Slika novina II lige...ovo sam na brzinu uradio

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Možeš tačno reći gdje ?bistrikboy je napisao/la:Ima greska u "Prvoligasu" ovo je nasa 2-ga sezona u prvoj ligi...
On bi vjerovatno igrao da nije prosetao do BanYorka, sta se moze, sprijecen decko. Bez obzira, liga je "ziva" ko nikad do sada, trend ce se sigurno nastaviti...123456 je napisao/la:E ove sedmice smo mislim oborili rekord sto se tice s.s. lige.Naime tipovalo je 71 igrac od 72.Jedini koji nije tipovao je gosodin jocker123 i bas mi je zao bilo bi to po prvi put da svi tipujemo.Mozda drugi put...........
Dva igraca smiju odigrati na iste parove isti rezultat najvise dva puta.Znaci ako nisu na tri para odigrali isto uredu je.geronimo je napisao/la:On bi vjerovatno igrao da nije prosetao do BanYorka, sta se moze, sprijecen decko. Bez obzira, liga je "ziva" ko nikad do sada, trend ce se sigurno nastaviti...123456 je napisao/la:E ove sedmice smo mislim oborili rekord sto se tice s.s. lige.Naime tipovalo je 71 igrac od 72.Jedini koji nije tipovao je gosodin jocker123 i bas mi je zao bilo bi to po prvi put da svi tipujemo.Mozda drugi put...........
Nego da te pitam nesto, mrsko mi sad gledati u pravilnik. Moja dva igraca su odigrali dvije utakmice indenticno, jel to po propisu ili ne? Ako nije da probamo ispraviti, dok jos nisu utakmice pocele.
sorrybistrikboy je napisao/la:Ima greska u "Prvoligasu" ovo je nasa 2-ga sezona u prvoj ligi...
Zagor je napisao/la: Možeš tačno reći gdje ?
Zagor je napisao/la: Joint FC - Blue Train
Derbi susret 5.kola prve SportSports.ba lige igraju trećeplasirani Joint FC i drugoplasirana ekipa Blue traina. Obe ekipe imaju po sedam bodova, jedino ih dijeli gol razlika. Aktuelni prvak , inace poznat po tome da ne prosipa bodove na svom terenu, ići će na pobjedu,dok plavi tim u prvoj prvoligaškoj sezoni nema šta izgubiti, pa ce tražiti svoje šanse iz kontre. Najveća opasnost za popularne drogeraše prijeti sigurno od Eliminatora, koji je 4 puta bio strijelac u ovoj sezoni. No i njemu neće biti lagano za pogodit, pošto domaće ove sezone krasi dobra odbrana, ali su zato izgubili kvaliteta u napadu.
Kladionice blagu prednost daju sastavu Jointa, međutim i Blue Train će doći do svojih prilika i ako ih uspiju iskoristiti, biće sve moguće.
prvi klub koji je osnovan je FK Delfin ne siri lazibistrikboy je napisao/la:Hvala na ispravci,ipak smo najstariji klub ove lige...
Ja koliko znam mi smo prvi poceli,ustvari RK Gradacac,i odigrali smo i prvu prijateljsku,ne znam mozda i grijesim...BIHfan je napisao/la:prvi klub koji je osnovan je FK Delfin ne siri lazibistrikboy je napisao/la:Hvala na ispravci,ipak smo najstariji klub ove lige...
bistrikboy je napisao/la:Ja koliko znam mi smo prvi poceli,ustvari RK Gradacac,i odigrali smo i prvu prijateljsku,ne znam mozda i grijesim...BIHfan je napisao/la:prvi klub koji je osnovan je FK Delfin ne siri lazibistrikboy je napisao/la:Hvala na ispravci,ipak smo najstariji klub ove lige...
hocel se uzmati sad ovaj arsenal kao rezerva u obzir umjesto bologne__Liedson__ je napisao/la:Bologna - Atalanta odgodjeno za sutra !!
trebalo bi da je tako !haris_alibaba je napisao/la:hocel se uzmati sad ovaj arsenal kao rezerva u obzir umjesto bologne__Liedson__ je napisao/la:Bologna - Atalanta odgodjeno za sutra !!
ja jbt, miky-u dva puta falio samo po gol da pogodi, ali ako se kod bilbao-a nepromjeni rezultat odradili smo pola posla.majestic24 je napisao/la:joint_fc jos nije zabio... c c c
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.