FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Tweeds_10
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Tweeds_10 » 28 avg 2013, 09:52

de zna se ko brani, nemam sta to navoditi.
pi.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 avg 2013, 10:03

Kod Pepa se nikad ne zna. Ne bi me čudilo i da je Lahm u kombinaciji da stane na go', čisto da vidi kako bi se snaš'o.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 avg 2013, 10:39

Ja sam na pocetku sezone rekao da u prvih 5-6 kola treba skupiti sto vise bodova, jer smatram da je to sasvim dovoljan period da se ekipa uigra, prilagodi novoj taktickoj zamisli (naravno, ne mislim da ce igrati na 100%, jer je taj period nedovoljan da se dodje do te razine, ali ocekujem da ce se pomaknuti sa pocetka i da ce pruzati puno bolje partije) i pocne sa lakocom otresati svoje protivnike. Dakle, jos dva kola im dajem fore a onda krecu ktitike. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2013, 10:51

slika

slika

slika

Muller me zabrinjava. :roll: Ovakve šanse se jednostavno moraju iskoristiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 avg 2013, 12:08

momci evo navodno je upitno hoce li svajni igrati u petak ,danas ce biti podvrgnut pregledu ,da se ustanovi o cecmu je rijec
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 avg 2013, 12:23

PEP je napisao/la:momci evo navodno je upitno hoce li svajni igrati u petak ,danas ce biti podvrgnut pregledu ,da se ustanovi o cecmu je rijec
Daj boze.

Ja nisam optimista s obzirom da je utakmica prekosutra a i najmanja povreda ( zbog koje ne mozes nastaviti utakmicu ) se ne moze za dan sanirati.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 avg 2013, 12:32

Jučer ipak i nije bilo tako loše :) ,
ali Pep mora razmisliti i shvatiti da je Kantanto višak ovdje :idea: ,
jednostavno nije ni približnom kvalitetu koji nama na klupi treba! :!:

Pa kad bi sastavljali tim gdje bi omladinci Hojbjerg, Weihrauch, Green i ostali igrali ni tu ne bi imao mjesta.

Davno sam ja već rekao da od njega ništa biti neće! :!:

Evo vidimo jučer, Bujto uđe zasjeni i Dantea i Bou,
Rafinja učini da se ne baš toliko osjeti izostanak najboljeg beka,
Šaćiri bio agilan, postigao i gol,
Pizo bio ponajbolji sa lucidnim potezima, provlačenjem i spuštanjem lopti,
a Njemački Talijan potpuno zalutao. :?

Čvrstog sam ubjeđenja da je tu bio neko drugi kako bi se ovo lagano dobilo.
Zaista bio je pravi primjer koliko jedan igrač može odmoći.

Lično protiv tog momčića ništa nemam, ali kad se neko ne uklapa džaba je tu sve,
Pepova greška je bila, ali nadamo se da bi mogao u ova 2-3 preostala dana pakovati kofere...

Kako bi sada Martin legao da zamijeni Švajna. 8-)

Ne treba vam biti krivo što Gustava tu više nema, svakako ne bi mogao da radi ono što čine i što će činiti Švajn i Martin. ;)

Kroos je treća opcija tu, navijamo taman da malo i on gujicu oznoji. :mrgreen:

ps:ovaj Supercup mi ništa ne predstavlja, skoro pa obična revijalna utakmica,
taj trofej nit' ko pamti, nit' će ga se neko po lijepom ili ružnom sjećati,
a pričati o ovom kao osveti za izgubljeno finale 2012 je baš ono. :roll:

ps2:Baumann je također fenomenalan bio, poput brda, toliko se dobro postavljao da je zaista izgleda i duži i širi od onog gola.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 avg 2013, 13:01

i danas sam pod dojmom jučerašnje utakmice kako smo loši bili pa za nepovjerovati. Pep pokušava od jedne njemačke ekipe da napravi nakve katalonce mislim Mission Impossible jednostavno ovi igrači što su u kadru Bayerna nisu odkako su počeli da treniraju fudbal nisu učeni niti su igrali ovako kao ovaj katalonac zatjeva. Meni je blio smor jučer gledati ekipu kao da sam gledao italijansku ligu lopta je više od 60% kad je bila do nas bila između Neuera-Dantea-Van Buytena-Bastiana i tako nonstop u krug. Želim da Bayern igra kao što je uvijek igrao ono brzno i na snagu kako su uvijek igrali i kako igra većina njemačkih timova. Nadam se da griješim zato što sam nezadovoljan dosad i Da će me Pep obradovati i pokazati da je dosljedan da vodi jedan ovako VELIKI TIM.

