okciza je napisao/la:momak nista specijalno,talenat i nista vise,previse nahvaljen i previse ispircano o njegovom talentu,ali razumljivo u nedostatku pravih kvalitetnih mladih igraca ,i ovaj nam dodje ko mesi,al jbg realnost je nesto drugo,s obzirom da nam mlade reprezentacije nemogu nista,jos ovo u zadnje vrijeme i dobro izgleda kako je to prije bilo,al jos uvjek je to ispod prosjecno za evropski fudbal pa tako i Besic.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
hajd da njega isforsiramo do A repke,,,vrijeme je da ga Pape pozove ponovo,,on mora postati konstanta nase reprezentacije jer ima sve preduslove i kvalitet za to...............
- NoName
- Kontakt:
Mlad je on momak i sigurno ima potencijala. Za njega je važno da u ovom periodu što više igra a Ferencvaroš je ekipa koja mu to može pružiti. Još godinu-dvije i onda nek napravi kakav dobar transfer.
K'o kad nam je Spaha sa 22 godine u Realu igrao
K'o kad nam je Spaha sa 22 godine u Realu igrao

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Besic nece dobiti poziv iako bi realno trebao,to je realnost.
Nece igrati dok ne prodje U21. Kraj price.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma dzaba mu sve kad je otisao u Madjarsku liguCartman je napisao/la:Razocarao me sto ostaje tamo u Madjarskoj jos 3 godine. To je vrlo losa liga, ali ocito nije bilo dobrih ponuda.Lik je dobro odigrao manje-vise kad sam ga god gledao, ali ocito nesto nije kako treba ako ne moze nac klub ni u drugoj ligi Njemacke, u prvoj ligi Turske i tako dalje. Jer sigurno bi skocio na takvu ponudu da je imao.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto ga nema na spisku U21 reprezentacije?
Disciplina je problem...sjetite se samo njegovog konflikta s trenerom Hamburga,kad ga je ovaj poceo davit 

Papeta strah da ga ne snadje isto, pa veli eto ga tebi Vladoxinxee je napisao/la:Disciplina je problem...sjetite se samo njegovog konflikta s trenerom Hamburga,kad ga je ovaj poceo davit

Naravno da ga je Pape otkrio, samo mi nije jasno sto ga ne zove jer on je sigurno bolji od Zahe. Da ne pricamo da je igrao sve ovo vrijeme kao Zaha, i stekao to iskustvo i rasterecenje.
za mnoge u 21 reprezentativce je svemirski brod nemam sta da kaze razocaravajuce u najmanju ruku
nemam pojma što nema Bešića, iz kojih razloga nije pozvan
jel u pitanju njegova sujeta ili treniranje strogoće na ovom igraču???
imal neko detaljniju inf?
jel u pitanju njegova sujeta ili treniranje strogoće na ovom igraču???
imal neko detaljniju inf?
Undici stelle - ACM 1899
veo tajne obavija našeg Mumeta! još jednom da kažem da je ogromna šteta što nije sad u A reprezentaciji!
Vjerovatno zato sto je nekoliko puta rekao da je "povrijedjen", a za vikend se vec na terenu borio za "sveti dres Ferencvarosa"...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Muhamed je u ovoj prici ispravan 100%..
Pa nije ni on panj da moze gledati kako igraci iz drugih liga i igraci bez klubova i utakmica po godinu dana dobivaju pozive a on kao nagradjeni fudbaler (najbolji defanzivac lige) se zaobilazi i gura sa igracima iz Kozare, Srema, Cevljanovica u mladu repku...
Pa nije ni on panj da moze gledati kako igraci iz drugih liga i igraci bez klubova i utakmica po godinu dana dobivaju pozive a on kao nagradjeni fudbaler (najbolji defanzivac lige) se zaobilazi i gura sa igracima iz Kozare, Srema, Cevljanovica u mladu repku...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Sam si sebi odgovorio zasto nije pozvan (Predpostavljam da je tako)!!! Pa niko nezeli sebi unositi nemir u ekipu pogotovo ako taj igrac nenosi igru, zapravo igra neovisi o tom igracu (Najbolji primjer je Balak u Njemaca). Kad momak malo sazrije dobice opet priliki, mlad je, pa Pape ga je zvao kad ovog nije bilo ni na mapi. Ako se sjecas neki su tu spominjali neke menadjeregringobih je napisao/la:Muhamed je u ovoj prici ispravan 100%..

