NK Zvijezda Gradačac

Zuk3E
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zuk3E » 28 avg 2013, 16:22

mmmirza je napisao/la:
Zuk3E je napisao/la:
SamSvojMajstor je napisao/la:Ma cudan ti je ovaj nas narod.. kad pobijede dvije , dizu sve u nebo.. cim jedan poraz , il losa igra tima.. odmah psuju igracima tu.. shvatam da ljudi zele da bude pobjede , da se biljeze dobri rezultati.. al treba shvatit da to ne moze uvijek.. pa jedna Barca je dobila od Bayerna , i sta sad.. navijace Barce ne trebaju vise dolazit i podrzat voljeni klub ??
Ma ja, ali ovo je naša stvarnost. Jedan moj prijatelj, Švabo original, koji inače piše članke za Süddeutsche Zeitung, reako mi je poslije trećeg kola i poraza od Zrinjskog: "Nigdje u svijetu se domaćim igračima ne zviždi nakon trećeg kola..." Toga ima samo kod nas. U životu se pravi prijatelji poznaju u nevolji, a i Zvijezda je život..... Nadam se i vjerujem da će ipak doći bolji dani i drago mi je što ima još neko ko slično razmišlja kao ja.....
NE ZNAM KAKAV TI JE TAJ SVABO , ALI JE I TRENER STUTGARTA IZVIZDAN VEC NAKON DRUGOG KOLA I PORAZA NA DOMACEM STADIONU , A NAKON PORAZA U GOSTIMA U TRECEM KOLU JE I SMIJENJEN.TO TI JE POSTALA NORMALA U CIJELOM SVIJETU
Ako je to tebi normalno onda stvarno neko nije normalan u svemu ovome. Vlado je došao na gotovu stvar i sva su se kola prelomila preko njegovih leđa.... Ne poznaješ dubiozu problema ili se praviš da je poznaješ pa tak i govoriš. To nikome normalnom nije normalno...........

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 avg 2013, 16:24

ludinjo22 je napisao/la:Ovo da će Fadil bit samo par dana je dezinformacija kako sam upravo čuo ;), a ovi što spominju stalno Ninkovića postali ste dosadni de pustite ljude nek nešto odluče a kad odluče vjerujem da će dat saopštenje tj. izvještaj da i mi budemo upoznati sa situacijom.
U pravu si... Fadil nikada nije ni otišao, kako sam prije i pisao, uvijek je bio tu samo što je imao poslova puno bitnijih od Zvijezde. A to sa Ninkovićem, kao što rekoh u prošlom postu, samo neupućeni mogu vjerovati da bi se on ponovo uključio u rad Kluba. Nije htio ni kada je bilo bolje stanje u Klubu, a kamoli sada........

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 avg 2013, 16:26

[quote="vatreni"]Navodno je Fadil preuzeo to oko isplata igračima jer je Nurdo kao napustio sve.Muriz direktor :o ,trener će biti iz okruzenja,nista specijalno.Mnogi su odbili ili tražili abnormalne uslove :?[/quot

Mislim da si djelimično u pravu, Fadil je tu, ali Nurdo nije baš sve napustio, a Muris direktor je, po meni, promašaj ako tražimo reprezenta Kluba. Ako im treba marioneta, onda je to pravi pogodak.
Zadnja izmjena: Zuk3E, dana/u 28 avg 2013, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 avg 2013, 16:29

combe je napisao/la:po ovome što se piše izgleda dobismo sve naše ljude iz čaršije a to smo koliko se sjećam i htjeli. Sad će mo da vidimo kako će to funkcionisati. Bitno je samo da nam Fadil ostane. I neodgovori niko za sjedalice jesul za našeg stadiona ili idu negdje drugo.
Iako si novi, to nije bitno. Slažem se da bitno da je Fadil tu, i to sa našim ljudim u struci je veoma bitno jer smo to uvijek tražili i mislim da je prva, pa makar i prelazna opcija, za trenera Doro i vjerovatno će voditi par par kola još....

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 28 avg 2013, 16:42

Zuk3E je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Navodno je Fadil preuzeo to oko isplata igračima jer je Nurdo kao napustio sve.Muriz direktor :o ,trener će biti iz okruzenja,nista specijalno.Mnogi su odbili ili tražili abnormalne uslove :?[/quot

Mislim da si djelimično u pravu, Fadil je tu, ali Nurdo nije baš sve napustio, a Muris direktor je, po meni, promašaj ako tražimo reprezenta Kluba. Ako im treba marioneta, onda je to pravi pogodak.

I za info svima koji vole Mustafu, MUSTAFA SE VRAĆA..................
Ako je tako bgm ništa od povratka publike na stadion. Onda je sve jasno Muriz je tu samo da se zamažu oči mustafa će opet da igra glavnu ulogu :x

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 avg 2013, 17:57

eto i znavicno mustafa se vratio u suboticu kikic novi sportski direktor nurdo ostaje u klubu fadil ponovno na celu a doro i kadic i u trebinju vode ekipu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 avg 2013, 18:03

kako li su igrali naši danas protiv Sladne?
Zadnja izmjena: Zuk3E, dana/u 28 avg 2013, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 avg 2013, 18:05

nedžad je napisao/la:eto i znavicno mustafa se vratio u suboticu kikic novi sportski direktor nurdo ostaje u klubu fadil ponovno na celu a doro i kadic i u trebinju vode ekipu

To nešto ispade kao završetak jedne lijepe bajke, svima potaman......

