FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harry_90
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harry_90 » 19 dec 2009, 17:28

Nemojte da se ljutite al eurosport je pretjerao sa prenosenjem bayerna,svake sedmice njih prenose,bude 3 puta zanimljivih utakmica nego bayer kad igra s nekim :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 19 dec 2009, 17:29

harry_90 je napisao/la:Nemojte da se ljutite al eurosport je pretjerao sa prenosenjem bayerna,svake sedmice njih prenose,bude 3 puta zanimljivih utakmica nego bayer kad igra s nekim :evil:
Pa Bayern je Bayern jbg ;)
Volim te Zeljo!!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 dec 2009, 17:31

Demichelis pokazuje sve vise slabosti u igri i pravi fatalne greske.
Bez obzira na odbranu, ono sto je dobro u ovoj ekipi jeste napad. GOLIĆ tandem jednostavno nezadrziv. Posebno interesantan detalj je kada negdje pocetkom drugog poluvremena Gomez po uzoru na Olića uzeo for i projurio pored odbranbenog igraca Herthe. Kasnije gledo prema klupi i ocekivao da ga LvG malo odmori. :D
#divovi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 dec 2009, 17:33

Sta je ovo gledam na txt-u 7 golova i kontam sve i jedan u mrezi Herthe kad ono 5:2 :oops:
Al nema veze steta sto Guzen pobjedi dbogda im za lijeka trebalo. :D

@Secko jbg nisam bio u mogucnosti da ti obezbjedim link...frka trka panika,moro ness na aerodrom, halali 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Frki
Kontakt:

Post Postao/la Frki » 19 dec 2009, 17:34

Evo prođe još jedna u nizu golijada.
Zadovoljan sam igrom u napadu i po bokovima, još uvijek se osjeća nesigurnost u odbrani, a i centralni vezni su s vremena na vrijeme bili izgubljeni bez ideje.
Bayern-Balkan.net je opet živ :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2009, 17:39

Ja prezadovoljan. :) :) Jedini prigovor sa moje strane su primljeni golovi. :x :x :x Odbrana se previse nonsalantno ponasa, a kao najveci krivac se smatra Demichelis. Daj ga uvaliti Realu, oni vole ovakve. :mrgreen: :mrgreen:

Napad besprijekoran. Gomez napokon radi stvari koje se od njega ocekuju, ponajvise ono primanje lopti i njihovo vracanje na krilo ili prema drugom napadacu. Iako je imao jos nekoliko velikih prilika, po meni je igrac utakmice.
Olic ponovo briljira, eto i on zabi gol.....
Utakmica bez klasicnog zadnjeg veznog ili ti ga DMF. Mozda je Tymo trebao dobiti sansu ispred Pranjica ali je Hrvat ocigledno pun kredita kod Gaal, pa ga ovaj sad gura i na poziciju veznjaka. :D :D :D :D
Schweini iz kola u kolo sve bolji i bolji.
Najveca steta je sto dolazi zimska pauza, inace............. bilo bi svasta. :D

Jos jednom napominjem, Miche je visak, to je sada definitivno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 dec 2009, 17:42

Po meni Demichelisa treba ostaviti do ljeta ,ako se ne poravi prodavati ga.I prodati ove igrace sto nam ne trebaju ,dovesti nekog dobroj beka da se Badstruber ne cupa po strani . :) :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 dec 2009, 17:51

omerbavarac je napisao/la:Ja prezadovoljan.
gledanjem razbijanja herte na jednom, i manche na drugom kanalu :?: :?: :D :lol:
nego, bas sam strahovao da oni hertanci ne povrijede robbena :evil: kontam, mamu ti gaale blentavu, ako ga skrse i tvoje je mjesto skrseno.
prije ostalih cu da izaberem igraca polusezone 8-)
za mene, njbolji igrac u prvoj polusezoni, jeste van bojten 8-)
ps
robe, halalio sam :D
nas´o sam i ja nesto, samo sto su tvoji linkovi sigurniji-barem jedan fercera :)
Zadnja izmjena: secer, dana/u 19 dec 2009, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2009, 17:53

secer je napisao/la:
gledanjem razbijanja herte na jednom, i manche na drugom kanalu :?: :?: :D :lol:
nego, bas sam strahovao da oni hertanci ne povrijede robbena :evil: kontam, mamu ti gaale blentavu, ako go skrse i tvoje je mjesto skrseno.
ps
nas´o sam i ja nesto, samo sto su tvoji linkovi sigurniji-barem jedan fercera :)
Hahahha, osladilo ti se pravo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 dec 2009, 18:18

secer je napisao/la:
nego, bas sam strahovao da oni hertanci ne povrijede robbena :evil: kontam, mamu ti gaale blentavu, ako ga skrse i tvoje je mjesto skrseno.
ps
Meni se vise svidja ona verzija RAZBIJANJE MUDA. :mrgreen:
#divovi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 dec 2009, 18:19

Cestitke. vidim pravo razvaljivanje Herte danas :D

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 19 dec 2009, 20:16

Ma Olić je rasturio, nekako mi postao najdraži svaka mu čast na brzini i spretnosti,motorika vrhunska ;)

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 19 dec 2009, 20:21

al slazem se Demikelis se bas opustio u zadnje vrijeme, dobro bi bilo dovesti sad na zimu nekog dobrog odbranbenog igraca.
Volim te Zeljo!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 dec 2009, 21:04

