FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 17 avg 2013, 00:16

EvoMene je napisao/la:Ništa od Arauha opet.
Vremenska razlika izmedju Srbije i Perua ,uplata nije realizovana do 16 casova danas i to je to. Videcemo ga na sledecoj utakmici .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 17 avg 2013, 01:06

Nisam znao, hvala na informaciji. :D
Smoke Weed Everyday!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 avg 2013, 23:07

Pobeda nad ekipom Jagodine 2-1. Dva potpuno razlicita poluvremena , ofanziva Zvezde u prvom poluvremenu krunisana sa dva pogotka Ninkovica ,jednom ogromnom sansom koju je imao Onjilo ali je nije iskoristio. Drugo poluvreme ni nalik prvom . Zvezda samo senka one ekipe iz prvih 45. minuta, umalo Jagodinci i do boda da stignu, sprecio ih je jednom Bajkovic uz pomoc precke ,drugi put lopta se od stative odbija pravo u narucje naseg golmana. Primljen gol ne bih bas komentarisao , ne bih znao sta da kazem ,da li je ono greska golmana ili odlicna reakcija protivnicke navale prosudite sami ;)

Prekid utakmice da ne pominjem , Mazicu se "nije svidela" parola " Sudijska organizacija - kriminalna formacija" ;) Utakmica je naravno kasnila 5 minuta zbog protesta koji su posle utakmice nastavljeni na Terazijama . Ispred sedista FSS-a okupilo se izmedju 1500-2000 Crvene Zvezde. Pod utiskom sam jos uvek, pa sam neke stvari verovatno i preskocio da pomenem. Naravno , umalo da zaboravim ;) po raznim izvestajima na marakani se okupilo oko 12.000 ljudi a ta cifra je u stvari oko 15.000 .

sanse i golove sa utakmice mozete videti ovde " onclick="window.open(this.href);return false;

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 17 avg 2013, 23:46

Mislim da se pokazalo da je igra s dva špica i ovoj kupus ligi pun pogodak. Jednostavno, u ligi gdje se protiv Zvezde svi osim Voše i Partizana bunkerišu, mora se igrati s dva špica. Evropa je nešto drugo ali u Tole Super Ligi mora tako.
Smoke Weed Everyday!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 avg 2013, 17:11

Zvezda otimala novac od bolesnih? Klinički centar Srbije pred bankrotom!

slika

Klinički centar Srbije je u velikoj finansijskoj krizi, saldo neizmirenih obaveza na dan 17.07.2013. godine iznosi više od milijardu i sto miliona dinara, pri čemu je gotovo ceo dug nastao u periodu januar-jun 2013. godine!

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, optužuje vlast da je krala od bolesnih, a da je novac slala na račune FK Crvena zvezda. Naime na računima fali preko 2.200.000 evra, a sindikat upozorava da ljudi iz vrha vlasti metodom pretnji i strahovlade na silu pokušavaju da tuđim novcem ožive finansijski posrnulu Zvezdu.

Zanimljivo je spomenuti da je Dragan Džajić na početku prelaznog roka tražio od države finasijsku pomoć, upozoravajući da su pred gašenjem. Odmah zatim FK Crvena zvezda dovodi ubedljivo najviše pojačanja u letnjem prelaznom roku, mahom strane igrače i bivše reprezentativce?! Slučajnost?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 avg 2013, 22:10

Sutra promocija Rajkovica i Gogica, prvi potpisao na 4 drugi na 3 godine.Klub bi do kraja prelaznog roka mogli da napuste Dauda i Mladenovic, vidim da se pojavila i neka " proverena" vest da je Zvezda odbila ponudu Evijana za Mladenovica danas.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 avg 2013, 00:13

Ne znam da li nevjerovatnije zvuči da je neko ponudio 800k za Mladenovića (i još 20%) ili da smo mi to odbili.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2013, 00:43

sasagmp je napisao/la:
Zvezda otimala novac od bolesnih? Klinički centar Srbije pred bankrotom!

slika

Klinički centar Srbije je u velikoj finansijskoj krizi, saldo neizmirenih obaveza na dan 17.07.2013. godine iznosi više od milijardu i sto miliona dinara, pri čemu je gotovo ceo dug nastao u periodu januar-jun 2013. godine!