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 avg 2013, 18:11

Zuk3E je napisao/la:
nedžad je napisao/la:eto i znavicno mustafa se vratio u suboticu kikic novi sportski direktor nurdo ostaje u klubu fadil ponovno na celu a doro i kadic i u trebinju vode ekipu

To nešto ispade kao završetak jedne lijepe bajke, svima potaman......
Najbolja rjesenja u ovom trenutku,svi zadovoljni i nadam se da cemo se konacno izdignuti i krenuti ka vrhu.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 28 avg 2013, 18:17

Sreća pa ima pametni novinara :) pa kontaktiraše nekog iz kluba da pojasni ja sam iskreno zadovoljan a ponajviše odlaskom mustafe

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 28 avg 2013, 18:56

zvijezdasi mozemol se vratit kuci sa najmanje 1 bodom????
ja licno ocekujem pobijedu zvijezde
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 avg 2013, 19:45

pobjeda akobogda,mislim da ce nas odsada mnogi potcjenjivati i tu vidim nasu sansu.samo je bitno fizicku spremu jos vise popraviti i bice bodova i pobjeda.sansu vidim u diatti koji bi ponovo mogao biti igrac odluke.
ocekujem cvrstu utakmicu bez puno golova neka bude 0-1 diatta 80 minuta
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 28 avg 2013, 20:18

combe je napisao/la:po ovome što se piše izgleda dobismo sve naše ljude iz čaršije a to smo koliko se sjećam i htjeli. Sad će mo da vidimo kako će to funkcionisati. Bitno je samo da nam Fadil ostane. I neodgovori niko za sjedalice jesul za našeg stadiona ili idu negdje drugo.
Te sjedalice su visak od istocne tribine jer je kupljeno vise nego sto je potrebno za navedenu tribinu !

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 avg 2013, 21:26

Vrlo tesko prognozirati sljedeću tekmu.Gledao sam Leotar protiv Sarajeva i skoro identičnom igrom kao mi protiv Sirokog htjeli iznenaditi goste.Nedostajalo im je sportske sreće samo, a igrom su zasluzili najmanje remi.Mislim da je Doro dobro pregledao cd-ove njihovih posljednjih tekmi i da će ponoviti onu dobru istu igru kao protiv Sirokog.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 avg 2013, 22:08

Popravi malo pravopis, školovan si ti dječko, sramota je ono...........

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 28 avg 2013, 23:16

Zuk3E je napisao/la:

Ma može se to tolerirat nisu sad to neke greške bitno je da je stranica sad ažurna i da se uvjek nešto može pročitat prije slabo kad šta objave a sad ima svašta hebeš greške. Što se tiče utakmice u Trebinju ja zadovoljan i bodom samo da ne izgubimo :) s obzirom na razvoj situacije u ovoj sedmici sve je bilo veoma dobro pa valjda je završimo uspješno.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 29 avg 2013, 00:03

ludinjo22 je napisao/la:
Zuk3E je napisao/la:

Ma može se to tolerirat nisu sad to neke greške bitno je da je stranica sad ažurna i da se uvjek nešto može pročitat prije slabo kad šta objave a sad ima svašta hebeš greške. Što se tiče utakmice u Trebinju ja zadovoljan i bodom samo da ne izgubimo :) s obzirom na razvoj situacije u ovoj sedmici sve je bilo veoma dobro pa valjda je završimo uspješno.

Ma ja, zezam se ba ja.... Neka naše stranice. Simptomatično je to što informacije iz Kluba izgleda prvo stignu do SPORTSPORTBA, pa tek onda do administratora na zvaničnoj zvijezdinoj stranici... Po meni bi bilo normalno da sve ostale sportske stranice ili pojedinci skidaju prave informacije prvo sa naše stranice pa da ih plasiraju dalje.... Ali pošto je kod nas, haman, sve naopako, tako je i ovo...
Što se tiče Leotara, ja bi, takođe, bio zadovoljan bodom, ali bi tri bila više nego dobra za samopouzdanje igračima, struci, navijačima, a bogami i cijeloj čaršiji.... Uz Božiju pomoć biće to ok.....

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 avg 2013, 00:51

A voli Zuro provocirati... inače dobar momak... A i mene je to uvijek interesiralo kao sam ja 1. znao za Kuntića da odlazi pa tek KLUB, pa kako sam imao neke informacije prije zvanične stranice i ss.ba ... isto je i mene zanimalo kako to da imamo stranicu koju se jednom mjesečno ažurira a isti je taj Zuro ažurirao istu... Al šta ćeš neka pitanja nemaju odgovara....

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 avg 2013, 00:54

Bosanski zmaj je napisao/la:Ko je ovaj?
slika

Ordagic trenira, hoce li moci izbjeci operaciju??
slika
Mico Kuzmanovic to je mali iz juniora strasan mali danas namjestio 3 gola i 1 dao..
Ordagić ce za 10 dana na pregled pa ce se konačno zat hoce li ici na operaciju

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.