FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zdravo je to samo ti i ja se volim salit ha ya...Bosniacum Lilium je napisao/la:a moramo se malo i zezat'![]()
P.S. mozda bi mogao stvarno doci Blatnjak kad skontam malo bolje
04.10.2009 !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Halilovic mislis?Carli je napisao/la:Hajrović iz Dinama
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Puzigaca, Kovacevic + 3 nova igraca pa nema daljeEXIT je napisao/la:Ujutro smo bili cetnici
A evo popodne cemo biti ustase
Da vas nerazocaramo bice i jedan balija iduce sedmice.
Mahanje konama
Bilbija je dosta kvalitetan igrac,pogotovo za nase lige.... uh on i Komazec ce zariti i paliti nasim terenima! ako to pojacanje iz Hrvatske bude kvalitetno onda Sarajevo jurisa na oba trofeja i realno imat ce najkvalitetniju ekipu u ligi...
poslije Sarajeva Velež bio mi je nekada i Borac drag jbg. druga vremenaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Poslje mog Veleza jedini klub u drzavi koji mi je drag,kojeg cjenim i postujem. Cestitke na pojacanju i akbda da uzmete titulu. Bordo-bijeli nikad nisu bile prodane duse zato sretno
Nas juris treba da bude na narednog protivnika. Bez nekog zalijetanja i euforije jer ce ovoj ekipi trebati polusezona da se uigra stoga bice kikseva. Cilj je napraviti iskorak u Evropi iduce sezone i pokusati zaganjati kakvu grupu EL tako da stvorimo renome za neke buduce prodaje igraca jer ga nasa liga trenutno nema.
Pozdrav za Rođene i MostarNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Poslje mog Veleza jedini klub u drzavi koji mi je drag,kojeg cjenim i postujem. Cestitke na pojacanju i akbda da uzmete titulu. Bordo-bijeli nikad nisu bile prodane duse zato sretno
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
A meni poslije Sa, VeležKODRO je napisao/la:poslije Sarajeva Velež bio mi je nekada i Borac drag jbg. druga vremenaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Poslje mog Veleza jedini klub u drzavi koji mi je drag,kojeg cjenim i postujem. Cestitke na pojacanju i akbda da uzmete titulu. Bordo-bijeli nikad nisu bile prodane duse zato sretno
Allegri je gospodin!
Abdulah Ibrakovic.aleksandar_veliki je napisao/la:Nego i ovdje bijase pljuvace u posljednjih nekoliko dana, pa samo usput da pitam, ko zavrsi ove transfere?
1946
Nije Bilbija bi bio završen i sa njim i bez njegaHead je napisao/la:Abdulah Ibrakovic.aleksandar_veliki je napisao/la:Nego i ovdje bijase pljuvace u posljednjih nekoliko dana, pa samo usput da pitam, ko zavrsi ove transfere?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Nesta sam ja gledao po Hrvatskim klubovima ,i naletim na ovog momka mladi rep Hrvatske , strasno brz dobrog suta i strasnog osjecaja za gol, od Suljica bolji za 2 klsase , al skup Mislav Orsic " onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/adnan ... 50806.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Smije li se ovdje reci da su kone iskesirale pedeset milja za Adilovica? A ko biva nama se smiju za Suljica
Mislim nije bitno, mislim da su turci pretplatili,
nego je sega. 
Mislim nije bitno, mislim da su turci pretplatili,
Nema potrebe da o tome pišeš na ovoj temi i da se polemiše oko igrača koji nije naš i da se trolovi kače bezvezeEXIT je napisao/la:Smije li se ovdje reci da su kone iskesirale pedeset milja za Adilovica? A ko biva nama se smiju za Suljica![]()
Mislim nije bitno, mislim da su turci pretplatili,nego je sega.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Kao da trolovi nece bez toga doci al primljeno k znanju. Halalite ili oprostite vas culi i vas neculi. 
Ima nešto ovdeHead je napisao/la:Moze mi neko dati link tog clanka gdje se spominje da je Tan dao 2,5 miliona za kamp i pola miliona onako da se potrosi u pojacanja i ostalo.
http://www.vijesti.ba/sport/fudbal/1595 ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U novi boj ...
Bice nešto I na kavi za novog direktora,,,,,,,Head je napisao/la:Abdulah Ibrakovic.aleksandar_veliki je napisao/la:Nego i ovdje bijase pljuvace u posljednjih nekoliko dana, pa samo usput da pitam, ko zavrsi ove transfere?
Al malo sutra !pabizo je napisao/la:Head je napisao/la:Abdulah Ibrakovic.aleksandar_veliki je napisao/la:Nego i ovdje bijase pljuvace u posljednjih nekoliko dana, pa samo usput da pitam, ko zavrsi ove transfere?
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Bing [Bot], Bordo10, GradKamena1, Hamagara, muhamedhulk, SilaMoc1946 i 85 gostiju.