Utakmica u subotu 16:30, karta 5km
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
botino hajd nas ostavi na miru, svega ti
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Topovske botarde rokaju na sve strane
vi eto komponujete godinama pa vam Radnik dođe...newBot je napisao/la:Otislo vam je 11 igraca a doslo 22 igraca ...pa to ni sir Alex Ferguson ne bi mogao ukonponovati za 20 dana. Samo vi postepeno radite, volim vas takve. DaBogda uvijek ovaj Tan ulagao, vi bili prepuni love a mi uzimali trofeje.
-
samosarajvo
- Kontakt:
A kakvim igrama u zadnje vrijeme je to zasluzio npr Kovacevic? I on i Anid i Gojko su dosli kod nas ovaj prelazni rok.samocelik je napisao/la:Zašto bi bio? Čime je to zaslužio? Igrom u zadnje vrijeme sigurno nesamosarajvo je napisao/la: Zar Anid Travancic ne bi trebao biti na spisku Jagodica?
Cimirot je dosao prvi sto jest jest, igra konstantno, i Europu je igrao.Razumjem za njega.
Ali kod Kovacevica i Anida je situacija haman ista.Proslu sezonu su igrali za svoje klubove (Travnik i Celik) i dobivali pozive, ove godine su potpisali za nas i u medjuvremenu nisu imali nikakvih igara vec su cekali potpise i nastup za FKS.Na osnovu cega je Kovacevic onda dobio poziv s obzirom da on, za razliku od Travancica koji je odigro par tekmi, nije ni minute dobio dosad?
Nema logike moras priznat
http://www.klix.ba/sport/nogomet/na-kos ... /130828060" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo pise i za BIlbiju da je blizu dolaska, a gdje je onaj od sinoc sto truni i ima provjerene informacije kako nema sanse da za nas potpise
Evo pise i za BIlbiju da je blizu dolaska, a gdje je onaj od sinoc sto truni i ima provjerene informacije kako nema sanse da za nas potpise
Nemoj za.ebavat. Kvalitetom je bolji barem od 1/3 pozvanih igrača, a trenutno koliko toliko igra i to u jačoj ekipi nego je ranije bio. Misliš da ovdje nije bilo Jagodićeve sujete pa ga nije zovnuo. Pa Kovačevića je zovnuo a momak nema još ni jedne takmičarske utakmice u nogama ove sezone, samo da dokaže Travi (kako ste mu vi tepali) da je se grdno zajebao što nije igrao po njegovom. Respektujem Čelik i Robiju, al se bojim da ćete i vi brzo morati mijenjati svoju "ikonu" na klupi.samocelik je napisao/la:Zašto bi bio? Čime je to zaslužio? Igrom u zadnje vrijeme sigurno nesamosarajvo je napisao/la: Zar Anid Travancic ne bi trebao biti na spisku Jagodica?
Sretno AsmireOfanzivni veznjak Fudbalskog kluba Sarajevo Asmir Suljić je prije nekoliko trenutaka u Budimpešti potpisao ugovor s mađarskim prvoligašem Ujpeštom.
Suljić je prethodno prošao uobičajene ljekarske preglede.
Ipak, Suljić će do zvaničnog odlaska u Mađarsku odigrati još jedan meč u bordo dresu, i to u subotu protiv Olimpica na Otoci. Nakon toga odlazi u redove Ujpešta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobrodosao Nemanja! 
Dobrodošao Nemanja.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 28 avg 2013, 16:15, ukupno mijenjano 3 puta.
U novi boj ...
Sretno Asmiru. Karta za utakmicu na Otoci je 5 KM.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bilbija svakako nije zamjena za Asmira,definitivno mora se novi igrac dovesti na tu poziciju,nadam se da je to taj kojeg spominju pod "provjerenim"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sretno Asmire. Mnogi kake al definitivno ce nedostajati. Jedan i jedini iz ere M. Varesanovica za kojeg cemo uzeti pare plus ako se dalje proda fin postotak od iduceg transfera. Opet da kazem, nedostajat ce, ali ako se dovedu najavljena dva pojacanja (Nemanja ce danas il sutra potpisati) plus po meni je Travancic do sada pokazao da ce biti odlican i treba dobiti vise prilike onda smo samo u plusu. Sretno Asmire da Bog da te gledali u ligama petice za par godina. 
Sretno Asmire.
Hvala ti za sve.
Ima Travančić, ima Komazec, oba mogu igrati na krilu. Komazec je više karijere proveo na krilu, nego u špicu.
Nemanja dobrodošao.
Hvala ti za sve.
Ima Travančić, ima Komazec, oba mogu igrati na krilu. Komazec je više karijere proveo na krilu, nego u špicu.
Nemanja dobrodošao.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Travančić može i igrao je lijevo, tako da nema zime.VanBasten je napisao/la:Sretno Asmire.
Hvala ti za sve.
Nemanja dobrodošao.
U novi boj ...
Suljica ce na krilo mjenjati Komazec,a Bilbija ce ici kao spic.miky_hz je napisao/la:Bilbija svakako nije zamjena za Asmira,definitivno mora se novi igrac dovesti na tu poziciju,nadam se da je to taj kojeg spominju pod "provjerenim"
A ka'u doće možda još jedan.hz033 je napisao/la:Travančić može i igrao je lijevo, tako da nema zime.VanBasten je napisao/la:Sretno Asmire.
Hvala ti za sve.
Nemanja dobrodošao.
glupost za hrabre je sebičan lijek
KOmazec je ljevakamypitar je napisao/la:Suljica ce na krilo mjenjati Komazec,a Bilbija ce ici kao spic.miky_hz je napisao/la:Bilbija svakako nije zamjena za Asmira,definitivno mora se novi igrac dovesti na tu poziciju,nadam se da je to taj kojeg spominju pod "provjerenim"
http://****/bih-vijesti/bh-telec ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false; BIlbija klasa samo zvjezdice izbrisite hehe 
I imas dva krila oba lijevom nogom rokaju hebo i toamypitar je napisao/la:Suljica ce na krilo mjenjati Komazec,a Bilbija ce ici kao spic.miky_hz je napisao/la:Bilbija svakako nije zamjena za Asmira,definitivno mora se novi igrac dovesti na tu poziciju,nadam se da je to taj kojeg spominju pod "provjerenim"
P.S. neka da mi stanemo sa Bilbijom da se ne ujedemo za jezik,nismo jednom neka nek se slika pa onda
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 avg 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Dobili ste ponudu 120.000 eura za Suljica...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fouzi1, johntravolta123, Puas i 32 gosta.