Pozicija Misimovica i Trivunovica je skroz drugacija, tako da nam taj "trivundza" sigurno treba..zehro je napisao/la:zar da nam zaboravljeni fudbaleri igraju za repku...svastapored jednog dzeke da igra topic ili pored misketa neki trivundza
![]()
![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Nije Marko Topic uospte los igrac ali netreba da vise pozivati, bar za sada.
sho se tice igraca mislim da vule trivunovic mora biti pozvan jer igra standardno u gtoj najjacoj ligi u evropi...kao takav je i sa slomljenom nogom bolji od nekog iz hnl ili premijer lige bih...takodzer treba obratit paznju na zlatka janjica (arminia) i damira vrancica (borusia dortmund)...obojica sjede na klupi doduse vrancic u proslom kolu tek prvi put ali uglavnom se vrti oko 15-16 igraca na koje trener racuna...opet ,bolje u burusiji igrat u 2gom timu negoi u nasoj ili hrvatskoj ligi jer smatram da je 3ca liga njemacka jaca ...
ti buncas decko.....lol.pa svi ti igraci su iz nase premijer lige otisli u inostranstvo.eto sigurno nam igraci nevaljaju dok igraju u premijer ligi.eto dzeko nije znao igrati dok nije otisao u inostranstvo....materemi kao da smo mi san marino liga pa podcjenjujete nase igrace ........bubooty je napisao/la:sho se tice igraca mislim da vule trivunovic mora biti pozvan jer igra standardno u gtoj najjacoj ligi u evropi...kao takav je i sa slomljenom nogom bolji od nekog iz hnl ili premijer lige bih...takodzer treba obratit paznju na zlatka janjica (arminia) i damira vrancica (borusia dortmund)...obojica sjede na klupi doduse vrancic u proslom kolu tek prvi put ali uglavnom se vrti oko 15-16 igraca na koje trener racuna...opet ,bolje u burusiji igrat u 2gom timu negoi u nasoj ili hrvatskoj ligi jer smatram da je 3ca liga njemacka jaca ...
- robijas_tesanj
- Kontakt:
ti po prezimenu gledas kvalitet igraca?! nekontam takve likove kao sto si ti al etozehro je napisao/la:ma kakav te bolan ljevakovic ajd mahmut inekako al ljeva pa prezime mu sve govori pa on da sta vrijedi vec bi bar bio u cotbusu.....jer sve sto u ceskoj vrijedi ide kod svabe...ev naseg dzeke...tek kad kad nesto napravis onda u A tim ...sit sam vise toga treba ovog treba onog zvat.....ja sam govorio sto ba ne zove koga iz slobode....a vidi sta uradi onaj kloc mikelini...sramotarobijas_tesanj je napisao/la:po meni je poziv u repku zasluzio admir ljevakovic, bivsi igrac celika,sada prvotimac ceskih teplica, i njegov saigrac aidin mahmutovic, ljevakovic moze igrati desnog i lijevog beka , kao i sve pozicije u veznom redu, teplice su ga probale na svim tim pozicijama i odlicno je odigrao dok je mahmutovic najbolji strijelac teplica
- CheGuevara
- Kontakt:
ma daj covjece ostani malo realan..kakav te damir vrancic..on igra za drugi tim dortmuna u regionalnoj ligi (4.njemacka liga) a ima 24 godina..gdje tu ima igraca..sto se tice janjica...ulazi ponekad u losoj arminiji..a i igra veznog, tu hvala bogu imamo dovoljno kvaliteta..bar za sad on nije zasluzio da bude ni medzu nasih 20 igraca! te igrace sve sto si naveo, pa isto bi bilo kao da si napisao treba pozvati vasilica, mikelinija, itd...nema tu kvaliteta..baci ti oko vise tamo gdje mozda imabubooty je napisao/la:sho se tice igraca mislim da vule trivunovic mora biti pozvan jer igra standardno u gtoj najjacoj ligi u evropi...kao takav je i sa slomljenom nogom bolji od nekog iz hnl ili premijer lige bih...takodzer treba obratit paznju na zlatka janjica (arminia) i damira vrancica (borusia dortmund)...obojica sjede na klupi doduse vrancic u proslom kolu tek prvi put ali uglavnom se vrti oko 15-16 igraca na koje trener racuna...opet ,bolje u burusiji igrat u 2gom timu negoi u nasoj ili hrvatskoj ligi jer smatram da je 3ca liga njemacka jaca ...
jbg.ljudi po meni imamo vezu i napad najbolju u regionu (nek se hrvati ne ljute)
i mislim da nam je zasad to pokriveno. problem je odbrana sto jest jest, tu smo u defektu. ja za sad neznam ni jednog dodatnog dobrog defanzivca. ako ko zna nek javi
ne zna ni CIRO a ne mi forumashi....armin dju je napisao/la:jbg.ljudi po meni imamo vezu i napad najbolju u regionu (nek se hrvati ne ljute)i mislim da nam je zasad to pokriveno. problem je odbrana sto jest jest, tu smo u defektu. ja za sad neznam ni jednog dodatnog dobrog defanzivca. ako ko zna nek javi
Pandza,Cocalic i Trivunovic
Zadnja izmjena: Diavolo, dana/u 11 dec 2008, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Il regno del Diavolo!
