Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pipita
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pipita » 19 dec 2009, 15:36

Saurman je napisao/la:real 5 mil godisnje Pepeu sjajno tak je strasan igrac svakom protivnickom napadu ulijeva samopouzdnje.. :D
Veze ti nemas kako Pepe igra... nisi pogledao 3 utakmice Reala ove sezone.. ma 3 u vrh glave
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 dec 2009, 15:39

posto se ti razumijes..koliko je real prosle sezone primio golova u primeri i koliko je crvenih kartona dobio Pepe..sad ces reci nije Pepe kriv za sve golove :D ....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 19 dec 2009, 15:42

Saurman je napisao/la:posto se ti razumijes..koliko je real prosle sezone primio golova u primeri i koliko je crvenih kartona dobio Pepe..sad ces reci nije Pepe kriv za sve golove :D ....
Primili su oko 50 golova, pa kako i ne bi primili kad je Cannavaro bio glavni stoper a Heinze i Drenthe igrali lijeve bocne... za tvoju informaciju, Pepe je prosle sezone u odbrani bio bolji nego Ramos i najzasluzniji je uz Casillasa sto Real nije primio 70 golova!

Prosle sezone nam je ekipa bila u raspadu...

i da, prosle sezone je pepe dobio u la ligi samo jedan crveni i to onaj protiv getafea
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 19 dec 2009, 15:44

pepe je bolji igrac za zadnjeg veznog nego za stopera,sta nam je radio u zenici i portugalu :(
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 19 dec 2009, 15:46

-Barcelona- je napisao/la:pepe je bolji igrac za zadnjeg veznog nego za stopera,sta nam je radio u zenici i portugalu :(
Ma on je klasicni defanzivac, igrati stopera i defanzivnog veznjaka je gotovo ista uloga, osim ako si defanzivni veznjak poput Alonsa koji ima najtezi zadatak u Real Madridu i definitivno je jedan od najboljih igraca na toj poziciji.. hem sto je defanzivac i zaustavlja napade uz lassa, on je zaduzen da hrani ofanzivne igrace loptama i da pravi igru zajedno s Kakom...

Pepe gdje god da igra kao defanzivac, on je dobar...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 dec 2009, 15:48

samo cu reci Pepe je prosjecan odbrabeni igrac....i jos ga nesto nagrade tu platu nema Vidic ili Pique koji su za njega armirani beton... :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 19 dec 2009, 16:01

Saurman je napisao/la:samo cu reci Pepe je prosjecan odbrabeni igrac....i jos ga nesto nagrade tu platu nema Vidic ili Pique koji su za njega armirani beton... :)
Pa vidis.. Vidic je izgleda dobar samo tebi.. Dobije vise crveni nego Ramos i Pepe zajedno, a nekako mi u zadnje vrijeme izgleda ocajno, jos prije ove ozljede je bio nikakav... Nisam ja kriv sto vlasnici Barce smatraju kako Pique ne zasluzuje jednaku platu kao i Pepe...

Pepe je prosjecan za tebe, a Pique je ispod prosjeka za mene
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 19 dec 2009, 16:14

Pipita je napisao/la:
Saurman je napisao/la:samo cu reci Pepe je prosjecan odbrabeni igrac....i jos ga nesto nagrade tu platu nema Vidic ili Pique koji su za njega armirani beton... :)
Pa vidis.. Vidic je izgleda dobar samo tebi.. Dobije vise crveni nego Ramos i Pepe zajedno, a nekako mi u zadnje vrijeme izgleda ocajno, jos prije ove ozljede je bio nikakav... Nisam ja kriv sto vlasnici Barce smatraju kako Pique ne zasluzuje jednaku platu kao i Pepe...

Pepe je prosjecan za tebe, a Pique je ispod prosjeka za mene
reci mu pipi pepe je najbolji stoper la lige to sam nekad bio i napisao još dok nije sezona počela sad mi mrsko tražit
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 19 dec 2009, 17:18

Veceras ce Real zgaziti Zaragozu.

Hala Madrid !!!

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 19 dec 2009, 17:22

veceras opet gledamo carolije CR9 ... :mrgreen:

veceras je moguce da po prvi puta zaigraju Higuain Benzema i Ronaldo zajedno od prve minute ....

Benzema bih bio u sredini Higuain desno a CR9 lijevo..... ubitacna kombinacija... :mrgreen:

petarda za kraj godine.... :mrgreen: :mrgreen:

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 19 dec 2009, 17:23

el_fenomeno je napisao/la:Veceras ce Real zgaziti Zaragozu.

