EXIT je napisao/la:Oni su stvarno sou...haha
Da im kazemo ko je ofanzivni vezni?![]()
Koja ce tek onda poplava kona biti.ovdje. Bolje ostaviti za sutra.
P.S.nas cilj su neke grupice EL dogodine kakve titule u kupovi
da nije zajko zeba ili bekrija:D
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
EXIT je napisao/la:Oni su stvarno sou...haha
Da im kazemo ko je ofanzivni vezni?![]()
Koja ce tek onda poplava kona biti.ovdje. Bolje ostaviti za sutra.
P.S.nas cilj su neke grupice EL dogodine kakve titule u kupovi
rimaa je napisao/la:Ma zbog cega se raspravljate sa njima, nek idu na svoju temu, a pricaju za supica covjek kada nije imao kluba kod njih bio i odrzavao formu , zato ne kenjajte, a sto se tice ovo adilovic i nemanja, pa ljudi su na terenu tu nema ko ne hebe i nevrijedja , taj igrac ne postoji, pa to je cilj neces ti na jugu cuti sta oni dole pricaju ili mi na sjeveru istoku nebito, oni se ujedaju dole na razne nacine ,samo kako bi isprovocirali jedan drugog, eto adilovic efendija nista mu nije rekao ovaj sam od sebe poceo, daj dosta vas je vise
rimaa je napisao/la:rimaa je napisao/la:Ma zbog cega se raspravljate sa njima, nek idu na svoju temu, a pricaju za supica covjek kada nije imao kluba kod njih bio i odrzavao formu , zato ne kenjajte, a sto se tice ovo adilovic i nemanja, pa ljudi su na terenu tu nema ko ne hebe i nevrijedja , taj igrac ne postoji, pa to je cilj neces ti na jugu cuti sta oni dole pricaju ili mi na sjeveru istoku nebito, oni se ujedaju dole na razne nacine ,samo kako bi isprovocirali jedan drugog, eto adilovic efendija nista mu nije rekao ovaj sam od sebe poceo, daj dosta vas je vise
Ja ovo lično ne vidim kao vid provokacije nego smatram da je momak čak i pismen jer zna ćirilicu.aleksandar_veliki je napisao/la:Trajno, jer ovo shvatam kao vid provokacije. Tek sam došao, čini mi se da će biti mnogo banana.mija je napisao/la:CAPAJEBO
ovo je na kraju i solidan pa i dobar posao,s obzirom kako se prodaju nasi igraci,s obzirom da nas klubovi ne mogu osigurat zadovoljstvo igracu da ne ide na prvu ponudu,i vjerovatno je ovo bila i jedina ponuda za suljica pa ne postoji mogucnost kalkulacija ako vi ne date toliko da ce ovi ovoliko.nukleusmember je napisao/la:suljich 125.000 eura,sesar 100.000 eura
Da ce Sarajevo na ime obestecenja za Suljića inkasirati oko 250.000 KM. Sport sport ,mada mislim da nije to ta cijena ali oni su tako objavili.ciza je napisao/la:znal neko cifru koliko kosta odlazak suljica?

8-9-10 mjesec su uvijek bili vasiVanBasten je napisao/la:Usrale se gu'ice štrumfovske. Istrpite ih malo.
hahahaha a nemoj ih bas su swatkilikusa je napisao/la:8-9-10 mjesec su uvijek bili vasiVanBasten je napisao/la:Usrale se gu'ice štrumfovske. Istrpite ih malo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 14 gostiju.