FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 28 avg 2013, 13:57

SarajlijaTM je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Suljic treba u Mađarsku navodno za 200 hilj.eura ,trebao je ici na jucer na ljekarski pregled,ali se ceka da to odobri Tan, koji je to sve blokirao.
Ako je ovo tacno vi ste prnuli u sisu,da ne komentarisem dalje.

Mada vasu upravu smatram pametnijom od vas koji vjerujete u ove gluposti.

btw.ta 3mil koja ste vec rasporedili 600000 ide na porez ;) pa i to uracunajte,a ako je i to tacno onda ce vas sunce ogrijati nakon 7 godina,a djeca drugog razreda osnovne skole ce konacno shvatiti zasto se sve ove godine njihovi plavi vrsnjaci raduju ;) :mrgreen:

p.s.- bilbija je pravi kapitalac za vas,pljuje po komsijama i psuje da ne govorim kakve majke,ma i nema veze,bitno je da pljuje po komsijama :lol:
Vidim li ja to vunu u očima :lol: , slušo si onu nek crknu dušmani :D
U novi boj ...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 avg 2013, 14:01

Toliko su maleni ofirni,da je smijesno bilo sta komentarisati :lol:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 avg 2013, 14:03

Carli je napisao/la:Treba l' vam posudit?
Kesa nikad dosta buraz :lol:
hz033 je napisao/la: Vidim li ja to vunu u očima :lol: , slušo si onu nek crknu dušmani :D
Ako vidis bilo sta u ocima preko foruma,ti si ispred svog vremena :mrgreen:

btw.meni je drago kad se vi pojacavate,obrnuto od onoga zimuz kad ste se rjesili trojice glavnih igraca i samim tim se i nasi opustili i rjesili se zebe i beslije,koji bi nam sad itekako dosli. Ruzna politika oba kluba,al tako je ;)

@amy - jel ti tan odobrio da pises po forumu? :lol: :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2013, 14:08

nukleusmember je napisao/la:ma ko zna u kakvom je bilbija stanju,dugo nije igr"o,vi"chemo

VVVBK
Odradio je sa Vojvodinim komplet pripreme,igrao je cak nesto i Evropi sada,u dobrom je on fizickom stanju to nije nikakav problem,momak je za ovu ligu kapitalac i ako potpise dobili smo veliko pojacanje

Nazalost Suljic ce otici,to je njegova zelja iz uprave su mu cak ponudili bolje uslove nebi li ostao i potpisao novi ugovor medjutim momak zeli da ide,ugovor mu istice vrlo brzo tako da tu nema puno price nazalost,cifra je sasvim solidna i ako momak vec ne zeli da ostane,sretno mu dalje,nazalost ide u najgorem mogucem trenutku po ekipu,jel ponavljam apsurd je da ti u tijeku sezone ostajes bez standardnog prvotimca,ali s obzirom na okolnosti dobro je sto ce se uzeti neka lova kad vec momak ne zeli novi ugovor

U svakom slucaju sretno mu od mene,mada cu sacekat sa zvanicnim potvrdama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ustipak
Kontakt:

Post Postao/la ustipak » 28 avg 2013, 14:09

Ako cemo dobit sta para za njega nek ide, a ne na kraju da ode za vajkrem ha ja :D

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 28 avg 2013, 14:09

da hoce Bilbija doci volio bih vise nego ista, ja bi ga s babom na Islam preveo, samo da komsince sute, kad bi Messi dos'o u Sarajevo rekli bi ne valja, nije platio porez, nasli bi vi neku manu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 avg 2013, 14:10

BeSha1992 je napisao/la:da hoce Bilbija doci volio bih vise nego ista, ja bi ga s babom na Islam preveo, samo da komsince sute, kad bi Messi dos'o u Sarajevo rekli bi ne valja, nije platio porez, nasli bi vi neku manu...
vama i da radovan dodje vi bi neko opravdanje nasli haj suti bgt .