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, optužuje vlast da je krala od bolesnih, a da je novac slala na račune FK Crvena zvezda. Naime na računima fali preko 2.200.000 evra, a sindikat upozorava da ljudi iz vrha vlasti metodom pretnji i strahovlade na silu pokušavaju da tuđim novcem ožive finansijski posrnulu Zvezdu.

Zanimljivo je spomenuti da je Dragan Džajić na početku prelaznog roka tražio od države finasijsku pomoć, upozoravajući da su pred gašenjem. Odmah zatim FK Crvena zvezda dovodi ubedljivo najviše pojačanja u letnjem prelaznom roku, mahom strane igrače i bivše reprezentativce?! Slučajnost?
ma je li moguće? oni ovako pošteni i fini, pravi borci protiv zlA?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 28 avg 2013, 02:57

Dzaja i Cova institucije! 8-)

Sad se i Djurdjevic pominje po medijima, sprdnja sa trzistem, sta drugo reci. :mrgreen:
Mada ako bi Dauda otisao nikad ga nebih prezalio, utjesio bi me jedino dolazak Drogbe ili Balotellia. :ugeek:

slika
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 avg 2013, 16:42

Muka mi je vise i od Covica, Stojadinovica, Kokeze... :x

Doveli su 423 igraca bez plana, cilja i strategije! Zahebali su i Bunjevcevica, koji je svojevremeno doveo 13 igraca u jednom danu... :roll:

Dosta mi je vise Mrdja i Rakica, daj mi Djurdjevica, Pavlovskog, Petkovica, Golubovica...pusti nasu djecu da igraju... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2013, 16:58

marconato je napisao/la:Muka mi je vise i od Covica, Stojadinovica, Kokeze... :x

Doveli su 423 igraca bez plana, cilja i strategije! Zahebali su i Bunjevcevica, koji je svojevremeno doveo 13 igraca u jednom danu... :roll:

Dosta mi je vise Mrdja i Rakica, daj mi Djurdjevica, Pavlovskog, Petkovica, Golubovica...pusti nasu djecu da igraju... ;)
ja mislim da ce se sve srušiti ko kula.od karata.... ali vas problem.... doduše ne sumnjam da ce i za to okriviti Partizan...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 avg 2013, 17:13

marconato je napisao/la: Dosta mi je vise Mrdja i Rakica, daj mi Djurdjevica, Pavlovskog, Petkovica, Golubovica...pusti nasu djecu da igraju... ;)
Što je najjače od svega, dvojica od ove četvorice su bili naša djeca, a takvih ima još.
DANTES je napisao/la: doduše ne sumnjam da ce i za to okriviti Partizan...
Neće. Navijači Zvezde su itekako svjesni kakva bagra je trenutno na čelu kluba. Ne znam kada se uopšte za bilo šta krivio Partizan, osim ako na Teleta i Partizan gledaš kao jedno?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2013, 17:24

pa vama je tole i smetao jer je došao iz partizana.... dok su bili Terzić, Miljanić i Stojković niste bili protiv klubastva, niti vam je liga bila neregularna...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 avg 2013, 17:50

Mi ne krivimo Toleta sto dolazi iz Partizana, nego sto protezira Partizan! To su 2 razlicita pojma...

Licno sam mnogo vise za odlazak Toleta prvenstveno zbog same reprezentacije, jer me dusa boli kad pogledam da smo na 40 i nekoj poziciji na fifa rang listi i da nas dobija i susa i musa, a mozemo sastaviti tim od 200+ mil evra... :x

Opet, nisam ni za to da lopina mijenja lopinu (Terzic, bata Djora ili neko treci iz te "branse"), pa makar i da moja Zvezda uzima titule u narednih 10 god... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 avg 2013, 20:21

Kako Tole protezira Partizan?Argumenti...

