kaze elvis scoria na HRT2 da nam fali igrač ispred obrane. opisuje de jonga kao igrača koji sporo ogranizira napad i navodi činjenicu da nam treba neko kao pirlo ko će brzo organizirati napad...francobaresi je napisao/la:Priznajem , iznenađen sam. A tebi svaka čast na takvom predosjećaju.UrbyEmanuelson je napisao/la:@francobaresiBoateng,naslutio sam ja njega
![]()
takticki,djecu smo isprasili
Forza Milan![]()
Samo se nadam da će Kevin igrati ovako dobro iz utakmice u utakmicu , a ne samo na Evropskoj sceni.
Iako je ovo bilo taktičko ubijanje PSV-a , ne želim nikoga previiše hvaliti. Još je ovo daleko od onoga što ova ekipa može. Samo da ćelu ne uspava ovaj rezultat , jer Milan treba jednog pravog playmakera i jednog odličnog stopera. Tek nakon toga možemo pričati o jakom Milanu.
I ono što se ovdje spominjalo , ulaskom u LP-a Milan neće dobiti 30 miliona € već će ta cifra ići i do nekih 50 miliona. Jer lani je Milan ispao u 1/8 finala i to je na kraju donijelo ekipi 54 miliona. Što znači da je ova utakmica bila jako "skupa" .
Večeras me opet oduševio Poli , sjajno je istrčao onu kontru i lijepo uposlio Kevina koji zabija svoj 17. gol u dresu Milana.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Titova-Juga
- Kontakt:
P.S
Ja u životu svom nisam vidio ekipe ili pojedinca koji vole više šutati na gol od Psva i onog njihovog Memphisa Depaye čini mi se da se tako zove, izašao sredinom II-og pol. Čovjek ima dojam da gleda nekog tinejdžera koji prvi put igra pes-a, i čim vidi malo prostora, odmah šut, nebitno s koje udaljenosti.
Ja u životu svom nisam vidio ekipe ili pojedinca koji vole više šutati na gol od Psva i onog njihovog Memphisa Depaye čini mi se da se tako zove, izašao sredinom II-og pol. Čovjek ima dojam da gleda nekog tinejdžera koji prvi put igra pes-a, i čim vidi malo prostora, odmah šut, nebitno s koje udaljenosti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Svi bi mi voljeli da gledamo starog Boatenga,vidjet cemo sta ce biti.
Ali ljudi,ja jos ne vjerujem da smo mi dali iz kornera gol
Ali ljudi,ja jos ne vjerujem da smo mi dali iz kornera gol
- Titova-Juga
- Kontakt:
Je li Eriksen bio na utakmici ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Evo jednog odgovora na to u stilu Mamića , šta će Scoria obični kvazi-stručnjačić.kaze elvis scoria na HRT2 da nam fali igrač ispred obrane. opisuje de jonga kao igrača koji sporo ogranizira napad i navodi činjenicu da nam treba neko kao pirlo ko će brzo organizirati napad...
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Boa Boa teng teng. Razvali covjek. I vrlo mi je drago zbog toga, nadam se da ce i nastaviti u ovom tempu.
Vrlo zanimljivo

Tek se veceras vidjelo koliko nama fali taj playmaker, da ima neko ko ce stati na loptu i ko ce fino proigravati napadace. Kod nas se sredina stopila sa odbranom, a napadaci su sami sebi uzmali lopte na sredini i kreirali prilike medju sobom. Naopako pa haj.
Ali eto, prosli smo dalje, dobili love, nadamo se novim igracima ...
Vrlo zanimljivo