Samo se potvrdilo pravilo ako si neafirmisan ili ne igras redovno mozes na Sajin spisak, dok se Muhamed ustalio u klubu i postao najbolji defanzivac lige poziva vise nema...MaksuzBaksuz je napisao/la:Sam si sebi odgovorio zasto nije pozvan (Predpostavljam da je tako)!!! Pa niko nezeli sebi unositi nemir u ekipu pogotovo ako taj igrac nenosi igru, zapravo igra neovisi o tom igracu (Najbolji primjer je Balak u Njemaca). Kad momak malo sazrije dobice opet priliki, mlad je, pa Pape ga je zvao kad ovog nije bilo ni na mapi. Ako se sjecas neki su tu spominjali neke menadjerea vidi sad
Pa sad ako ti nije mrsko upali glavu i skontaj zasto je to tako

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Vlado Jagodić otkrio razloge ne pozivanja Bešića!
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine "U-21" pod palicom selektora Vlade Jagodića već više od godinu dana nema poraza u službenoj utakmici. Spisak kojeg je jučer objavio selektor nametnuo je pitanje zašto nema Muhameda Bešića u selektorovoj bilježnici. Kontaktirali smo selektora Jagodića kako bi saznali razloge iz prve ruke.
Mladi Bešić trenutno sa puno uspjeha nastupa za mađarski Ferencváros i prošle kvalifikacije činio je oslonac naše ekipe. Ovaj put nije dobio poziv i razloge ne pozivanja otkriva selektor Jagodić:
"Svima nama u Savezu je nejasno i žao što se Bešić odnosi prema reprezentativnom dresu u posljednje vrijeme na način kojo je neprimjeren jednog reprezentativca. Od posljednja tri pozivanja samo se jednom pojavio i to sa 6 dana zakašnjenja a uvijek su bili subjektivni razlozi u pitanju".
Selektor Jagodić boravo je u Mađarskoj ali se Muhamed Bešić nije javljao na njegove pozive.
"Posljednji poziv za kontrolnu utakmicu sa Crnom Gorom je otkazao zbog 'teške povrede' zbog koje je 'morao' pauzirati čak 10 dana. Naravno da sam mu povjerovao kao i svaki put do sada te sam čak i obavijestio javnost i opravdao njegov izostanak. Prilikom mog odlaska u Budimpeštu, dan nakon utakmice sa Crnom Gorom, gdje sam skautirao Mađare protiv Malte."
"Zvao sam Muhameda najmanje 10 puta da ga posjetim u bolnici (to je bilo 4 dana nakon navodne povrede). Nije mi se javio ni na jedan poziv ali je igrao za svoj klub cijelu utakmicu u narednom kolu (dva dana kasnije)", kazao nam je Vlado Jagodić te dodao:
"Igrač njegovih kvaliteta nam je neophodan pogotovo sada kada ima povrijeđenih, ali preko ovakvih stvari ne idem, u pitanju je REPREZENTACIJA i svi ostali igrači ispred kojih se on redovno stavljao. Sve ovo zna Sušić", za kraj je kazao uvijek korektni selektor u razgovoru za ********
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine "U-21" pod palicom selektora Vlade Jagodića već više od godinu dana nema poraza u službenoj utakmici. Spisak kojeg je jučer objavio selektor nametnuo je pitanje zašto nema Muhameda Bešića u selektorovoj bilježnici. Kontaktirali smo selektora Jagodića kako bi saznali razloge iz prve ruke.
Mladi Bešić trenutno sa puno uspjeha nastupa za mađarski Ferencváros i prošle kvalifikacije činio je oslonac naše ekipe. Ovaj put nije dobio poziv i razloge ne pozivanja otkriva selektor Jagodić:
"Svima nama u Savezu je nejasno i žao što se Bešić odnosi prema reprezentativnom dresu u posljednje vrijeme na način kojo je neprimjeren jednog reprezentativca. Od posljednja tri pozivanja samo se jednom pojavio i to sa 6 dana zakašnjenja a uvijek su bili subjektivni razlozi u pitanju".
Selektor Jagodić boravo je u Mađarskoj ali se Muhamed Bešić nije javljao na njegove pozive.
"Posljednji poziv za kontrolnu utakmicu sa Crnom Gorom je otkazao zbog 'teške povrede' zbog koje je 'morao' pauzirati čak 10 dana. Naravno da sam mu povjerovao kao i svaki put do sada te sam čak i obavijestio javnost i opravdao njegov izostanak. Prilikom mog odlaska u Budimpeštu, dan nakon utakmice sa Crnom Gorom, gdje sam skautirao Mađare protiv Malte."
"Zvao sam Muhameda najmanje 10 puta da ga posjetim u bolnici (to je bilo 4 dana nakon navodne povrede). Nije mi se javio ni na jedan poziv ali je igrao za svoj klub cijelu utakmicu u narednom kolu (dva dana kasnije)", kazao nam je Vlado Jagodić te dodao:
"Igrač njegovih kvaliteta nam je neophodan pogotovo sada kada ima povrijeđenih, ali preko ovakvih stvari ne idem, u pitanju je REPREZENTACIJA i svi ostali igrači ispred kojih se on redovno stavljao. Sve ovo zna Sušić", za kraj je kazao uvijek korektni selektor u razgovoru za ********
"Neuspjeh je neuspjeh ma koliko bio blizu uspjeha."
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Nije vala ni tako crno - bjelogringobih je napisao/la:Samo se potvrdilo pravilo ako si neafirmisan ili ne igras redovno mozes na Sajin spisak, dok se Muhamed ustalio u klubu i postao najbolji defanzivac lige poziva vise nema...MaksuzBaksuz je napisao/la:Sam si sebi odgovorio zasto nije pozvan (Predpostavljam da je tako)!!! Pa niko nezeli sebi unositi nemir u ekipu pogotovo ako taj igrac nenosi igru, zapravo igra neovisi o tom igracu (Najbolji primjer je Balak u Njemaca). Kad momak malo sazrije dobice opet priliki, mlad je, pa Pape ga je zvao kad ovog nije bilo ni na mapi. Ako se sjecas neki su tu spominjali neke menadjerea vidi sad
Pa sad ako ti nije mrsko upali glavu i skontaj zasto je to tako