Kakav je taj Cocalic? Znam da igra za Zelju ali jeli dobar igrac?
armin dju je napisao/la:jbg.ljudi po meni imamo vezu i napad najbolju u regionu (nek se hrvati ne ljute)i mislim da nam je zasad to pokriveno. problem je odbrana sto jest jest, tu smo u defektu. ja za sad neznam ni jednog dodatnog dobrog defanzivca. ako ko zna nek javi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- CheGuevara
- Kontakt:
Kao sto sam vec par puta izjavio, Zdenko Baotic je sigurno dobar golman i moze za koju godinu biti sigurno zamjenik Kenana Hasagica..Nazolost, proslu godinu je bio malo nesretan, te sa povredama, te sa klubom, ali evo, nadam se da ce uskoro naci solidan klub, gdje moze napredovati..pa uskoro da on bude na klupi umjesto Brasnica! Sigurno da je kvalitet tu!Kevin je napisao/la:armin dju je napisao/la:jbg.ljudi po meni imamo vezu i napad najbolju u regionu (nek se hrvati ne ljute)i mislim da nam je zasad to pokriveno. problem je odbrana sto jest jest, tu smo u defektu. ja za sad neznam ni jednog dodatnog dobrog defanzivca. ako ko zna nek javi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.****.de/de/sport1at/**** ... 42495.html
NIJE JEDNU NEMO 5 SAM JEDAN NA JEDAN NEMA OD NJEGA NISTA VRATICE SE ON UBRZO U ZELJU ..bistrikboy je napisao/la:kaze bego da je kloc,zna bego gledo mu 1 utakmicu u kojoj je imao 100% priliku(pored gola jedinu)Tarik14 je napisao/la:Ma Stilic sigurno ima buducnost u reprezentaciji ali je mozda treba cekati jos nekoliko godina dok dobije formu.
ON JE BIJELA DZIGERA .
O REPREZENTACIJI MOZE SANJATI ...
hahahahahabego9 je napisao/la:NIJE JEDNU NEMO 5 SAM JEDAN NA JEDAN NEMA OD NJEGA NISTA VRATICE SE ON UBRZO U ZELJU ..bistrikboy je napisao/la:kaze bego da je kloc,zna bego gledo mu 1 utakmicu u kojoj je imao 100% priliku(pored gola jedinu)Tarik14 je napisao/la:Ma Stilic sigurno ima buducnost u reprezentaciji ali je mozda treba cekati jos nekoliko godina dok dobije formu.
ON JE BIJELA DZIGERA .
imaš li još koji vic
- CheGuevara
- Kontakt:
bas ih ljudina reda jedan za drugim..pravi nadrealista!mone je napisao/la:hahahahahabego9 je napisao/la: NIJE JEDNU NEMO 5 SAM JEDAN NA JEDAN NEMA OD NJEGA NISTA VRATICE SE ON UBRZO U ZELJU ..
ON JE BIJELA DZIGERA .
imaš li još koji vic
Bego da ti nisi gledao americki fudbal. ocigledno si nesto fulio.
Stila klasa za Ibricica, bartolovica...
Stila klasa za Ibricica, bartolovica...
Moze igrati stopera i zadnjeg veznog. Sjajne fizicke predispozicije, dobar u skoku, jak u duelima, veliki radijus kretanja, dobar pregled igre i sjajan dugi pas + ima vremena da jos napreduje ...Tarik14 je napisao/la:Kakav je taj Cocalic? Znam da igra za Zelju ali jeli dobar igrac?
*p.s. ode saraba u minsk. "Hvala čika Ćiro!"
Il regno del Diavolo!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sumnjao sam i ja u Stilica nekad davno ali pratio sam ga u poljskoj ligi i u kupu UEFA i priznajem da me razuvjerio, postao sam njegov fan i mislim da ce napraviti veliku karijeru.
Iskreno, ne vidim trenutno neku veliku razliku izmedju njega i Pjanica.
- CheGuevara
- Kontakt:
Ja vidim...LIGA i RAZLIKA U GODINAMA!calcio je napisao/la:Sumnjao sam i ja u Stilica nekad davno ali pratio sam ga u poljskoj ligi i u kupu UEFA i priznajem da me razuvjerio, postao sam njegov fan i mislim da ce napraviti veliku karijeru.![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
imaju i razlicite frizure, ali to nije tema vec sam mislio na igracke kvaliteteCheGuevara je napisao/la:Ja vidim...LIGA i RAZLIKA U GODINAMA!calcio je napisao/la:Sumnjao sam i ja u Stilica nekad davno ali pratio sam ga u poljskoj ligi i u kupu UEFA i priznajem da me razuvjerio, postao sam njegov fan i mislim da ce napraviti veliku karijeru.![]()
A Stilic svakako nece dugo ostati u Poljskoj...