NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
puno spekulacija u zadnjih par dana ,treba sacekati malo i vidjeti sta je tu sve istina.ako se zna da su fadil i nurdo dobri ahbabi i da zajedno u zadnje vrijeme rade onda nije logicno da jedan od njih dize ruke.po mome ili ce obojica biti tu ili ce oibojica otici a stime i zvijezda u drugu ligu federacije grupa sjever
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Potuno se slazem sa tobom i to sam htio ranije da napisem.Fadil i Nurdo su jako dobri i zajedno ulazu u otvaranje novih fabrika,tako gdje je Fadil tu je i Nurdo i obratno,tako ce biti i u Zvijezdi ili ce biti obojica ili niti jedan.Poznavajuci Fadila kao ozbiljnog covjeka on cega se prihvati tu nema odustajanja.Mozda su se tako dogovorili njih dvojica, da jedno vrijeme Fadil, a malo Nurdo vode glavnu rijec u klubu jer imaju dosta poslovnih obaveza.astra1922 je napisao/la:puno spekulacija u zadnjih par dana ,treba sacekati malo i vidjeti sta je tu sve istina.ako se zna da su fadil i nurdo dobri ahbabi i da zajedno u zadnje vrijeme rade onda nije logicno da jedan od njih dize ruke.po mome ili ce obojica biti tu ili ce oibojica otici a stime i zvijezda u drugu ligu federacije grupa sjever
Jesil ti mislio na ovu srijedu ili...?tuzlajug je napisao/la:po svim kuloarima trebao bi biti nego iz nase regije,rekao sam svima sacekajte srijedu i dobiti cete sve informacijeBosanski zmaj je napisao/la:Po ovome izgleda da nema nista od povrtaka Ratka, ko li ce osvanuti na klupi, ko je taj misticni trener?
-
- Kontakt:
Ko je ovaj?

Ordagic trenira, hoce li moci izbjeci operaciju??

Ordagic trenira, hoce li moci izbjeci operaciju??

[quote="Bosanski zmaj"]Ko je ovaj?

Ovaj ti je mali Kuzmanović, momak iz kadeta 17 godina... Pred njim, akobogda, lijepa budućnost.........

Ovaj ti je mali Kuzmanović, momak iz kadeta 17 godina... Pred njim, akobogda, lijepa budućnost.........
NE ZNAM KAKAV TI JE TAJ SVABO , ALI JE I TRENER STUTGARTA IZVIZDAN VEC NAKON DRUGOG KOLA I PORAZA NA DOMACEM STADIONU , A NAKON PORAZA U GOSTIMA U TRECEM KOLU JE I SMIJENJEN.TO TI JE POSTALA NORMALA U CIJELOM SVIJETUZuk3E je napisao/la:Ma ja, ali ovo je naša stvarnost. Jedan moj prijatelj, Švabo original, koji inače piše članke za Süddeutsche Zeitung, reako mi je poslije trećeg kola i poraza od Zrinjskog: "Nigdje u svijetu se domaćim igračima ne zviždi nakon trećeg kola..." Toga ima samo kod nas. U životu se pravi prijatelji poznaju u nevolji, a i Zvijezda je život..... Nadam se i vjerujem da će ipak doći bolji dani i drago mi je što ima još neko ko slično razmišlja kao ja.....SamSvojMajstor je napisao/la:Ma cudan ti je ovaj nas narod.. kad pobijede dvije , dizu sve u nebo.. cim jedan poraz , il losa igra tima.. odmah psuju igracima tu.. shvatam da ljudi zele da bude pobjede , da se biljeze dobri rezultati.. al treba shvatit da to ne moze uvijek.. pa jedna Barca je dobila od Bayerna , i sta sad.. navijace Barce ne trebaju vise dolazit i podrzat voljeni klub ??
Trebali uopste spominjati da je Ninkovic i danas vidjen u carsiji. 

To sa Ninkovićem ste postali više dosadni imali neko da zna neku tačnu informaciju. I pošto sam novi htio bih nešto pitati znali neko zašto su one zelene sjedalice koje su složene pored umjetne trave na stadionu?
Dosao na otvaranje sajma,zbog togarasta1922 je napisao/la:Trebali uopste spominjati da je Ninkovic i danas vidjen u carsiji.

