FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Coach22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Coach22 » 28 avg 2013, 22:57

htcxone je napisao/la:
Coach22 je napisao/la:Postoji li mogućnost da mi i jednog igrača zadržimo ?? :?
a koga bi to trebali da zadrzimo?=
suljica koji ima jos 9 mjeseci ugovora i isti ne zeli da produzi ni uz povecanje plate? da ga izudaramo ili da laziramo potpis ko travnik???? :roll:
A sta da ne prelazi u Man.City kad neće da prihvati takve uslove ,baš je seronja ... :?
Na suljica sam i mislio ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 avg 2013, 22:58

Ma pusti ga vidiš da bunca,vjerovatno visoka temperatura :D
Uživajmo u napretku našeg voljenog kluba,jedva čekam sutra a za subotu uff ko da je za mjesec :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 28 avg 2013, 22:59

Ako bi se Olimpicu mogla kako srediti licenca :mrgreen: bice haris nas, a nesto kontam dzaba im je to iako imaju igracki kadar nekako sam prosto siguran da nece medju prva cetri zavrsiti, al dobro bi bilo im prvi poraz nanijeti u subotu.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 28 avg 2013, 23:00

trenutno Ujpest i mađari mogu mu ponuditi VIŠE a i nama neće nešto puno faliti ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 avg 2013, 23:04

pa nece momak da ga skidaju i samaraju, kad moze rastereceno igrati u Madjarskoj, a i mozda misli da ce se lakse prodati dalje iz Madjarske
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 28 avg 2013, 23:05

EXIT je napisao/la:Ako bi se Olimpicu mogla kako srediti licenca :mrgreen: bice haris nas, a nesto kontam dzaba im je to iako imaju igracki kadar nekako sam prosto siguran da nece medju prva cetri zavrsiti, al dobro bi bilo im prvi poraz nanijeti u subotu.
Vi da sredite nekom licencu? Pa ko vam je prije par godina pomogao da odete u evropu, kao i ove, a vi nekom ce te kao pomagat a vama ce neko dati igraca. Koje ti bajke citas ili si Abdulahovu knjigu poceo ...?
Nikola Tesla!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 avg 2013, 23:09

newBot je napisao/la:
EXIT je napisao/la:Ako bi se Olimpicu mogla kako srediti licenca :mrgreen: bice haris nas, a nesto kontam dzaba im je to iako imaju igracki kadar nekako sam prosto siguran da nece medju prva cetri zavrsiti, al dobro bi bilo im prvi poraz nanijeti u subotu.
Vi da sredite nekom licencu? Pa ko vam je prije par godina pomogao da odete u evropu, kao i ove, a vi nekom ce te kao pomagat a vama ce neko dati igraca. Koje ti bajke citas ili si Abdulahovu knjigu poceo ...?
Hajd majke ti razguli, ostavi nas na miru.Evo citam vasu temu vidim niko nas nema da vam bilo sta govori a kamo li konstantno provocira kao ti.

A kad Bilbija sutra i zvanicno potpise sam se banuj posto si toliko uvjeren da nam nece doci.

Cao

High

Post Postao/la High » 28 avg 2013, 23:10

Ne volim ovu euforiju, bojim se mrke kape u subotu. Inače guravo igramo protiv njih na Otoci i ne zabijamo im previše golova: dva puta smo slavili protiv njih u ''gostima'', oni su nas isto toliko puta pobijedili na svom terenu, a i remija je bilo isto toliko. Pozitivna je atmosfera u i oko kluba i većina je zadovoljna, tako da je za očekivati punu tribinu na Otoci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 28 avg 2013, 23:11

samosarajvo je napisao/la:
newBot je napisao/la:
Hajd majke ti razguli, ostavi nas na miru.Evo citam vasu temu vidim niko nas nema da vam bilo sta govori a kamo li konstantno provocira kao ti.

A kad Bilbija sutra i zvanicno potpise sam se banuj posto si toliko uvjeren da nam nece doci.

Cao
Ma pusti ga ba lupetaju Bilbija je nas covjek 90%. ;)

@ High ne volim pehirat ali mi uvijek dole odigramo vrlo tesko, tako ce i ovaj putu biti nije Olimpic naivna ekipa nimalo imaju onog malo Duljevica strasan im je neka bude pun stadion i nadam se pobjedi naseg kluba. :)

Prognoza : 1-2 ( Komazec, Suljic) 8-)
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 28 avg 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 28 avg 2013, 23:12

newBot je napisao/la:
Jedina bajka je transfer vezan za adilovica i brkin odmor, mercedes arena itd.
A nase bajke lagano postaju realnost. :mrgreen:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 avg 2013, 23:12

High je napisao/la:Ne volim ovu euforiju, bojim se mrke kape u subotu. Inače guravo igramo protiv njih na Otoci i ne zabijamo im previše golova: dva puta smo slavili protiv njih u ''gostima'', oni su nas isto toliko puta pobijedili na svom terenu, a i remija je bilo isto toliko. Pozitivna je atmosfera u i oko kluba i većina je zadovoljna, tako da je za očekivati punu tribinu na Otoci.
Fakat treba spustit loptu na zemlju ko god da potpise ili ne potpise :)

samo lagano, tekma po tekma

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 28 avg 2013, 23:13

Jesu li spremni Dzakmic i Cimirot za Olimpic ? :)
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 28 avg 2013, 23:13

samosarajvo je napisao/la:
newBot je napisao/la:

