Da taj svijet nije tako dobar,ne bi ti konstantno visio ovdje. Neka te uzivaj u druzenju sa navijacima DIVOVA!QWERTZ je napisao/la:jer ste NAJVECI U DRZAVI A I SIRESabinho je napisao/la:Hajmo mi u nas svijetI u njemu i van njega jesmo divovi i ostacemo
![]()
pitari su zakon
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
e to buraz to se zove ZAVIST NEMA STA DRUGO BIT jel de? zavidni na vase uspjehe, logicnoSabinho je napisao/la:Da taj svijet nije tako dobar,ne bi ti konstantno visio ovdje. Neka te uzivaj u druzenju sa navijacima DIVOVA!QWERTZ je napisao/la:jer ste NAJVECI U DRZAVI A I SIRESabinho je napisao/la:Hajmo mi u nas svijetI u njemu i van njega jesmo divovi i ostacemo
![]()
pitari su zakon
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- HannahMontana
- Kontakt:
Kad god udjem na nasu temu nakon duzeg vremena neki štrumf smara....
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
[/quote]
e to buraz to se zove ZAVIST NEMA STA DRUGO BIT jel de? zavidni na vase uspjehe, logicno
samo da te pitam da ne znas slucajno kakvog stolara a da nije ni puno skup radimo neke nove vitrine, znas kako to ide police prosirivanje itd... pa ako imas posalji na pp bio bih jako zahvalan
[/quote]
Jarane,glup si !
Bolje idi gledaj u svoju "bascu", jel' se amaw vratio sa "odmora"
?
e to buraz to se zove ZAVIST NEMA STA DRUGO BIT jel de? zavidni na vase uspjehe, logicno
Jarane,glup si !
Ima drug tu sam pratim i no comentSarajlijaTM je napisao/la:sarajlija,moja dva bas dobra druga su pitari,jedan je i buregdzija cakja njima popih mozak kad se zezamo,a i oni meni takodjer. naravno kad je ozbilja prica,onda je ozbilja.
nemoj sta zamjeriti,al prica o prepucavanju je starija nego mi svi ovdje zajedno,samo sto ovi sto jedni druge tjeraju sa tema to ocigledno ne kontaju
et vidi moj prosli post na ovoj temi,najregularniji,odma ga na noz docekase![]()
pozz drug
ima'l dje seCkaca?
Sarajevo ljubavi moja!
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Vaše:(loš photoshop)

Nema potrebe za diskusijom.
Naše: (nije photoshop)lucif3R666 je napisao/la:
neko postavio ...

Nema potrebe za diskusijom.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Vase: 4 titule (nije fotosop osim jedne koja jeste malo na kraju doradjena)
......................................
Nase: 8 titula (nije fotosop)
Nema potrebe za diskusijom...
......................................
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ponjamke ti se u svih 8 !Baja_Zvjerka je napisao/la:Vase: 4 titule (nije fotosop osim jedne koja jeste malo na kraju doradjena)
......................................![]()
Svaka čast, suknuo si mu ga, nema šta, ja mislim da je i iz kolosijeka ispaoGangEvil je napisao/la:ponjamke ti se u svih 8 !Baja_Zvjerka je napisao/la:Vase: 4 titule (nije fotosop osim jedne koja jeste malo na kraju doradjena)
Ja te volim, volim Željo..
Vidi....nije meni problem u tih njegovih 8 ili bilo cijih drugih....nego je reakcija bilo na to da on dodje ovdje kakiti o tih 8...razumijes...ima brate dragi svoju temu pa nek tamo naprdjuje jel 8 ili 4...gio10 je napisao/la:Svaka čast, suknuo si mu ga, nema šta, ja mislim da je i iz kolosijeka ispaoGangEvil je napisao/la:ponjamke ti se u svih 8 !Baja_Zvjerka je napisao/la:Vase: 4 titule (nije fotosop osim jedne koja jeste malo na kraju doradjena)
Dok je bilo para od džeke kupili ste tih titulica, sad kad je nestalo, odjednom ovaj neće više da bude menadžer. Zna da se nema čime kupiti ni sudija ni tekma. Vidjećemo ove sezone dokle ćete!Baja_Zvjerka je napisao/la:Vase: 4 titule (nije fotosop osim jedne koja jeste malo na kraju doradjena)
U novi boj ...
Moram te razočarati, para je još ostalo. Vidjećeš sad u Mostaru kako se kupuje jos jedna utakmicahz033 je napisao/la:Dok je bilo para od džeke kupili ste tih titulica, sad kad je nestalo, odjednom ovaj neće više da bude menadžer. Zna da se nema čime kupiti ni sudija ni tekma. Vidjećemo ove sezone dokle ćete!Baja_Zvjerka je napisao/la:Vase: 4 titule (nije fotosop osim jedne koja jeste malo na kraju doradjena)
Vi ako pobjedite u Mostaru ostavi meni broj telefona da ti ga licno poflautam...ako si toliko siguran...u suprotnom ako se ne desi dvojka, ocekujem felacio s tvoje strane..gio10 je napisao/la:Moram te razočarati, para je još ostalo. Vidjećeš sad u Mostaru kako se kupuje jos jedna utakmicahz033 je napisao/la:Dok je bilo para od džeke kupili ste tih titulica, sad kad je nestalo, odjednom ovaj neće više da bude menadžer. Zna da se nema čime kupiti ni sudija ni tekma. Vidjećemo ove sezone dokle ćete!Baja_Zvjerka je napisao/la:Vase: 4 titule (nije fotosop osim jedne koja jeste malo na kraju doradjena)
Hvala na ponudi, ali nisam gay.
A u Mostaru pobjeđujemo, živi bili pa vidjeli
A u Mostaru pobjeđujemo, živi bili pa vidjeli
- SarajlijaTM
GangEvil je napisao/la: Vi ako pobjedite u Mostaru ostavi meni broj telefona da ti ga licno poflautam...ako si toliko siguran...u suprotnom ako se ne desi dvojka, ocekujem felacio s tvoje strane..
Djecu sam u drugu sobu morao skloniti,sta ovo pustate da pise ovdje???
Jarane,ti imas ozbiljnih problema...
@sekac-najpametnije
Glavno je da ti dođeš na stranicu konstatuješ ko ima problema i tako sl.,malo se ponjaške i fol "najpametnije".
Evo viršlice za doručak,jer kad si gladan nisi svoj
Evo viršlice za doručak,jer kad si gladan nisi svoj
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
SarajlijaTM je napisao/la:GangEvil je napisao/la: Vi ako pobjedite u Mostaru ostavi meni broj telefona da ti ga licno poflautam...ako si toliko siguran...u suprotnom ako se ne desi dvojka, ocekujem felacio s tvoje strane..
U novi boj ...
Selimovicu jesi to ti dok opet pokreces pricu o kupovini,sudijama ovo ono.hz033 je napisao/la:Dok je bilo para od džeke kupili ste tih titulica, sad kad je nestalo, odjednom ovaj neće više da bude menadžer. Zna da se nema čime kupiti ni sudija ni tekma. Vidjećemo ove sezone dokle ćete!Baja_Zvjerka je napisao/la:Vase: 4 titule (nije fotosop osim jedne koja jeste malo na kraju doradjena)
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta je bilo sa Dinom Selimovicem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.