Dobili ste jos jednog SD-a,doduse covek vrsi X funkcija pa sto ne i tu...Vucko radi i prelazni rok.
Nesto daje u lovu,nesto u procentima,a nesto i u slobodi...

Ko razume,shvatice..

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 avg 2013, 20:41

Ma nikako ga ne protezira, maksimalno mu se posteno sudi, sve dobija na suvi kvalitet... ;) Liga je ono, po ps-u regularna... :roll:

E nemam ni snage ni zivaca vise da raspravljam s pristalicama Partizana koji zive u filmu kako su oni zrtve, komsija drzavni projekat itd, a cijela vladajuca struktira proteklih 5-6 god je sjedila i bila u tom istom Partizanu, ex predsednik iz fotelje otisao u fotelju FSS itd...

Vjeruj mi, dosta mi ja rasula u Zvezdi (kojem je i sama drzava dala veliki doprinos), tako da, ponavljam, nemam ni volje ni snage vise da se prepirem... ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 avg 2013, 23:06

@sale

Nije Karadza pomagao FKP. Sasvim slucajno se desilo da je pola lige u filijalnim odnosima sa FKPom. A jos slucajnije su se 3-4 kluba ugurala tu na lepe oci. ;)

@marconato

Sada je jasno da se Zvezda nije borila protiv Karadzica, vec za to da uguraju svog coveka na to mesto i da onda oni budu ti sto kradu i namestaju. Zvezda preuzima stafetu rusioca srpskog fudbala ovim "dogadjanjem navijaca".

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2013, 00:12

MaGiCa je napisao/la:
@marconato

Sada je jasno da se Zvezda nije borila protiv Karadzica, vec za to da uguraju svog coveka na to mesto i da onda oni budu ti sto kradu i namestaju. Zvezda preuzima stafetu rusioca srpskog fudbala ovim "dogadjanjem navijaca".
Aleluja.....ja sam to od starta govorio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 avg 2013, 00:51

Pa sve i da je tako, to apsolutno ne opravdava Toleta ni sekunde!

Sve u svemu, muka mi je od nasih "fudbalskih radnika", narocito od ovih sto se guraju u poslednje vrijeme, ko ce biti na naslovnici nasih najtiraznijih novina... :roll:

Ponavljam, najvise mi je bitno ko ce doci na celo saveza zbog same reprezentacije, a ja od Zvezdine titule nemam nista, UKOLIKO ce ta ista Zvezda ispadati u Evropi od smijesnih timova, sa sve raspalim Milijasem (plata soma evra dnevno), bez kondicionog trenera, bez postenog stopera itd itd...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2013, 09:01

marconato je napisao/la:Pa sve i da je tako, to apsolutno ne opravdava Toleta ni sekunde!

Sve u svemu, muka mi je od nasih "fudbalskih radnika", narocito od ovih sto se guraju u poslednje vrijeme, ko ce biti na naslovnici nasih najtiraznijih novina... :roll:

Ponavljam, najvise mi je bitno ko ce doci na celo saveza zbog same reprezentacije, a ja od Zvezdine titule nemam nista, UKOLIKO ce ta ista Zvezda ispadati u Evropi od smijesnih timova, sa sve raspalim Milijasem (plata soma evra dnevno), bez kondicionog trenera, bez postenog stopera itd itd...
ako će ga zamijeniti neko pošten neka ide..... ali jedan terzić se našao davati izjave i saopštenja čovjek sA naslovnice interpolove potjernice????? eto kakav je srbija zemlja... tole kakav god bio makar još nije dostigao taj nivo... što ne znači da ne bi kada ne bi bilo dogovora. tipa ajde ti otiđi, sam, pa te nećemo goniti krivično...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.