Mia San Mia FC Bayern

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 28 avg 2013, 13:39

Saurmane

e da su se zabile te šanse sa tih gifova, misliš da bi neko kenjao o Pepu i taktici ;) ....bilo bi 4-1 i svi zadovoljni....još bi se velicala taktika.
Ali prepun je forum "strucnjaka" koji bolje vide neke stvari na terenu cak i od profesionalca placenog 10 miliona po sezoni :lol: Pep kriv što Miler, Šaćiri i Kros ne znaju dati gola i završiti tekmu ranije :lol:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 28 avg 2013, 13:48

Pa naravno da ce se po treneru opaliti. Npr evo navodim mourinha. Svi krive mourinha za poraz u finalu kupa protiv atl. M. a ozil sto se nafulao npr nije bitno. Ako me pamet dobro sluzi, ozil je mogao asistirati za cist gol protiv dortmunda a on pucao. Tak da je moze se reci uyebo posao murinju.

Ako budu fulali ovako i u narednim kolima i prosipali bodove na koga ce ako nece na pepa

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

BoaTenk
Kontakt:

Post Postao/la BoaTenk » 28 avg 2013, 13:54

Omerbavarac je napisao/la:Ja sam na pocetku sezone rekao da u prvih 5-6 kola treba skupiti sto vise bodova, jer smatram da je to sasvim dovoljan period da se ekipa uigra, prilagodi novoj taktickoj zamisli (naravno, ne mislim da ce igrati na 100%, jer je taj period nedovoljan da se dodje do te razine, ali ocekujem da ce se pomaknuti sa pocetka i da ce pruzati puno bolje partije) i pocne sa lakocom otresati svoje protivnike. Dakle, jos dva kola im dajem fore a onda krecu ktitike. 8-)
Objasnio :)
Vidim da si jedan od rijetkih koji ima strpljenja i koji je svjestan da Pep nije uzeo Bayern na PES-u pa da samo tako promijeni formaciju i taktiku te da odma ide sve ko podmazano :)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 28 avg 2013, 13:57

http://futbol.as.com/futbol/2013/08/28/ ... 62632.html" onclick="window.open(this.href);return false; ne znam drugacije objavit,ne zamjerite,ali pjesma je vrh :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 28 avg 2013, 13:57

soxx je napisao/la:Pa naravno da ce se po treneru opaliti. Npr evo navodim mourinha. Svi krive mourinha za poraz u finalu kupa protiv atl. M. a ozil sto se nafulao npr nije bitno. Ako me pamet dobro sluzi, ozil je mogao asistirati za cist gol protiv dortmunda a on pucao. Tak da je moze se reci uyebo posao murinju.

Ako budu fulali ovako i u narednim kolima i prosipali bodove na koga ce ako nece na pepa

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Shvatio sam te, dobar primjer si naveo iz finala Kupa ;) .... ali za mene je to preglupo rezonovanje stvari.
Ne može se neki trener kriviti za promašaje igraca na utakmici (a Bayern je juce u drugom pol. imao 4 extra šanse pri rezultatu 1-0 koje je morao zabiti i tako privesti tekmu kraju)...pa valjda treba kriviti te igrace, prije svega.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 avg 2013, 13:59

111 je napisao/la: e da su se zabile te šanse sa tih gifova, misliš da bi neko kenjao o Pepu i taktici ;) ....bilo bi 4-1 i svi zadovoljni....još bi se velicala taktika.
Ali prepun je forum "strucnjaka" koji bolje vide neke stvari na terenu cak i od profesionalca placenog 10 miliona po sezoni :lol: Pep kriv što Miler, Šaćiri i Kros ne znaju dati gola i završiti tekmu ranije :lol:
Momak ja mislim da ti previse Guardiolu branis jer si navijac Barce, i pamtis ga po dobrom kao i mi Heynckessa.

Lose su bili postavljeni na utakmici protiv Freiburga i bilo je bezbroj nepotrebnih i bezidejnih dodavanja izmedju stopera, golmana i jednog zadnjeg veznog.
To je bio jedini nacin iznosenja lopte.

Tako su igraci od strane trenera postavljeni bili.

A strpljiv sam i ja oko Pepa, samo kad se malo utisci slegnu.
Nekad iz ljutnje napisem odmah poslije utakmice jer mnogo stvari jos ne stima, ali mogu sacekati citavu sezonu bez titule ako ce sljedecu zaigrati onako kako se ocekuje od njih.