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 avg 2013, 14:14

SarajlijaTM
Pojmam nemam sto uopste sa tobom komentarisem,jer prozivati nekog da je nacionalista na osnovu neklih izjava vasih igraca je vise nego smijesna.Drugo on brani boje reprezentacija BIH,i ako je takav(nacionalista) kakvog ga ti prozivas,onda nek ga iz NSBIH sankcionisu.I trece ne ulazim ko je kakav,vec kakav je na terenu,i tu je svo mjerilo.

ustipak
Kontakt:

Post Postao/la ustipak » 28 avg 2013, 14:17

xaxaxa sto im je krivo axaxaxax aaaaa terabajt rokni se i idi gledaj Adilovica axxaxaxax

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 avg 2013, 14:18

ustipak je napisao/la:xaxaxa sto im je krivo axaxaxax aaaaa terabajt rokni se i idi gledaj Adilovica axxaxaxax
Nije mi krivo Allaha mi smo opet jaci i da vam dodje :D ,samo nema razloga da nasi igraci lazu i zasto im ne bi vjerovo.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 avg 2013, 14:20

Kovačević potpisao za FK Sarajevo
Potencijalni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Adnan Kovačević postao je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo - saopćeno je danas iz tabora viceprvaka BiH.

E ovo je stvarno previse. ;)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 avg 2013, 14:21

terabajt je napisao/la:
ustipak je napisao/la:xaxaxa sto im je krivo axaxaxax aaaaa terabajt rokni se i idi gledaj Adilovica axxaxaxax
Nije mi krivo Allaha mi smo opet jaci i da vam dodje :D ,samo nema razloga da nasi igraci lazu i zasto im ne bi vjerovo.
no comment :lol:
U novi boj ...

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 avg 2013, 14:22

Suljić jest dobar igrač i dosta se žrtvuje ali ako želi da ide, bujrum. Imamo još igrača koji ga mogu zamijeniti, nije jedini :mrgreen:

Trebamo sada protiv Olimpica dobro odigrati, pametno. Imaju strašno dobru ekipu.
Allegri je gospodin!

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 28 avg 2013, 14:22

terabajt je napisao/la:Suljic ima pola godine ugovor a da ode za 200 000 e ,dobar vic.
FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Suljić Asmir zaključili profesionalni ugovor do 30.06.2014.

iz službenog biltena. Zdrao !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 28 avg 2013, 14:22

Ne bi zelio da ovo shvatite ko provokaciju,vec bi volio pricati normalno.
Iskreno mogu do u detalj saznati koliko je tan dao para prijee sviju vas,ali nisam se zamarao tim iskreno.
Ono sto me zanima da mi logicki odgovorite,posto vas vecina lupa ko maksim po diviziji,I samo nahadjate.
Eto da uzmemo da je tan dao 3 miliona,recite mi samo koji je tanov interes da vam da tolike pare,sta on ima za uzvrat I zar mislite da je to ulaganje moguce ,pogotovo od nekogko nema veze sa sarajevom.
Ako mislite da je tanu bitna promocija malezije,ja vas pitsm kome to on u bih promovise maleziju,ko ce to od vas ili nas izuzev nekog guzonje ikad vidjet tu zemlju,jel vi mislite da ste brend u rangu svjetskih klubova pa da neko da tolike pare za reklamu I promociju.
Mislite da neko ko ima tolike pare pa se tsko lako razbacuje sa njima.to je biznismen I on ako nema interesa nece ni ulagat.
Ako je interes trening kamp,koji ce okupljat djecu I on imati prednost u dovodjenju istih ili prava na njih,onda mozda ima smisla nekog ,I on intetesa,ali vi uglavnom pricate o davanju sarajevu I promociji malezije I tone nebuloza.
Jedino meni kamp ima smisla za dati tolike pare,ako je tacno.
Sve dalje zavisi od vas.bude li lopovluka ,vjerovatno ode sve u pm,ali ideja je generalno dobra,hoce li se ostvarit vidjecemo kod nas se nista ne zna
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 avg 2013, 14:28