Petarde se kupuju u Munchenu ovih dana . Na ruci mi langeta, u srijedu ako Bog da gips, i tako 3 sedmice, i u mene kao u Bundeslige uskoro zimska pauza :mrgreen:

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 19 dec 2009, 21:29

Bayern ipak se isčupao u posljednjih mjesec dana, čudo kako nekoliko pozitivnih rezultata mogu okrenuti atmosferu naopako, van Gall postade trenerčina, Olić spoj Messia i Ronalda, Badstuber novi Effenberg čak i Pranjinu ljevicu na nekim forumima uspoređuju sa Beckhamovom. Ipak mislim da nema mjesta pretjeranoj euforiji. Sad polako spremiti se i u drugi dio ući sigurno i titula je njihova. Igrač polusezone je Ola, a razočarenje Pranjić. Mada su Pranji mjenjane pozicije i zadaci ko čarape tako da se i nije mogao potpuno ufurati. No u zadnjih nekoliko utakmica je pokazao da ima u sebi vatre. Od ostalih najprijatnije me iznenadio Butt, a Demichelis realno ne pruža partije kakve može, ali vjerujem u uspon njegove forme na proljeće.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 dec 2009, 21:38

Dobro odigrana utakmica, moglo je se pobjediti sa vise razlike. Sto manjak koncentracije i neka slaba sreca kod realizacije, sto nepovoljni vremenski uslovi, su ucinili svoje.
Gomez i Olic nastavljaju razbijati, tako da se niko vise ne pita gdje su Toni i Klose.
Vidim da sada mnogi kritikuju Demichelisa (s razlogom), jer ovo vise ne moze biti slucajnost. Tip je nesiguran do djavla, dok za razliku od njega van Buyten ne pravi velike graske, a usput trpa li trpa! Neki ce reci da Martin vise trazi duele, pa i zbog toga nekad cesto ispadne, sto je istina. Veliko je pitanje sta ce uprava uraditi u narednom periodu. Micha ima 29 anno i ugovor do 2012, Bojtonja dvije godine stariji i na ljeto mu istice ugovor.
Sudeci po ovoj sezoni, ja bih prodao Demichelisa, produzio sa Danijelom i prebacio Badstubera na mjesto stopera (imamo ljevaka gdje treba). Vratiti Lahma na poziciju lijevog beka, kupiti desnog beka. Mora se uzeti u obzir da je Martin i proslu sezonu bio veoma los.

Divi kako nam se Capo voza na mofi :D

slika
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 dec 2009, 21:54

Nije niko spomenuo da je tokom sedmice delegacija FCB-a bila u domu za retardiranu djecu u Minhenu i da su pored poklona donijeli i cek od 10.000 eura,ovo je ponajvise Uli-eva zasluga koji je vec godinama predan humanitarnom radu...

Svi misle Schumi se vraca u F1,a ono Uli uskace u MotoGP
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 dec 2009, 22:03

Da, znam za to. Bayern je vjecito pokazivao veliko srce. Ne mogu naci detalje, mada znam za to, da su pomagali i BiH u toku rata. Na razne nacina, kroz utakmice gdje su se odricali prihoda od prodatih ulaznica. Pa fondacija Jeremis sa Salihamidzicem. Cini mi se da su pored Bayerna, Schumacher i Becker isto aktivni bili u davanju pomoci nasoj zemlji.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2009, 22:09

bistrikboy je napisao/la:Nije niko spomenuo da je tokom sedmice delegacija FCB-a bila u domu za retardiranu djecu u Minhenu i da su pored poklona donijeli i cek od 10.000 eura,ovo je ponajvise Uli-eva zasluga koji je vec godinama predan humanitarnom radu...

Zato oni ovako dobro igraju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Salim se malo.
Svaka cast na ovom humanitarnom gestu. Ne znam sjeca li se neko price o onom djecaku sto je bio bolestan. Dijete je iz Afrike ili tako nesto, ne znam tacno. Kad su mu nasli mjesto u avionu zajedno sa igracima da bi dosao u Minhen i izlijecen je zahvaljujuci Bayernu, ponajvise Uliju.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 dec 2009, 22:11

omerbavarac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nije niko spomenuo da je tokom sedmice delegacija FCB-a bila u domu za retardiranu djecu u Minhenu i da su pored poklona donijeli i cek od 10.000 eura,ovo je ponajvise Uli-eva zasluga koji je vec godinama predan humanitarnom radu...

Zato oni ovako dobro igraju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Salim se malo.
Svaka cast na ovom humanitarnom gestu. Ne znam sjeca li se neko price o onom djecaku sto je bio bolestan. Dijete je iz Afrike ili tako nesto, ne znam tacno. Kad su mu nasli mjesto u avionu zajedno sa igracima da bi dosao u Minhen i izlijecen je zahvaljujuci Bayernu, ponajvise Uliju.
Radilo se momku koji je "Dijete Cernobila",a zivio je tada u Kijevu,ima mnogo zdravstevih problema,FCB je stipendirao njegovo skolovanje i smjestaj i poklonio mu clansku kao i godisnju ulaznicu,sta je bilo nakon toga ne znam!I Lell ima svoju dobrotvornu agenciju...
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 19 dec 2009, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.