Barbara je za Milan chanel dala jako kratku izjavu i rekla je samo " Merkato ? Još malo nam fali " Eh , sad šta je konkretno mislila to niko ne zna.adi25 je napisao/la:Prosla Liga prvaka nam je donijela prihod od nekih 50-ak mil eura.Taj novac je otisao u nama "NEPOZNATE" tokove.Narodski receno:"Bilo,pa proslo".Idemo dalje.Veceras smo docekali toliko taj zeljeni plasman,kako mi navijaci,tako isto i dvojac Galliani-Berlusconi,ponajvise zbog finansija.Prolaskom u Grupnu fazu dobit cemo 10 ak mil eura od Uefe kao nagradu,sa tim novcem ce ici onaj "kolac" kada su u pitanju TV Prava na prenose AC Milana u grupi.Veceras u tv prenosu doticni komentator je izjavio da bi sveukupno mogao AC Milan dobiti do 50 ak mil eura za plasman.Eh sad,bas me zanima gdje ce i taj novac otici.Pogotovo koliko ce biti izdvojeno na pojacanja,do sad smo potrosili ne vise od 15 mil eura (Zapata 6 mil,Saponara oko 3 mil,Poli oko 3 mil,Vergara 2 mil eura,Silvestre 1 mil eura).Meni iskreno opet ne sluti na dobro,cim je veceras poslije utakmice odrzan sastanak TRIO:Galliani-Allegri-Barbara Berlusconi...Nadam se samo da Tatin kcerka ne obavi "CASNU TRANSAKCIJU" na racun Tate Berlusconija.....
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
hahah ma samo napadac,vjeruj prijatelju...i to mislim matri,jer jos od ja mislim jula mjeseca je galliani dao izjavu da bi volio da se vrati kod nas....mozda i honda sutra i to je too...francobaresi je napisao/la:Barbara je za Milan chanel dala jako kratku izjavu i rekla je samo " Merkato ? Još malo nam fali " Eh , sad šta je konkretno mislila to niko ne zna.adi25 je napisao/la:Prosla Liga prvaka nam je donijela prihod od nekih 50-ak mil eura.Taj novac je otisao u nama "NEPOZNATE" tokove.Narodski receno:"Bilo,pa proslo".Idemo dalje.Veceras smo docekali toliko taj zeljeni plasman,kako mi navijaci,tako isto i dvojac Galliani-Berlusconi,ponajvise zbog finansija.Prolaskom u Grupnu fazu dobit cemo 10 ak mil eura od Uefe kao nagradu,sa tim novcem ce ici onaj "kolac" kada su u pitanju TV Prava na prenose AC Milana u grupi.Veceras u tv prenosu doticni komentator je izjavio da bi sveukupno mogao AC Milan dobiti do 50 ak mil eura za plasman.Eh sad,bas me zanima gdje ce i taj novac otici.Pogotovo koliko ce biti izdvojeno na pojacanja,do sad smo potrosili ne vise od 15 mil eura (Zapata 6 mil,Saponara oko 3 mil,Poli oko 3 mil,Vergara 2 mil eura,Silvestre 1 mil eura).Meni iskreno opet ne sluti na dobro,cim je veceras poslije utakmice odrzan sastanak TRIO:Galliani-Allegri-Barbara Berlusconi...Nadam se samo da Tatin kcerka ne obavi "CASNU TRANSAKCIJU" na racun Tate Berlusconija.....
- _forzamilan_
- Kontakt:
Bravo momci! Čekala se reakcija nakon Verone i dobili smo je. Najvažnija utakmica u sezoni i to pobjeda od 3-0 aferim! Svi su bili na nivou i odično odigrali a PSV je nezgodan jako imali su i oni jako dobrih šansi i mogli doći čak i do remija ali Milan je ipak bolja ekipa.
Vrijeme je za zlatnu kravatu!

Vrijeme je za zlatnu kravatu!

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
iz prvog sesira porto ili benficu , a iz treceg izbjeci BVB i MAN CITY 
- francobaresi
- Kontakt:
I meni to izgleda kao neki najrealniji scenario. Ali eto kao što sam već puno puta rekao , sačekajmo još nekoliko dana pa da vidimo. I dalje sam pesimista po tom pitanju.
Ono što je dosta bitnije , da ekipa počne igrati makar onako kako su igrali u drugom dijelu protekle sezone.