Hala Madrid !!!
Zadnji put kad sam ja rekao da cemo nekoga ZGAZITI je bilo u kolu kada smo igrali protiv Sportinga. Ruku na srce, ponisten nam je cist gol i nedosudjen cist penal nad Kakom kad je Vitienes sudio, ali 0:0 protiv njih je bilo lose. Nema veze sto je Zaragoza 18. na tabeli, ja ne bih bio siguran da cemo ih ZGAZITI... prije da cemo ih pobjediti :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 19 dec 2009, 17:32

Pipita je napisao/la:
el_fenomeno je napisao/la:Veceras ce Real zgaziti Zaragozu.

Hala Madrid !!!
Zadnji put kad sam ja rekao da cemo nekoga ZGAZITI je bilo u kolu kada smo igrali protiv Sportinga. Ruku na srce, ponisten nam je cist gol i nedosudjen cist penal nad Kakom kad je Vitienes sudio, ali 0:0 protiv njih je bilo lose. Nema veze sto je Zaragoza 18. na tabeli, ja ne bih bio siguran da cemo ih ZGAZITI... prije da cemo ih pobjediti :mrgreen:

:mrgreen: ....ma nemozemo veceras primiti koliko Benzema moze dati..... ipak mu je rodjendan :mrgreen:

Cestitke Benzemi za rodjendan i sve najbolje.... nadam se da ce mo uskoro vidjeti njegove carolije....i da zacepi usta kriticarima... :mrgreen:

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 19 dec 2009, 17:36

T4R1K je napisao/la::mrgreen: ....ma nemozemo veceras primiti koliko Benzema moze dati..... ipak mu je rodjendan :mrgreen:
Cestitke Benzemi za rodjendan i sve najbolje.... nadam se da ce mo uskoro vidjeti njegove carolije....i da zacepi usta kriticarima... :mrgreen:
Pa buraz u tome i jest problem. Ja imam vjere u Benzemu ko sto sam imao vjere u Heinzea dok je jos igrao za Real :mrgreen:

Covjek je zabio 4 gola u 12 utakmica, tako da se od njega ne ocekuje previse. Glavni akteri Realovog napada su Higuain i Ronaldo, oni imaju najvise golova od svih igraca Reala, Pipita 8 u La Ligi, Ronaldo 6 u La Ligi, ali ima ih 6 i u Ligi Prvaka :mrgreen:

Kosta on €35 miliona i steta bi bilo to bezveze ostavljati na klupi, ali Raul vise vrijedi od njega trenutno, barem prema igri i prema onome sto pokazuje, i sad nije vrijeme da gledamo na to koliko je ko kostao... Mi moramo pobjediti ovu utakmicu sa odbranom koja ce biti bez dva standardna stopera
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 dec 2009, 17:43

A vi se ufatili Benzeme,evo vidim prema Marci da ga nema u prvih 11 :mrgreen:

Mozda ga je pustio na proslavu rodjendana :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 19 dec 2009, 17:45

Pipita je napisao/la:
T4R1K je napisao/la::mrgreen: ....ma nemozemo veceras primiti koliko Benzema moze dati..... ipak mu je rodjendan :mrgreen:
Pa buraz u tome i jest problem. Ja imam vjere u Benzemu ko sto sam imao vjere u Heinzea dok je jos igrao za Real :mrgreen:

Covjek je zabio 4 gola u 12 utakmica, tako da se od njega ne ocekuje previse. Glavni akteri Realovog napada su Higuain i Ronaldo, oni imaju najvise golova od svih igraca Reala, Pipita 8 u La Ligi, Ronaldo 6 u La Ligi, ali ima ih 6 i u Ligi Prvaka :mrgreen:

Kosta on €35 miliona i steta bi bilo to bezveze ostavljati na klupi, ali Raul vise vrijedi od njega trenutno, barem prema igri i prema onome sto pokazuje, i sad nije vrijeme da gledamo na to koliko je ko kostao... Mi moramo pobjediti ovu utakmicu sa odbranom koja ce biti bez dva standardna stopera

sve to znam ali protiv Valencie je Benzema pokazao da se radi o jako kvalitetnom napadacu...mislim da ipak u odnosu koliku je minutazu imao da se dobro pokazao.... ipak bez Higuaina se nemoze poceti on je obavezan u napadu .... CR9 necu da komentarisem ko sam ja da pricam nesto o njemu :mrgreen: .....

