AKo ide tom logikom, onda treba pozvati onog iz Standarda .AllGunsBlazing je napisao/la:Fajic treba dobiti poziv jer nemamo treceg spica. Inace, fali nam stopera, posebno sad kad Zukanovica nema, Pandza bez kluba. Uz to je Bate mnogo jaca ekipa od Hapoela, pa oni su jednog Bayerna dobili.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
ne treba poziv dobiti fajić, nego mahmutović.
Odlazi Safete.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Posto ga znam i da ga zove on nece igrati za repku jer ima 29 godina dalek put oce njihovo drzavljastvo jer je vec legenda kluba i ostat ce gore da zivi sa porodicom.Sabinho je napisao/la:Dobro su se drzali,ali eto Samaras ostavi prazan prostor za neometan sut. Dobra partija naseg internacionalca,medjutim i da udju u LP on ima 29 godina
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dzaba tebi objasnjavati. Ekipa koja namuci Celtic i izbaci Bate je mnogo jaca od jednog Standarda.
Celik!3,2,2.
nece dobit poziva ni jedan ni drugi : )..
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bas tako. A ni treci ( Mahmutovic ).xinxee je napisao/la:nece dobit poziva ni jedan ni drugi : )..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Sad si mi sve objasnioAllGunsBlazing je napisao/la:Dzaba tebi objasnjavati. Ekipa koja namuci Celtic i izbaci Bate je mnogo jaca od jednog Standarda.
Umjesto njega nek pozove Jusica !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Air Kerlu treba pozvati. Kad se samo sjetim opisa, lik Hercules bio prema nekim forumasima.
Celik!3,2,2.
To je kod tebe problem , ti sve gledas kroz Čelik, trenutno ne treba nikog zvati iz Želje, jer nema niko kvalitet.AllGunsBlazing je napisao/la:Air Kerlu treba pozvati. Kad se samo sjetim opisa, lik Hercules bio prema nekim forumasima.
Ako kazes da treba pozvati Džidića, treba onda i Vasiljevica, i on igra u toj strasnoj ekipi.
Kad je u pitanju repka bitan je kvalitet, a ne odaklen je i kako se zove !
Ako je tako,razumijem ga i puno mu srece.kinder_jaje je napisao/la:Posto ga znam i da ga zove on nece igrati za repku jer ima 29 godina dalek put oce njihovo drzavljastvo jer je vec legenda kluba i ostat ce gore da zivi sa porodicom.Sabinho je napisao/la:Dobro su se drzali,ali eto Samaras ostavi prazan prostor za neometan sut. Dobra partija naseg internacionalca,medjutim i da udju u LP on ima 29 godina
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko je rekao da gledam sve kroz Celik? Samo ti govorim opis jednog forumasa koji je navijao za Zelju. Pokazujem ti kako je on opisao Kerlu.
Ko je rekao da ga ne treba pozvati? Samo jedna stvar je razlike, ovaj je zamjenik kapitena i prije godinu dvije bio najbolji igrac lige sa pozicije stopera.
Opet kazem, da je u pitanju Zenica spominjao bih ja i Burica i Mahmutovica, ali vec rekoh oni ni blizu nisu ostvarili uspjeh kao Dzidic.
Ko je rekao da ga ne treba pozvati? Samo jedna stvar je razlike, ovaj je zamjenik kapitena i prije godinu dvije bio najbolji igrac lige sa pozicije stopera.
Opet kazem, da je u pitanju Zenica spominjao bih ja i Burica i Mahmutovica, ali vec rekoh oni ni blizu nisu ostvarili uspjeh kao Dzidic.
Celik!3,2,2.
Problem kod Dzidica je konkurencija , dosta je stopera u 5 deka, al njega je najteze pratiti i nije ni mlad, i zato ja mislim da ne zasluzuje poziv.AllGunsBlazing je napisao/la:Ko je rekao da gledam sve kroz Celik? Samo ti govorim opis jednog forumasa koji je navijao za Zelju. Pokazujem ti kako je on opisao Kerlu.