Samo sa onakvom igrom i dobrim rezultatima mogu se nadati viskom plasmanu , ali i dalje sam pri mišljenju da su nam prijeko potrebni igraču u srcu odbrane i jedan pravi playmaker.
Sljedeća utakmica protiv Kaljarija , nadam se da će pobjediti i tako u pozitivnom raspoloženju otići na reprezentativne obaveze. Nakon toga svi očekuju i povratak Saponare na teren. Momak muku muči sa preponama.
Ono što je dosta bitnije , da ekipa počne igrati makar onako kako su igrali u drugom dijelu protekle sezone.
Samo sa onakvom igrom i dobrim rezultatima mogu se nadati viskom plasmanu , ali i dalje sam pri mišljenju da su nam prijeko potrebni igraču u srcu odbrane i jedan pravi playmaker.
Sljedeća utakmica protiv Kaljarija , nadam se da će pobjediti i tako u pozitivnom raspoloženju otići na reprezentativne obaveze. Nakon toga svi očekuju i povratak Saponare na teren. Momak muku muči sa preponama.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ne treba nam niko, jaci smo od sudbine. Samo nek dodje Honda radi marketinga
Zezam se ofc
, nek dovedu bilo koga samo nek se dovodi.
Zezam se ofc
- _forzamilan_
- Kontakt:
evo navodno Matri vec nas...Sta radi ovaj Galliani,nije normalan.....hahahah Juventusu odmah 2 mil eura,ostatak 10 mil eura na 4 rate na isto toliko godinafrancobaresi je napisao/la:I meni to izgleda kao neki najrealniji scenario. Ali eto kao što sam već puno puta rekao , sačekajmo još nekoliko dana pa da vidimo. I dalje sam pesimista po tom pitanju.
Nemoj bilo koga, takvih imamo za izvozahmad_tz je napisao/la:Ne treba nam niko, jaci smo od sudbine. Samo nek dodje Honda radi marketinga![]()
Zezam se ofc, nek dovedu bilo koga samo nek se dovodi.
Majko moja za 12 mil se moze Eriksen dovest, a oni dovode Matrija:eek:
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
hahha al opce poznato je da ih Galliani "slusa" pogotovo kad kaze 99,99% :d
- francobaresi
- Kontakt:
Bitno je da se pojačamo tamo gdje smo najjači.
Zaista logičan potez , al' hajde kad je bal nek' je maskenbal.
Samo treba pohvaliti odličnu saradnju Balotellia i Stephana večeras. Polako to dolazi sve na svoje, nije lako uigrati dva napadača ali eto bit' će to bolje iz utakmice u utakmicu.
Samo treba pohvaliti odličnu saradnju Balotellia i Stephana večeras. Polako to dolazi sve na svoje, nije lako uigrati dva napadača ali eto bit' će to bolje iz utakmice u utakmicu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma lose sam se izrazio, nesto sam hepimuxa je napisao/la:Nemoj bilo koga, takvih imamo za izvozahmad_tz je napisao/la:Ne treba nam niko, jaci smo od sudbine. Samo nek dodje Honda radi marketinga![]()
Zezam se ofc, nek dovedu bilo koga samo nek se dovodi.
Majko moja za 12 mil se moze Eriksen dovest, a oni dovode Matrija:eek:
- francobaresi
- Kontakt:
Ma Honda tek od Januara , Matri eto izgleda postaje novi igrač Milana. Samo se nadam da to nije sve.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Mozda cemo igrat 4-2-4 
- francobaresi
- Kontakt:
Moguće je , a tu je i čudesni Birsa možda je on riješenje za sve probleme na sredini terena. 
51.548 spectators were at San Siro tonight.
51.548 spectators were at San Siro tonight.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Eh sad sam tek zabrinut. Posto Matri nemoze ispred Faraona i Bale, a celo nece dat 12 milki za igraca koji ce grijat klupu, bojim se da sad ne proda Faraona 
- francobaresi
- Kontakt:
12 miliona u bezbroj rata.
Tako da neće to da ima puno efekta na status Shaarawya.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Daj Boze! Za klupe imamo Pazzu, Petagnu, Robinja, Nianga tako da... 
- francobaresi
- Kontakt:
Niang je najbliže posudbi , a mali Petagna će puno više igrati za Primaveru nego za prvi tim, tako je dogovoreno sa Inzaghiem. Naravno , trenirat će sa "velikim momcima" ali itekako će biti bitan za Primaveru.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.