A znam da probleme imamo u odbrani Albiol problemi sa ramenom Pepe vec poznato...Ramos i Garay ce igrati na mjestu stopera a Marcelo i Arbeloa na bekovima.... moje neke pretpostavke

Marcela su kritikovali ali me pozitivno iznenadio u zadnjim utakmicama tako da vjerujem da ce i veceras biti na visini zadatka ako dobije priliku ali Pelegrini ga forsira tako da mislim da je i veceras u pocetnih 11 i vrijedi spomenuti da ima najvise minutaze posle Casillasa..... opet ostaje da vidimo ...nadam se 3 boda i uspjesan zavrsetak ove godine :mrgreen:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 19 dec 2009, 17:45

zaragoza po igrackom kadru treba biti medju 10 ekipa nece biti lako realu 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 19 dec 2009, 17:45

miky_hz je napisao/la:A vi se ufatili Benzeme,evo vidim prema Marci da ga nema u prvih 11 :mrgreen:

Mozda ga je pustio na proslavu rodjendana :P
Ma taj sastav stoji od jucer. Pisali su oni danas da ce Benzema i Higuain biti u vrhu napada, jer MArcelo mora igrati lijevog beka, posto Arbeloa prelazi na desnog a Ramos na stopera umjesto Albiola koji je povrijedio rame. Ako se ispostavi da Albiol moze igrati, mada ce se to tesko dogoditi jer jucer na treningu nije mogao nikako pomaknuti ruke zbog bolova u ramenu, onda bi Benz mogao zavrsiti na klupi...

sve ovo pisem jer ne vjerujem dace albiol igrati i da ce pellegrini dati priliku Graneru koji je i ne zasluzuje
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 19 dec 2009, 17:52

T4R1K je napisao/la: sve to znam ali protiv Valencie je Benzema pokazao da se radi o jako kvalitetnom napadacu...mislim da ipak u odnosu koliku je minutazu imao da se dobro pokazao.... ipak bez Higuaina se nemoze poceti on je obavezan u napadu .... CR9 necu da komentarisem ko sam ja da pricam nesto o njemu :mrgreen: .....

A znam da probleme imamo u odbrani Albiol problemi sa ramenom Pepe vec poznato...Ramos i Garay ce igrati na mjestu stopera a Marcelo i Arbeloa na bekovima.... moje neke pretpostavke

Marcela su kritikovali ali me pozitivno iznenadio u zadnjim utakmicama tako da vjerujem da ce i veceras biti na visini zadatka ako dobije priliku ali Pelegrini ga forsira tako da mislim da je i veceras u pocetnih 11 i vrijedi spomenuti da ima najvise minutaze posle Casillasa..... opet ostaje da vidimo ...nadam se 3 boda i uspjesan zavrsetak ove godine :mrgreen:
Sto se tice Benzeme, on je dobio dosta minutaze u La Ligi. Covjek je odigrai 12 utakmica, u tih 12 utakmica je odigrao oko 792 minute i zabio je samo 4 gola, za raliku od higuaina koji je u zabio osam golova a odigrao je skoro sat vremena manje od benzeme te je igrao na 11 utakmica...

Marcelo da je tako slab on ne bi igrao u prvom sastavu Real Madrida i ne bi bio nas najkorisniji igrac. On ima najvecu minutazu u ekipi, poslije Casillasa koji je igrao sve utakmice
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 19 dec 2009, 17:56

Pipita je napisao/la:
T4R1K je napisao/la: sve to znam ali protiv Valencie je Benzema pokazao da se radi o jako kvalitetnom napadacu...mislim da ipak u odnosu koliku je minutazu imao da se dobro pokazao.... ipak bez Higuaina se nemoze poceti on je obavezan u napadu .... CR9 necu da komentarisem ko sam ja da pricam nesto o njemu :mrgreen: .....

Sto se tice Benzeme, on je dobio dosta minutaze u La Ligi. Covjek je odigrai 12 utakmica, u tih 12 utakmica je odigrao oko 792 minute i zabio je samo 4 gola, za raliku od higuaina koji je u zabio osam golova a odigrao je skoro sat vremena manje od benzeme te je igrao na 11 utakmica...

Marcelo da je tako slab on ne bi igrao u prvom sastavu Real Madrida i ne bi bio nas najkorisniji igrac. On ima najvecu minutazu u ekipi, poslije Casillasa koji je igrao sve utakmice
Ma dobro moze se o Benzemi raspravljati dugo .... ja ga licno volim kao igraca Lyon sam prije gledao radi njega....ali vidjet cemo....

a za Marcela se slazem sa tobom.... :mrgreen:

Idemo ih veceras ne zgaziti nego pobjediti :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 dec 2009, 17:57

Jel vas prenose veceras na Hayatu?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.