Tek se veceras vidjelo koliko nama fali taj playmaker, da ima neko ko ce stati na loptu i ko ce fino proigravati napadace. Kod nas se sredina stopila sa odbranom, a napadaci su sami sebi uzmali lopte na sredini i kreirali prilike medju sobom. Naopako pa haj.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Haman da ga Kevin "filuje"rope11 je napisao/la:Boa Boa teng teng. Razvali covjek. I vrlo mi je drago zbog toga, nadam se da ce i nastaviti u ovom tempu.
Vrlo zanimljivo![]()
Tek se veceras vidjelo koliko nama fali taj playmaker, da ima neko ko ce stati na loptu i ko ce fino proigravati napadace. Kod nas se sredina stopila sa odbranom, a napadaci su sami sebi uzmali lopte na sredini i kreirali prilike medju sobom. Naopako pa haj.![]()
Što se tiče Stephana , izuzetno dobar večeras , rastrčan , borben , čak je i par puta lijepo izdriblao svoje čuvare. Jedino šteta što nije dao gol. Ali bitno je da se Stephan vratio i da igra dobro a golovi će doći.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma jasta brate, znao sam da ce ovako da bude. Prejak je Milan za ove miseve. Ko god je prizeljkivao poraz Milana ovo boli sigurno. Digla se djeca bila pred domacom publikom pa se kao malo ponadali prolazu. A ne mogu meda sa kasike.
3 predstavnika u LP-a ... nije lose, ali uskoro mora ici na bolje. Nakon ovog prolaza ocekujem barem 2 jaka pojacanja u redove rossonera. Nek dovedu Hondu sad, da se ne ceka januar i Astorija, i to je sasvim solidan tim.
3 predstavnika u LP-a ... nije lose, ali uskoro mora ici na bolje. Nakon ovog prolaza ocekujem barem 2 jaka pojacanja u redove rossonera. Nek dovedu Hondu sad, da se ne ceka januar i Astorija, i to je sasvim solidan tim.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- LegendKiller
- Kontakt:
Očekujem Astoria do kraja sedmice i eventualno Eriksena drugog nemamo koga dovesti. Eventualno u odbrani bi mozda trebalo dovesti nekog jos stopera i beka ( zapata i mexes su u veceras pokazali da nisu za visokog nivoa) vezni red i napad su popunjeni.
Eriksen je u pregovorima sa Tottenhamom.Titova-Juga je napisao/la:Je li Eriksen bio na utakmici ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- francobaresi
- Kontakt:
Ako je vjerovati wikipedi-i , ovo je Kevinu večeras bio jubilarni 100. nastup za Milan. Pa eto zaslužuje čestitke i na tom postignuću. Samo se nadam da će ovako nastaviti a ne da ga nigdje nema sljedećih nekoliko utakmica.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Bio je i Ljajic u pregovorima sa nama pa zavrsi u RomiSaurman je napisao/la:Eriksen je u pregovorima sa Tottenhamom.Titova-Juga je napisao/la:Je li Eriksen bio na utakmici ?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Willian je bio čak i na ljekarskim pregledima pa smo vidjeli šta se desilo. Ako je istina da je Milan zaintersovan za mladog Danca , onda će igrač prije u Milan nego u Tottenham.muxa je napisao/la:Bio je i Ljajic u pregovorima sa nama pa zavrsi u RomiSaurman je napisao/la:Eriksen je u pregovorima sa Tottenhamom.Titova-Juga je napisao/la:Je li Eriksen bio na utakmici ?
Jer Milan će igrati LP-a a i neuporedivo je veći klub od Spursa. Da ne govorim da je Lamela otišao put Londona, tako da ne znam gdje bi se Eriksen tu uklopio.
Ali eto , sačekajmo par dana pa da vidimo.
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 28 avg 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Contentissimo
- Kontakt:
cestitke na prolazu, sasvim zasluzeno 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Sky Sport - Yes, Levy was here and Eriksen has been given permission to speak to Tottenham," Ajax director of football Marc Overmars told De Telegraaf.muxa je napisao/la:Bio je i Ljajic u pregovorima sa nama pa zavrsi u RomiSaurman je napisao/la:Eriksen je u pregovorima sa Tottenhamom.Titova-Juga je napisao/la:Je li Eriksen bio na utakmici ?
Levy je danas bio u Amsterdamu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Allegri razmislja o ostavci. Nisam uspio vidjet sto al veli da je razocaran i da ce prespavat te da ce ujutro mozda dat ostavku.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- francobaresi
- Kontakt:
Kao što smo gore naveli , to ništa ne znači. Igrač ne mora striktno pregovarati sa jednim klubom. Ali eto da se ne bi previše oko toga raspravljali , sačekajmo ovih nekoliko dana pa da vidimo. Merkato je otvoren još nešto više od 4 dana, tek sad postaje zanimljivo.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Milanisti nemoj te se zamarati provokacijama nekih interista i ovih drugi
Zasluzeno se prosli pokazali ste da ozbiljnim pristupom PSV nema sta traziti pun pogodak bi bio Astori ali Calgari trazi 18 milona valjda ce se Celo sutra probuditi i raditi nesto na transferima
Zasluzeno se prosli pokazali ste da ozbiljnim pristupom PSV nema sta traziti pun pogodak bi bio Astori ali Calgari trazi 18 milona valjda ce se Celo sutra probuditi i raditi nesto na transferima
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mislim da Eriksen ne bi trebao imati nikakve dileme gdje preci, Totenhem ili Milan.
Sada imamo para, treba platiti koliko ljudi zele, stvarno bi bilo steta izgubiti jednog ovakvog igraca. I sam bog zna kad ce se pojaviti neko slican njemu, a da nam je dostupan i to za relativno male novce.
Isto tako bi se trebalo malo ubrzati i oko Sakhoa, covjek hoce u Milan i to se ne smije prokockati. Sto se Astoria tice, pa taj nije nista bolji od jednog prosjecnog Zapate tako da ne vidim da bismo se "pojacali" njegovim dolaskom.
Sakho-Mexes, to je to.
bog otac

Sada imamo para, treba platiti koliko ljudi zele, stvarno bi bilo steta izgubiti jednog ovakvog igraca. I sam bog zna kad ce se pojaviti neko slican njemu, a da nam je dostupan i to za relativno male novce.
Isto tako bi se trebalo malo ubrzati i oko Sakhoa, covjek hoce u Milan i to se ne smije prokockati. Sto se Astoria tice, pa taj nije nista bolji od jednog prosjecnog Zapate tako da ne vidim da bismo se "pojacali" njegovim dolaskom.
Sakho-Mexes, to je to.
bog otac

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 28 avg 2013, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cuj 18,pa bolje onda Sakho za oko 10m.Yucca je napisao/la:Milanisti nemoj te se zamarati provokacijama nekih interista i ovih drugi![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.