NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Mojim drugovima iz Bihaca malo objektivnosti ne bi skodilo
Gradina je u drugom poluvremenu mozda cak i bolja bila, mi na kontre pokusavali nesto vise. Pored Turbica dobar je bio momak na poziciji zadnjeg veznog a ostalo vam je sve katastrofa. Nasi momci odradili posao u grcu i od prevelike zelju su ponekad i grijesili. Nije mi se svidjelo sto je Endi sjedio na klupi a Krci igrao i jos pri tome grijesio je nenormalno. Da je Nuspahic bio u prvih 11 100% sam siguran da bi rezultat drugacije glasio. Gradina jedino sto moze u gostima je : nabij loptu na Turbica i udaraj po nogoma. Benjo dobio crveni karton jer je rukom igrao u 89 min. Skocio ispred Dzafica, ovaj ga odgurnu i on nenamjerno rukom dirne loptu ali **** od sudije daje karton. Inace sudija po meni je unistio utakmicu kartonima i glupim faulovima koje je svirao na obje strane.

Gradina je u drugom poluvremenu mozda cak i bolja bila, mi na kontre pokusavali nesto vise. Pored Turbica dobar je bio momak na poziciji zadnjeg veznog a ostalo vam je sve katastrofa. Nasi momci odradili posao u grcu i od prevelike zelju su ponekad i grijesili. Nije mi se svidjelo sto je Endi sjedio na klupi a Krci igrao i jos pri tome grijesio je nenormalno. Da je Nuspahic bio u prvih 11 100% sam siguran da bi rezultat drugacije glasio. Gradina jedino sto moze u gostima je : nabij loptu na Turbica i udaraj po nogoma. Benjo dobio crveni karton jer je rukom igrao u 89 min. Skocio ispred Dzafica, ovaj ga odgurnu i on nenamjerno rukom dirne loptu ali **** od sudije daje karton. Inace sudija po meni je unistio utakmicu kartonima i glupim faulovima koje je svirao na obje strane.
-
- Moderator
- Kontakt:
Eh veći dio sam i ja čuo kao što si napisao, tako da si mi potvrdio to. Svaka čast na realnosti i objektivnosti. Toliko o ovoj dvojici što su se ranije javilitropic je napisao/la:Mojim drugovima iz Bihaca malo objektivnosti ne bi skodilo![]()

Lijep pozdrav
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nezz samo kako neko može pisati o kvaliteti Gradine i nekom PL iskustvu. Ekipa koja je ne mogu reci osvojila, nego nakupila 9(devet) bodova, koja je tek u 28 kolu na poklon dobila prvu pobjedu ne može biti kvalitetna da ga *beš. A 90% tog igračkog kadra je igralo i juče. Ali teško je djeci objasniti neke stvari.
Oni jesu se tako pokazali u PL i svjesni su toga i sami, ali uzmi onda gdje bi Jedinstvo bilo u PL po jučer prikazanom. Jedinstvo je bilo bolje za taj jedan pogodak i zasluženo pobjedilo, ali ko god kaže da Gradina nije namučila Jedinstvo nije objektivan ili nije bio jučer na utakmici
Velika je razlika izmedju ove lige i PL..Veliki broj ovog igračkog kadra je bio i prije dvije godine kad smo prekucali ovu ligu pa u PL nakupila samo 9bodova..da kažem da je i ta ekipa u Bihaću te sezone dobila tri komada al i vi ste kod nas dobili 5komada..Rafael30 je napisao/la:Nezz samo kako neko može pisati o kvaliteti Gradine i nekom PL iskustvu. Ekipa koja je ne mogu reci osvojila, nego nakupila 9(devet) bodova, koja je tek u 28 kolu na poklon dobila prvu pobjedu ne može biti kvalitetna da ga *beš. A 90% tog igračkog kadra je igralo i juče. Ali teško je djeci objasniti neke stvari.

Vidim da neki pišu da mi imamo neke ambicije za ulaskom..to nije istina,nikad niko od naši nije to izjavio..sredina tabele mi zadovoljni..

OFK Gradina Srebrenik
Brcko87 je napisao/la:Velika je razlika izmedju ove lige i PL..Veliki broj ovog igračkog kadra je bio i prije dvije godine kad smo prekucali ovu ligu pa u PL nakupila samo 9bodova..da kažem da je i ta ekipa u Bihaću te sezone dobila tri komada al i vi ste kod nas dobili 5komada..Rafael30 je napisao/la:Nezz samo kako neko može pisati o kvaliteti Gradine i nekom PL iskustvu. Ekipa koja je ne mogu reci osvojila, nego nakupila 9(devet) bodova, koja je tek u 28 kolu na poklon dobila prvu pobjedu ne može biti kvalitetna da ga *beš. A 90% tog igračkog kadra je igralo i juče. Ali teško je djeci objasniti neke stvari.
Vidim da neki pišu da mi imamo neke ambicije za ulaskom..to nije istina,nikad niko od naši nije to izjavio..sredina tabele mi zadovoljni..
Ma ne mogu pisati idemo po bodove u Bihać, kad ste vi zaboravili sta znaci donjeti bodove sa gostovanja