Pa kamp. Sam si rekao. Dobra stvar za nas koja će omogučiti milion malih stvari.
Allegri je gospodin!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 avg 2013, 14:29

barbarez je napisao/la:Ne bi zelio da ovo shvatite ko provokaciju,vec bi volio pricati normalno.
Iskreno mogu do u detalj saznati koliko je tan dao para prijee sviju vas,ali nisam se zamarao tim iskreno.
Ono sto me zanima da mi logicki odgovorite,posto vas vecina lupa ko maksim po diviziji,I samo nahadjate.
Eto da uzmemo da je tan dao 3 miliona,recite mi samo koji je tanov interes da vam da tolike pare,sta on ima za uzvrat I zar mislite da je to ulaganje moguce ,pogotovo od nekogko nema veze sa sarajevom.
Ako mislite da je tanu bitna promocija malezije,ja vas pitsm kome to on u bih promovise maleziju,ko ce to od vas ili nas izuzev nekog guzonje ikad vidjet tu zemlju,jel vi mislite da ste brend u rangu svjetskih klubova pa da neko da tolike pare za reklamu I promociju.
Mislite da neko ko ima tolike pare pa se tsko lako razbacuje sa njima.to je biznismen I on ako nema interesa nece ni ulagat.
Ako je interes trening kamp,koji ce okupljat djecu I on imati prednost u dovodjenju istih ili prava na njih,onda mozda ima smisla nekog ,I on intetesa,ali vi uglavnom pricate o davanju sarajevu I promociji malezije I tone nebuloza.
Sve dalje zavisi od vas.bude li lopovluka ,vjerovatno ode sve u pm,ali ideja je generalno dobra,hoce li se ostvarit vidjecemo kod nas se nista ne zna
Hvala na konstataciji, nego da odeš na onaj drugi dio foruma i malo raspravljas o sefovom odmoru, i tim nebulozama. Pusti nama naše nebuloze, ima nas dovoljno da raspravljamo i konstatujemo, bez provokacije ;)
Vas izgleda više hebe Tan nego zeljo ovih dana
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 28 avg 2013, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 avg 2013, 14:29

barbarez je napisao/la:Ne bi zelio da ovo shvatite ko provokaciju,vec bi volio pricati normalno.

Dnevni Avaz
Sarajevo od Tana dobilo 3miliona KM 2,5 će potrošiti na kamp i školu a 0,5miliona na pojačanja,troškove lige i ostale troškove.Malio dio novca ili nikakav će služiti za vračanje djela nekih dugova.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 avg 2013, 14:30

Visent Tan je iz Malezije, doduse nam jako prijateljska zemlja po svemu, do njega smo dosli preko velikog pitara Dz. Kusturicce koji je clan BP, i naravno jeste kamp je u pitanju koji ce najvjerovatnije biti u Butmiru, dao nam je 3 miliona KM + pare za reklamu tj kao Gen. Sponzor FK SARAJEVO. uplatio je vecinu udjela koji ce kanije preci u dionice kad se usvoji zakon o sportu, tako da i sve je ovo sto se desava produkt rada ove uprave i posjete Tan-a, a i ova suljiceva prodaja ce donijet jako veliki iznos novca ujedno i dobit cemo pravu zamjenu tj bolju neg sto je on...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 28 avg 2013, 14:37

terabajt je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:da hoce Bilbija doci volio bih vise nego ista, ja bi ga s babom na Islam preveo, samo da komsince sute, kad bi Messi dos'o u Sarajevo rekli bi ne valja, nije platio porez, nasli bi vi neku manu...
vama i da radovan dodje vi bi neko opravdanje nasli haj suti bgt .
neka nama i radovana, nez sta imas protiv njega, cim je za Sarajevo nesta vi totate komsince, uvijek razlog neki, daj mi dokaz osim rijeci vase balavurdije da im je psovao ja cu ti se javno izvinit i sam sebe banovat do kraja zivota na forumu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, stokastoka23 i 24 gosta.