Pod Pepom jedan klempo ne gine.
Samo je pitanje vremena. 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 28 avg 2013, 14:06

BadrHari je napisao/la:
111 je napisao/la: e da su se zabile te šanse sa tih gifova, misliš da bi neko kenjao o Pepu i taktici ;) ....bilo bi 4-1 i svi zadovoljni....još bi se velicala taktika.
Momak ja mislim da ti previse Guardiolu branis jer si navijac Barce, i pamtis ga po dobrom kao i mi Heynckessa.

Lose su bili postavljeni na utakmici protiv Freiburga i bilo je bezbroj nepotrebnih i bezidejnih dodavanja izmedju stopera, golmana i jednog zadnjeg veznog.
To je bio jedini nacin iznosenja lopte.

Tako su igraci od strane trenera postavljeni bili.

A strpljiv sam i ja oko Pepa, samo kad se malo utisci slegnu.
Nekad iz ljutnje napisem odmah poslije utakmice jer mnogo stvari jos ne stima, ali mogu sacekati citavu sezonu bez titule ako ce sljedecu zaigrati onako kako se ocekuje od njih.

Pod Pepom jedan klempo ne gine.
Samo je pitanje vremena. 8-)
Mislim, ne znam dali kontaš to...to dodavanje, tika takiranje je navlakuša, da izvučeš i navučeš protivnika na sebe i onda iz 3 precizna pasa sve to ispadne iz igre i eto te pred golom protivnika....to je tako i bilo u dva navrata, kad su ih navukli na sebe ko kondom (tako dodavajuci se u zadnjoj liniji) ovi se zaletili na njih i poispadali iz igre , ali Šaćiri ne zna dati gola :lol: jbg....to je i jest taktika koja je godinama šljakala u Barci...za tu igru treba klikera i strpljenja....a moraš se na to navici, jer to što se dodavaju nije ništa beveze.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 avg 2013, 15:03

Napokon dobre vijesti!

Bastian nije teze povrijedjen,na srecu ima samo uganuce gleznja i bice spreman u petak.

http://www.fcbayern.telekom.de/de/news/ ... teiger.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2013, 16:01

111 je napisao/la:Saurmane

e da su se zabile te šanse sa tih gifova, misliš da bi neko kenjao o Pepu i taktici ;) ....bilo bi 4-1 i svi zadovoljni....još bi se velicala taktika.
Naravno da ne treba previše srati po Pepu ali je činjenica da je imao svojih grešaka, previše je izmješao sastav protiv Freiburga koji ipak nije neki trećeligaš.Realizacija još nije na nivou jer stvaramo veliki broj šansi a ne koristimo ih i na tom se mora poraditi.

Naravno sad je raja malo razočarana jer nakon prošle sezone očekuju da i ove gazimo sve pred sobom i veličaju Juppa s pravom ali se takođe treba sjetiti šta je bio prethodne dvije sezone sa Juppom i koliko mu je trebalo dok je sklopio stroj koji pokorio sve.

Pep ima puno podršku kompletne uprave a i navijača bar onih malo realnih.

Ja vjerujem da će Pep napraviti velike stvari u Bayernu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 28 avg 2013, 16:07

anelbavarac je napisao/la:Napokon dobre vijesti!

Bastian nije teze povrijedjen,na srecu ima samo uganuce gleznja i bice spreman u petak.

http://www.fcbayern.telekom.de/de/news/ ... teiger.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko ne kaze da ce biti spreman, nego da ce se danas i sutra raditi na tome da ga osposobe za petak. Dakle pod upitnikom je.
pi.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 28 avg 2013, 16:09

inace od kako je vodio barcelonu nisam gotivio pep-a,ali treba pustiti covjeka nek radi svoj posao.
Iskreno nikad mi se nije svidjala ova pass igra koju preferira gvardiola al Boze moje.Ako ce gvardiola u naredne tri sezone osvojiti jednu LP dobar je strpit cu se pa cu gledati tu pass igru :D
a sto se tice jucerasnje utakmice treba to malo pozitivniej gledati, bilo je i bljedih izdanja bayerna i to sa prvim sastavom, juce jednostavno je falilo i malo sportske srece tako da ... idemo dalje

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 avg 2013, 19:55

Pep je fantastican trener a vi koji mislite drugacije nemate pojma o nogometu 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.