-
- Moderator
- Kontakt:
Ne valja ti priča nikako. Kakve veze ako nisu nikog, ta liga je jača 3x i mnogo iskustva se stekne, pogledaj malo rezultate Gradine na strani u 2. polusezoni pa onda prokomentariši. Uglavnom da ne idem više van teme, sretno u narednom koluRafael30 je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:Velika je razlika izmedju ove lige i PL..Veliki broj ovog igračkog kadra je bio i prije dvije godine kad smo prekucali ovu ligu pa u PL nakupila samo 9bodova..da kažem da je i ta ekipa u Bihaću te sezone dobila tri komada al i vi ste kod nas dobili 5komada..Rafael30 je napisao/la:Nezz samo kako neko može pisati o kvaliteti Gradine i nekom PL iskustvu. Ekipa koja je ne mogu reci osvojila, nego nakupila 9(devet) bodova, koja je tek u 28 kolu na poklon dobila prvu pobjedu ne može biti kvalitetna da ga *beš. A 90% tog igračkog kadra je igralo i juče. Ali teško je djeci objasniti neke stvari.
Ma ne mogu pisati idemo po bodove u Bihać, kad ste vi zaboravili sta znaci donjeti bodove sa gostovanja18 mjeseci nisu nikog pobjedili u gostima, 1 bod donjeli. A razlika od ove i PL lige nije velika, 50% ekipa iz PL bi se patilo po ovoj ligi. Kvalitetne ekipe u PL su: Željo, Olimpic, Široki, Borac, Velež, Sarajevo i Čelik, a ostalo je srednja žalost.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nezz kako možes napisati da je PL liga x3 puta jača od ove. PL je jača za gore navedeni 5-6 klubova, a ostalo je ranga ove lige. Jedinstvo je igralo pripremne utakmice sa tim iz PL, pobjedilo Travnik, a po 1:o porazeno od Rudara i Želje. A i vi ste friski iz te lige pa vas dobili 

ma nije x3 jača od ove lige nego i više..mi smo iz one ekipe što je ušla većinom ostavili ono što je bilo dobro,doveli još pojačanja i na polusezoni osvojili samo tri boda..vidiš da ekipe koje ulaze brzo se i vraćaju..al da neidemo više van teme..Čestitam vam na pobjedi i sretno u nastavku sezone..Rafael30 je napisao/la:Nezz kako možes napisati da je PL liga x3 puta jača od ove. PL je jača za gore navedeni 5-6 klubova, a ostalo je ranga ove lige. Jedinstvo je igralo pripremne utakmice sa tim iz PL, pobjedilo Travnik, a po 1:o porazeno od Rudara i Želje. A i vi ste friski iz te lige pa vas dobili
OFK Gradina Srebrenik
bihac1968 je napisao/la:
Extra slika! Sve pohvale bihaćkom majstoru fotografije

Hvala @Rafael30 

Covjek ti sve rekao, smjesne su te price da je ova liga samo malo slabija od PL cinjenice drugacije pokazuju prosle godine Gradina ove Vitez koji se prosetao kroz ovu ligu a evo do sad nisu jos nikog pobijedili i predstoji im grcevita borba za opstanak iako treba istaci da ne igraju na domacem terenu. Smjesno je isto tako uspoređivati zaradu u ovoj ligi i u PL.Brcko87 je napisao/la:ma nije x3 jača od ove lige nego i više..mi smo iz one ekipe što je ušla većinom ostavili ono što je bilo dobro,doveli još pojačanja i na polusezoni osvojili samo tri boda..vidiš da ekipe koje ulaze brzo se i vraćaju..al da neidemo više van teme..Čestitam vam na pobjedi i sretno u nastavku sezone..Rafael30 je napisao/la:Nezz kako možes napisati da je PL liga x3 puta jača od ove. PL je jača za gore navedeni 5-6 klubova, a ostalo je ranga ove lige. Jedinstvo je igralo pripremne utakmice sa tim iz PL, pobjedilo Travnik, a po 1:o porazeno od Rudara i Želje. A i vi ste friski iz te lige pa vas dobili
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ali znas zasto su smjesne, zarade na stadionima sem par ekipa su u par deka, ali je fazon u tome sto PL ima generalnog sponzora koji finansijski obezbjedjuje sudije, delegate i te stvari, dok se to u ovoj ligi placa. 50% ekipa uz tri-cetiri pojacanja mogu komotno igrati PL, sta je Travnik, Slavija, Rudar, Obarska, Radnik, Leotar, Zvijezda, po cemu su tu oni jaci od ekipa Jedinstva, Slobode, Bratstva, Gradine, GOSKa...xxh2o je napisao/la:Covjek ti sve rekao, smjesne su te price da je ova liga samo malo slabija od PL cinjenice drugacije pokazuju prosle godine Gradina ove Vitez koji se prosetao kroz ovu ligu a evo do sad nisu jos nikog pobijedili i predstoji im grcevita borba za opstanak iako treba istaci da ne igraju na domacem terenu. Smjesno je isto tako uspoređivati zaradu u ovoj ligi i u PL.Brcko87 je napisao/la:ma nije x3 jača od ove lige nego i više..mi smo iz one ekipe što je ušla većinom ostavili ono što je bilo dobro,doveli još pojačanja i na polusezoni osvojili samo tri boda..vidiš da ekipe koje ulaze brzo se i vraćaju..al da neidemo više van teme..Čestitam vam na pobjedi i sretno u nastavku sezone..Rafael30 je napisao/la:Nezz kako možes napisati da je PL liga x3 puta jača od ove. PL je jača za gore navedeni 5-6 klubova, a ostalo je ranga ove lige. Jedinstvo je igralo pripremne utakmice sa tim iz PL, pobjedilo Travnik, a po 1:o porazeno od Rudara i Želje. A i vi ste friski iz te lige pa vas dobili
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
imali prijenos?
Bio je na forumu JedinstvaLivnjak je napisao/la:imali prijenos?

Mi pobijedimo li sad Mladost, čitav Bihać će da poludi. 

-
- Kontakt:
jel istina da je opet tigar u upravi kluba ako jestre eto vas u pl sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.