mija je napisao/la:gio10 je napisao/la:Fizičku spremu koju naši igrači posjeduju ove godine, niko nikad nije posjedovao u našoj ligi.
Mi smo naišli na tvrd orah zvani Viktorija iz Plzena, i sa njom se nismo mogli mjeriti.
Budite zadovoljni ovim što imamo, da igrači mogu raditi sve ono što vi nabrajate mi bi svake godine igrali 1/4 finala LP
Očigledno nama treba 10. mjesto pa da cijenimo svaki remi na strani
Ti ako si zadovoljan ja nisam,ako je vecina navijaca zadovoljna ja postujem neka rade kako hoce svakako se u klubu ne zna ko pije a ko placa pa mogu kako hoce.Ja uredno kupim godisnju,imam dosta gostovanja u nogama i nemogu sebi dozvoliti da me prave budalom,
od mene ce malo ohladiti-a po posjeti vidim da dosta navijaca tako razmislja
bas sam gledao po forumu kad sam se vratio s utakmice bio su tu nisi ni bio na Grbavici...
Suplju bacas tu preko neta mislim da nemas 5 domacih ukupno...
AL svaki bukvalno svaki tvoj post je pesimizam i prosipanje istog,kritikujes sve redom od uprave,igraca i ostalih...takvi nam ni ne trebaju koji ce prvi psovati AO poslije dvije utakmice bez pobjede..pogan smo mi naraod pravo..nikad nam ugoditi ccc
brate prvo se ti malo angazuj,kupi clansku,posjeti fan shop nekad,pozovi svaku tekmu 2 osobe...
Niko ne govori da je sve bajno i besprijekorno al nemoj djaba jos vise podgrijavat atmosferu i loziti beze raju..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001