Hvala na konstataciji, nego da odeš na onaj drugi dio foruma i malo raspravljas o sefovom odmoru, i tim nebulozama. Pusti nama naše nebuloze, ima nas dovoljno da raspravljamo i konstatujemo, bez provokacijebarbarez je napisao/la:Ne bi zelio da ovo shvatite ko provokaciju,vec bi volio pricati normalno.
Iskreno mogu do u detalj saznati koliko je tan dao para prijee sviju vas,ali nisam se zamarao tim iskreno.
Ono sto me zanima da mi logicki odgovorite,posto vas vecina lupa ko maksim po diviziji,I samo nahadjate.
Eto da uzmemo da je tan dao 3 miliona,recite mi samo koji je tanov interes da vam da tolike pare,sta on ima za uzvrat I zar mislite da je to ulaganje moguce ,pogotovo od nekogko nema veze sa sarajevom.
Ako mislite da je tanu bitna promocija malezije,ja vas pitsm kome to on u bih promovise maleziju,ko ce to od vas ili nas izuzev nekog guzonje ikad vidjet tu zemlju,jel vi mislite da ste brend u rangu svjetskih klubova pa da neko da tolike pare za reklamu I promociju.
Mislite da neko ko ima tolike pare pa se tsko lako razbacuje sa njima.to je biznismen I on ako nema interesa nece ni ulagat.
Ako je interes trening kamp,koji ce okupljat djecu I on imati prednost u dovodjenju istih ili prava na njih,onda mozda ima smisla nekog ,I on intetesa,ali vi uglavnom pricate o davanju sarajevu I promociji malezije I tone nebuloza.
Jedino meni kamp ima smisla za dati tolike pare,ako je tacno.
Sve dalje zavisi od vas.bude li lopovluka ,vjerovatno ode sve u pm,ali ideja je generalno dobra,hoce li se ostvarit vidjecemo kod nas se nista ne zna
Vas izgleda više hebe Tan nego zeljo ovih dana