FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao da trolovi nece bez toga doci al primljeno k znanju. Halalite ili oprostite vas culi i vas neculi. 
Ima nešto ovdeHead je napisao/la:Moze mi neko dati link tog clanka gdje se spominje da je Tan dao 2,5 miliona za kamp i pola miliona onako da se potrosi u pojacanja i ostalo.
http://www.vijesti.ba/sport/fudbal/1595 ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U novi boj ...
Bice nešto I na kavi za novog direktora,,,,,,,Head je napisao/la:Abdulah Ibrakovic.aleksandar_veliki je napisao/la:Nego i ovdje bijase pljuvace u posljednjih nekoliko dana, pa samo usput da pitam, ko zavrsi ove transfere?
Al malo sutra !pabizo je napisao/la:Head je napisao/la:Abdulah Ibrakovic.aleksandar_veliki je napisao/la:Nego i ovdje bijase pljuvace u posljednjih nekoliko dana, pa samo usput da pitam, ko zavrsi ove transfere?
U novi boj ...
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
posle utakmice sa olipicom prelazi vam duljevic,neznam kako i sta je dogovor izmedju al eto za mustuluka vam je
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/abdula ... /130828068" onclick="window.open(this.href);return false;
posteno...
posteno...
1946
Abdulah je idealan za ove pozicije,nesumnajm da se svoj posao odraditi korektno.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 28 avg 2013, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dajemo 100 milja za njega od Suljketa, ali nije olimpik pristao jos stoga nije sigurno.super je napisao/la:posle utakmice sa olipicom prelazi vam duljevic,neznam kako i sta je dogovor izmedju al eto za mustuluka vam je
Malo mi nije jasna karijera ovog Abdulaha. Nekad je bio trener, napisao knjigu, a sad odjednom na mjesto sportskog direktora? Kad je shvatio da nije za trener, poslije nego sto je napisao knjigu ili sta ?emir18 je napisao/la:Abdulah je idealan za ove pozicije,nesumnajm da se svoj posao odraditi korektno.
Malo je nejasno ovo sve s njim ...
Nikola Tesla!
mislis?Head je napisao/la:Ne lupajte.Duljevica ne mozemo dovesti jer ima ugovor sa Olimpicom.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Nebitno, nego mi vidjeli vi dobili sp. direktora pa i mi da imamo isto k'o i vi jbg. Ali naš je pis'o knjigu, vaš nije pa smo jači na toj poziciji od vas.newBot je napisao/la:Malo mi nije jasna karijera ovog Abdulaha. Nekad je bio trener, napisao knjigu, a sad odjednom na mjesto sportskog direktora? Kad je shvatio da nije za trener, poslije nego sto je napisao knjigu ili sta ?emir18 je napisao/la:Abdulah je idealan za ove pozicije,nesumnajm da se svoj posao odraditi korektno.
Što ti ima biti jasna karijera nekog uposlenik aF.K. Sarajevo. Ni meni nije jasna karijera npr gdina Violine iz vašeg kluba pa ne pitam na forumu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Procitaj tekst bice ti jasnijenewBot je napisao/la:Malo mi nije jasna karijera ovog Abdulaha. Nekad je bio trener, napisao knjigu, a sad odjednom na mjesto sportskog direktora? Kad je shvatio da nije za trener, poslije nego sto je napisao knjigu ili sta ?emir18 je napisao/la:Abdulah je idealan za ove pozicije,nesumnajm da se svoj posao odraditi korektno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Samo se ti nemoj sekirati. On je nasa briga. Bolje vidi gdje je Amaru nula pobjegla iz Adilovog transfera.newBot je napisao/la:Malo mi nije jasna karijera ovog Abdulaha. Nekad je bio trener, napisao knjigu, a sad odjednom na mjesto sportskog direktora? Kad je shvatio da nije za trener, poslije nego sto je napisao knjigu ili sta ?emir18 je napisao/la:Abdulah je idealan za ove pozicije,nesumnajm da se svoj posao odraditi korektno.
P.S. Nije nista gotovo za Duljevica, al daleko od toga da se nepregovara osim toga ako bude dogovoreno dolazi na polusezoni, ne sada.
Ne mislim nego znam.Duljevica ne mozemo dovesti.htcxone je napisao/la:mislis?Head je napisao/la:Ne lupajte.Duljevica ne mozemo dovesti jer ima ugovor sa Olimpicom.
Da platis milion covjek ima ugovor,a transfer rok zavrsen 2 augusta,tako da se mogu registrovati samo slobodni igraci.
1946
Evo ja vam kazem da nece doci ni Duljevic, a ni Bilbija. A ovo za Abdulaha me je interesovalo, nije bila nikakva provokacija.
Nikola Tesla!
eto ti nam recinewBot je napisao/la:Evo ja vam kazem da nece doci ni Duljevic, a ni Bilbija. A ovo za Abdulaha me je interesovalo, nije bila nikakva provokacija.
a hajd nam sad reci kad vam se amaw wraća
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Ti si neki Manager?newBot je napisao/la:Evo ja vam kazem da nece doci ni Duljevic, a ni Bilbija. A ovo za Abdulaha me je interesovalo, nije bila nikakva provokacija.
Ne trebaju nam nijedan ni drugi hvala što si nam olakšao.newBot je napisao/la:Evo ja vam kazem da nece doci ni Duljevic, a ni Bilbija. A ovo za Abdulaha me je interesovalo, nije bila nikakva provokacija.
vidimo se
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, head88, HordeSaSjevera, Laganini1986, OzmoodPinglewood i 22 gosta.