Nije stvar samo u pocetnim losim rezultatima nego je stvar sto je narusen ugled kluba da sad ne nabrajam tenzije na relaciji navijaci uposlenici kluba,javne svadje pojedinih trenera i igraca i takve stvari niko normalan nepodrzava i to se treba iskorijenit.Ono sto je sasvim sigurno je da je novca sve manje i da se u sve to trebaju uklopit i novi ljudi kojima se u narednom periodu ukaze povjerenje i tim ljudima treba dati podrsku da u takvim teskim vremenima se izbori opstanak u PL,a ovi koji su doveli do ovakvog stanja koje sam naveo na pocetku netrebaju bit predmet spominjanja,a kamoli da im se daje nekakva podrska ili zasluge.mmmirza je napisao/la:NE ZNAM KAKAV TI JE TAJ SVABO , ALI JE I TRENER STUTGARTA IZVIZDAN VEC NAKON DRUGOG KOLA I PORAZA NA DOMACEM STADIONU , A NAKON PORAZA U GOSTIMA U TRECEM KOLU JE I SMIJENJEN.TO TI JE POSTALA NORMALA U CIJELOM SVIJETUZuk3E je napisao/la:Ma ja, ali ovo je naša stvarnost. Jedan moj prijatelj, Švabo original, koji inače piše članke za Süddeutsche Zeitung, reako mi je poslije trećeg kola i poraza od Zrinjskog: "Nigdje u svijetu se domaćim igračima ne zviždi nakon trećeg kola..." Toga ima samo kod nas. U životu se pravi prijatelji poznaju u nevolji, a i Zvijezda je život..... Nadam se i vjerujem da će ipak doći bolji dani i drago mi je što ima još neko ko slično razmišlja kao ja.....SamSvojMajstor je napisao/la:Ma cudan ti je ovaj nas narod.. kad pobijede dvije , dizu sve u nebo.. cim jedan poraz , il losa igra tima.. odmah psuju igracima tu.. shvatam da ljudi zele da bude pobjede , da se biljeze dobri rezultati.. al treba shvatit da to ne moze uvijek.. pa jedna Barca je dobila od Bayerna , i sta sad.. navijace Barce ne trebaju vise dolazit i podrzat voljeni klub ??
Ovo da će Fadil bit samo par dana je dezinformacija kako sam upravo čuo
, a ovi što spominju stalno Ninkovića postali ste dosadni de pustite ljude nek nešto odluče a kad odluče vjerujem da će dat saopštenje tj. izvještaj da i mi budemo upoznati sa situacijom.

Zmajevac to što pišeš si potpuno u pravu ali kod nas je trebalo otjerati samo jednog čovjeka MUSTAFU (najveće zlo koje je Gradačac zadesilo nakon nesretnog rata) ali nikako nije trebao otići Nuro pa i ova priča da Fadil treba izać iz Zvijezde. Teško će se na ovom vremenu naći ljudi koji bi ulagali u klub. A mi smo mala sredina i nemamo neku zaleđinu kao što imaju klubovi u većim Gradovima, što bi značilo da ako se ovi ljudi stvarno povuku mi sigurno ispadamo.
-
- Kontakt:
Sada kada nema para vracaju se domaci ljudi u klub a kada je bilo onda daj samo stranca tj.nekom ko nije s nase opstine.Mislim da ce i trener biti neko domaci,sada kada lose ide da se moze svaliti krivica na domaceg covjeka.
Nebi me cudilo da dodje Durgut da radi za 500 km a ostalim trenerima su bile plate i do 6000km.Mislim da bi Mure da je bio u klubu kada je bilo vise para napravio puno dobrog za razliku od svih ovih dosadasnjih nazovi direktore kluba.
Nebi me cudilo da dodje Durgut da radi za 500 km a ostalim trenerima su bile plate i do 6000km.Mislim da bi Mure da je bio u klubu kada je bilo vise para napravio puno dobrog za razliku od svih ovih dosadasnjih nazovi direktore kluba.
nemogu samo vjerovati sta nam je mustafa smrad uradio .pa pola kluba nam je razjebao.zbog njega je ovo sve doslo.nadam se da su i nurdo i fadil u klubu i da ce nastaviti voditi klub.bez njih dva nema ni zvijezde u premijer ligi.
na kraju bolje pustiti doru i kadiju neka rade par kola da se vidi kako dalje ako se pobijedi u trebinju ja bi doru ostavio ipak je sa ovim momcima dugo
na kraju bolje pustiti doru i kadiju neka rade par kola da se vidi kako dalje ako se pobijedi u trebinju ja bi doru ostavio ipak je sa ovim momcima dugo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem sta pojedinci pisu po forumu i kakve dezonformacije sire.Fadil Novalic se pojavio u klubu i na stadionu nakon 2-3 mjeseca odsustva i to je znak da i dalje ostaje u klubu.Umjesto da nam to bude znak i olaksanje da ce sve biti u redu, kako treba ovdje pojednici pisu o povalcenju Fadila iz kluba.Pa da se htio povuci covjek ne bi dolazio na stadion i gledao trening.Ako je iko procitao saopstenje Uprave kluba kako treba pred pocetak sezone je pisalo da se predsjednik kluba privremeno povlaci iz kluba dok ne zavrsi posao sa Cimosom (31.08.).
Previse su novca ulozili i Fadili i Nurdo da bi tek tako otisli.
Previse su novca ulozili i Fadili i Nurdo da bi tek tako otisli.
Navodno je Fadil preuzeo to oko isplata igračima jer je Nurdo kao napustio sve.Muriz direktor
,trener će biti iz okruzenja,nista specijalno.Mnogi su odbili ili tražili abnormalne uslove 