Sto se tice pomenutog: Besic je mald, perspektivan i dobar igrac. Madjarska liga nije nesto, ali on ako ovako nastavi napredovace (nadam se barem tome). Mora malo smiriti/smanjiti taj svoj bosnaski inat i proce puno bolje.
- skyisthelimit
Svako ko se tako ponasa i odnosi prema dresu reprezentacije je obican smrad koji svojim odnosom ne zasluzuje poziv u reprezentaciju, pa taman da je u pitanju Xabi Alonso iz najboljih dana.
O nastupu na SP moze sanjati iako je sasvim sigurno bio medju ozbiljnim kandidatima.
O nastupu na SP moze sanjati iako je sasvim sigurno bio medju ozbiljnim kandidatima.
15.10 - 15.06 ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako se on to ponasa?Kako bi se ti ponasao da ti jedno pricaju,a drugo rade? Prvo je bilo,zelen je,pa onda nemas minutazu u klubu nadji neki gdje ces igrati,pa je onda bilo tek si sad dosao u klub,a mlada repka ima sanse da se kvalifikuje,otidji odradi taj ciklus sa njima i pomozi im,jer u A repci nemas mjesta,pa cemo te vratiti nazad.I nakon sto je decko sve to odradio,opet ga se ne zove u A tim,neog se gura u mladu repku sa kojekakvim igracima!Ok,ne mozes ti odbijati taj poziv,repka je repka,ali u drugu ruku zasto i ne bi kad se ista pravila ne primjenju za sve!??Zasto Zahirovic nije odradio svoj ciklus za U-21(odigrao nekoliko utakmica i bio vracen u A tim)?Zasto se i dalje pozivaju igraci u A tim koji niti igraju za svoj klub,niti imaju kluba,a Besicu se to godinama nabijalo na nos?? Kad mi odgovoris na ova pitanja,ja cu prvi stati u red da se mali kritikuje,a dok je dvostrukih arsina,pitacu se sta to nije uredu!???skyisthelimit je napisao/la:Svako ko se tako ponasa i odnosi prema dresu reprezentacije je obican smrad koji svojim odnosom ne zasluzuje poziv u reprezentaciju, pa taman da je u pitanju Xabi Alonso iz najboljih dana.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Coolpanda24, kakarut, Kaunas, Normus90 i 56 gostiju.