Oni se i mogu spominjati, igraju u boljoj ligi, i nemaju konkurenciju.
Pozdrav
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Mahmutovic i Buric zasluzuju ebeni poziv !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma yebo burica, drugi i treci golman je nebitna stvar..al mahmutovica il fajica treba isprobati
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Rockefeller
- Kontakt:
Kolašinac, Arslanagić i vjerovatno ovaj Atajić su jedina trojca koja bi trebala dobiti poziv u reprezentaciju. Za Atajića ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati.
Računam da su Hajrović i sada već izvjesno Bičakčić dio nje.
Golmani: Begović, Fejzić, Avdukić
Odbrana: Mujdža, Arslanagić, Spahić, Bičakčić, Zukanović, Kolašinac
Vezni red: Rahimić, Hadžić, Misimović, Pjanić, Medunjanin, Salihović
Krila: Hajrović, Lulić, Višća, Stevanović
Napad: Ibišević, Džeko, (Atajić)
I ima ih 22. Taman.
Džidić ili kako već je kvalitet za Surinama.
Računam da su Hajrović i sada već izvjesno Bičakčić dio nje.
Golmani: Begović, Fejzić, Avdukić
Odbrana: Mujdža, Arslanagić, Spahić, Bičakčić, Zukanović, Kolašinac
Vezni red: Rahimić, Hadžić, Misimović, Pjanić, Medunjanin, Salihović
Krila: Hajrović, Lulić, Višća, Stevanović
Napad: Ibišević, Džeko, (Atajić)
I ima ih 22. Taman.
Džidić ili kako već je kvalitet za Surinama.
- sagitarius
- Kontakt:
Glupost stavljat jednog Avdukića pored Burića koji bi sigurno bio naš drugi golman.Bolji je i od Avdukića i Fejzića
Čuj nebitna stvar HAHAAH a ja kralja, šta ti misliš ko da ti brani ako Begović (nedaj Bože) slomi prst npr?Ocel ti jedan Avdukic od sto godina branit?Burić lagano treba da bude drugi golmana, standardan visok, malo podsjeća na golmana Atletico Madrida Courtois onako po građi.Papastathopoulos je napisao/la:Ma yebo burica, drugi i treci golman je nebitna stvar..al mahmutovica il fajica treba isprobati
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- imekorisnicko
- Kontakt:
Za Burića i razumijem zašto, ali mi stvarno ne ide u glavu čemu ovolika priča oko MahmutovićaAgresivnoDjubre je napisao/la:Mahmutovic i Buric zasluzuju ebeni poziv !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma ok, to "nebitna stvar" je malo parafraziranje, al ako cemo govorit o tome sta nam je potrebnije, to je treci napadac svakako..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa lik najbolji strijelac Ceske lige.imekorisnicko je napisao/la:Za Burića i razumijem zašto, ali mi stvarno ne ide u glavu čemu ovolika priča oko MahmutovićaAgresivnoDjubre je napisao/la:Mahmutovic i Buric zasluzuju ebeni poziv !
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- imekorisnicko
- Kontakt:
Al nešto sumnjam da je i najbolji napadač u toj ligi al nebitno,nisam ni potpuno protiv njega ni protiv toga da se zove al ne mislim ni da je prijeko potreban a i pretjerano kvalitetan, mi imamo 2 dobra napadača,ako se neki povrijedi igraćemo sa jednim ili ćemo pokušati s nekim na polušpicu,ako odemo na prvenstvno mislim da ćemo i onako igrati sa jednim pa ti je treći napadač tu nepotreban, da je 5 godina mlađi razumio bi,al ovako može se i bez njega,možda je bolje njegovo mjesto dati nekom drugomCartman je napisao/la:Pa lik najbolji strijelac Ceske lige.imekorisnicko je napisao/la:Za Burića i razumijem zašto, ali mi stvarno ne ide u glavu čemu ovolika priča oko MahmutovićaAgresivnoDjubre je napisao/la:Mahmutovic i Buric zasluzuju ebeni poziv !
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Hardzavi, Tihi i 14 gostiju.