-
- Kontakt:
Imali smo "specijalce" iz vana pa sta su to napravili (Jovic,Kuntic,Odovic,Gacinovic,spor. dir Musto).jbg nama niko ne udovolji i nista nam nevalja.Od trenera u BiH odskacu Amar,Jagodic,Capljic svi ostali su u istom kosu.vatreni je napisao/la:Navodno je Fadil preuzeo to oko isplata igračima jer je Nurdo kao napustio sve.Muriz direktor,trener će biti iz okruzenja,nista specijalno.Mnogi su odbili ili tražili abnormalne uslove
E to je kod nas najveći problem što nama niko ne valja ustvari ni mi ne znamo šta hoćemo. Ako će trener bit iz okruženja ja bi najviše volio vidit Durguta na klupi jer on ima i prof. licencu, a Doro neka ostane kao pomoćnik. I još nešto šta mislite da sačekamo da se klub oglasi i kaže šta i kako vako samo bezveze bubamoBosanski zmaj je napisao/la:Imali smo "specijalce" iz vana pa sta su to napravili (Jovic,Kuntic,Odovic,Gacinovic,spor. dir Musto).jbg nama niko ne udovolji i nista nam nevalja.Od trenera u BiH odskacu Amar,Jagodic,Capljic svi ostali su u istom kosu.vatreni je napisao/la:Navodno je Fadil preuzeo to oko isplata igračima jer je Nurdo kao napustio sve.Muriz direktor,trener će biti iz okruzenja,nista specijalno.Mnogi su odbili ili tražili abnormalne uslove
Gospodin Fadil je na celu kluba i to je definitivno,Mure spor.direktor,novi sef strucnog staba ce biti trener koji prihati Zvijezdine uslove tako da ako Durgut nebude vjerovatno mu se nesvidjaju uslovi i vjerovatno se i Eso vraca na neku od pozicija.Sad je situacija sto bi narod reko na muci se poznaju junaci.ludinjo22 je napisao/la:E to je kod nas najveći problem što nama niko ne valja ustvari ni mi ne znamo šta hoćemo. Ako će trener bit iz okruženja ja bi najviše volio vidit Durguta na klupi jer on ima i prof. licencu, a Doro neka ostane kao pomoćnik. I još nešto šta mislite da sačekamo da se klub oglasi i kaže šta i kako vako samo bezveze bubamoBosanski zmaj je napisao/la:Imali smo "specijalce" iz vana pa sta su to napravili (Jovic,Kuntic,Odovic,Gacinovic,spor. dir Musto).jbg nama niko ne udovolji i nista nam nevalja.Od trenera u BiH odskacu Amar,Jagodic,Capljic svi ostali su u istom kosu.vatreni je napisao/la:Navodno je Fadil preuzeo to oko isplata igračima jer je Nurdo kao napustio sve.Muriz direktor,trener će biti iz okruzenja,nista specijalno.Mnogi su odbili ili tražili abnormalne uslove
po ovome što se piše izgleda dobismo sve naše ljude iz čaršije a to smo koliko se sjećam i htjeli. Sad će mo da vidimo kako će to funkcionisati. Bitno je samo da nam Fadil ostane. I neodgovori niko za sjedalice jesul za našeg stadiona ili idu negdje drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.