Cao
Ja cu se izvinit ako Bilbija dode, to je najmanji problem. Nadam se da ces ti biti tu ako ne potpise da se izvinis.
Nikola Tesla!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 avg 2013, 23:15

High je napisao/la:Ne volim ovu euforiju, bojim se mrke kape u subotu. Inače guravo igramo protiv njih na Otoci i ne zabijamo im previše golova: dva puta smo slavili protiv njih u ''gostima'', oni su nas isto toliko puta pobijedili na svom terenu, a i remija je bilo isto toliko. Pozitivna je atmosfera u i oko kluba i većina je zadovoljna, tako da je za očekivati punu tribinu na Otoci.
Ni ja ne volim euforiju, nikom nije ništa dobro donijela. U subotu će biti sigurno teško, ali nadati se dobrom rezultatu..e sad, šta je za nas dobar rezultat u ovom trenutku, u svakom slučaju mislim da je dobro da ne izgubimo a ako pobjedimo to će biti super.
Samo mislim da bi trebalo napraviti neki transparent da se Asmiru zahvalimo i da ga ispratimo kako dolikuje, jer se ipak on pa i najviše borio na terenu.

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 28 avg 2013, 23:15

newBot je napisao/la: Ja cu se izvinit ako Bilbija dode, to je najmanji problem. Nadam se da ces ti biti tu ako ne potpise da se izvinis.
Ne odgovori ti meni na pp, jel mu ponudjen ugovor?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 avg 2013, 23:16

@High

Kod navijaca je eurofija,sto je dobro,doci ce vise raje i bice dobra podrska.Al' ja ti odgovorno tvrdim da je medju igracima atmosfera na najvecem nivou.Stroga profesionalnost kao i pred utakmicu sa Celikom.
Husref je to poslozio.
1946

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 28 avg 2013, 23:30

bez zelje da provociram ali realno ali bogami ja ludjeg kluba u zivotu svom nisam vidio i ludjih navijaca da tako lako i za tren mijenjate se i svoje misljenje. Danas ste unisteni niko nevalj, neka dobra vijest odmah ste najbolji njveci sampioni SVEMIRA, niko vam ni do koljena, da se desi da zijanite od Olimpica mislim da bi bilo lincovanje ne valja ovaj, onaj ccc e svasta, ali ta osobina je dobra po nas jer vasa nnormalna euforija vam neda naprijed ali fakat tacno ono OD LJUBAVI DO MRZNJE IMA TAKO MALO
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 28 avg 2013, 23:35

QWERTZ je napisao/la:bez zelje da provociram ali realno ali bogami ja ludjeg kluba u zivotu svom nisam vidio i ludjih navijaca da tako lako i za tren mijenjate se i svoje misljenje. Danas ste unisteni niko nevalj, neka dobra vijest odmah ste najbolji njveci sampioni SVEMIRA, niko vam ni do koljena, da se desi da zijanite od Olimpica mislim da bi bilo lincovanje ne valja ovaj, onaj ccc e svasta, ali ta osobina je dobra po nas jer vasa nnormalna euforija vam neda naprijed ali fakat tacno ono OD LJUBAVI DO MRZNJE IMA TAKO MALO
Bravo hvala ti slika

Haj sad vidimo se idi na svoju temu. Prati dešavanja u turskoj drugoj koja će gati pola miiliona za golgetera
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 avg 2013, 23:41

QWERTZ je napisao/la:bez zelje da provociram ali realno ali bogami ja ludjeg kluba u zivotu svom nisam vidio i ludjih navijaca da tako lako i za tren mijenjate se i svoje misljenje. Danas ste unisteni niko nevalj, neka dobra vijest odmah ste najbolji njveci sampioni SVEMIRA, niko vam ni do koljena, da se desi da zijanite od Olimpica mislim da bi bilo lincovanje ne valja ovaj, onaj ccc e svasta, ali ta osobina je dobra po nas jer vasa nnormalna euforija vam neda naprijed ali fakat tacno ono OD LJUBAVI DO MRZNJE IMA TAKO MALO
Mojne jarane,reci ce ti da si im zavidan,nego uzmi kokica i prati jesenji reality show FKS-8sezona.Izgleda da je upravo pocelo,ibrakovic nije ni sletio kako treba,a oni poletise,taj covjek fkt ima ono nesto :lol: :lol: :lol:
il' je konacno nasao pravu publiku i jatake :mrgreen:

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 28 avg 2013, 23:42

Ne bi ni bilo euforije da nije ovaj vas glupan newBOT i jos par indijanaca uletilo ovdje na temu FK Sarajevo i pocelo pricati gluposti u rangu osnovne skole, pucaju ih kompleksi sta vec, evo objavise vjest da je krampa(kako ga vi zovete) potpisao za neštaspor i niko se nije javio da kaze raspadate se, dobit cete 2,5 eura ili kako je to lazna informacija... a vasi indijanci jedva docekaju da pokazu komplekse koje imaju...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, sekac, vedinjo98 i 32 gosta.