Tu se zadrzao jednu sezonu, a onda su došli skauti iz fudbalskog kluba STADE de REIMS i ponudili mu da trenira i igra za njihove mlade selekcije, što je on i prihatio.
Igrao je za U-12, U-13, U-14, U-15, a trenutno igra za U-16 selekciju STADE de REIMS-a. Za vrijeme igranja u U-13 selekciji pratili su ga skauti iz Lille, koji su ovom sjajnom veznjaku ponudili da se pridruži njihovom omladinskom pogonu.Ali je on na nagovor trenera i roditelja odbio ponudu Lille.
U prosloj sezoni je sa svojom ekipom bio prvak regije, a onda je došlo završni turnir na kojem su igrale 4 najbolje ekipe iz Francuske u uzrastu do 15 godina. Na tom turniru je naš Bosanac bljiljirao. Na kraju ekipa STADE de REIMS je i osvojila turnir i ponijela epitet najboljeg tima Francuskog prvenstva za djecake do 15 godina. A naš Bosanac je bio uvršten u najboljih 11 igraca na turniru. U protekloj sezoni je upiosao 16 golovai 27 asistencija.
Naravno njegove igre nisu prošle ne zapaženo kod selektora U-15 Francuske reprezentacije, te je bio pozvan na ragovor na kojem su mu ponudili da obuce dres Francuske U-15 reprezentacije. Ali se on kao i svaki pravi Bosanac zahvalio na pozivu i rekao je: "Ja samo mogu igrati za Bosnu i Hercegovinu to je moja domovina".
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Uobicajne pizdarije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Što možda je mali baš talenat, ništa ne gubimo pozivom za kadetsku repkuCartman je napisao/la:Uobicajne pizdarije.
Ovako su i o Pjaniću i Prciću prije pisali u Avazu, te prvaci regije ovo ono, raja ismijavala, sad su nam dobri, eno i onaj mali Mustafić je sad prešo u Gladbach
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
je li onaj mali Ramić još u kampu Arsenala u Grčkoj? 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jest, al' kad cucnes..JTS je napisao/la:je li onaj mali Ramić još u kampu Arsenala u Grčkoj?
Jagodicev spisak iz utakmice u utakmicu sve smijesniji.Tomislav Barisic,Muamer Avdic,Mario Kvesic,Kristijan Jajalo,Ognjen Petrovic,ko placa da ovi momci igraju gospodine Jagodicu??Ja mislim da svojim igrama sigurno ne zasluzuju jer uopce i ne igraju.Ovi anonimusi nikada nece postati igraci i potencijalni A-reprezentatvci i za godinu-dvije ce propasti kao sto su propali i mnogi u eri debila Branimira Tulica kada je svaka fukara mogla biti mladi reprezentativac.
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 28 avg 2013, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
bavarian_bk
- Kontakt:

Kao što se moglo i pretpostaviti . Bešića nema , što znači da se to "nešto" desilo između Bešića i selektora reprezentacija .
Nema ni Hajrovica,ali zato tu imamo neke livade iz 2. HNL.bavarian_bk je napisao/la:
Kao što se moglo i pretpostaviti . Bešića nema , što znači da se to "nešto" desilo između Bešića i selektora reprezentacija .
vidim nema Mešanovića, pa loše je vala i igrao .. neka dođe sebi
drago mi je što je Beka na spisku 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, HariTz, jasmin10, RacioEmocionalan i 42 gosta.