Eriksen potpisao za Spurse!francobaresi je napisao/la:Ne može to tako , prvo treba cigančit za svaki €uro.
Eriksen na koračić od Spursa.
Galliani sinoć izjavio sljedeće " Allegri želi napadača , ne veznog igrača ili stopera , već napadača"
Tipično za trenera koji je otjerao Ronaldinha i Pirla. To je jasan dokaz da on ne preferira prave playmakere.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Re: AC Milan
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
- francobaresi
- Kontakt:
Još nije ništa službeno. Ali bit' će vjerovatno u narednim satima.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
joj sad imate jos jedna sex bomba federiku pored prelepoj melisse

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
E boze. Tuga.
Kakvog igraca gubimo radi je*enog panja. Crkli dabogda. Jos bi vrhunac bio i Sakhoa izgubiti ...
Mozda jos uvijek nije sve izgubljeno
Zasto bi ga dovodili ako su vec doveli Lamelu ? 
Kakvog igraca gubimo radi je*enog panja. Crkli dabogda. Jos bi vrhunac bio i Sakhoa izgubiti ...
Mozda jos uvijek nije sve izgubljeno
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Moze li prevod na maternji
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Orgijanje u najavi.Andrej je napisao/la:joj sad imate jos jedna sex bomba federiku pored prelepoj melisse![]()
@Rope jarane , opusti se doći će Matri i tu je kraj priče. Allegri je tipični ljubitelj razbijača i trkača , profinjenih veznih igrača neće biti u Milanu sve dok je on trener. Eto i mali Poli razvaljuje pa ne može nikako biti u prvih 11 dok je Muntari zdrav.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma nemam ja cak nista protiv tog Matrija, ali da mi i dovedu jos dva igraca pored njega koja su nam potrebna. Ali davati 12 miliona za nekoga ko ce biti cetvrti! napadac, pa to je grehota. Bolje da su bacili te pare.
Ali ja prosto jos uvijek ne mogu povjerovati da nije sala u pitanju kada Allegri kaze da njemu treba napadac, a ne veznjak ili stoper. Prosto ne mogu.
Ja samo ne znam, dal' se oni igraju s nama ili su stvarno ozbiljni ? Nadam se ovo prvo.
Ali ja prosto jos uvijek ne mogu povjerovati da nije sala u pitanju kada Allegri kaze da njemu treba napadac, a ne veznjak ili stoper. Prosto ne mogu.
Ja samo ne znam, dal' se oni igraju s nama ili su stvarno ozbiljni ? Nadam se ovo prvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sta oni planiraju sa Pazzinijem kada zele matrija ? pa Pazo je za klasu bolji igrac od njega .. koji kreteni majko
Sloboda Tuzla !!!
" onclick="window.open(this.href);return false; Jos malo i Matri ce streljati kod nas MITRA MATRI TATATATATATATATAT -kako li ce ovo biti u izvedbi Tizziana Crudellija,bas me zanima 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
nema dalje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Balotelli o Ibri:
"Mi smo drugačiji tipovi, ali kad me uspoređujete sa Zlatanom, znajte da je to kompliment za njega.", kaže Balotelli.
Koji kralj

"Mi smo drugačiji tipovi, ali kad me uspoređujete sa Zlatanom, znajte da je to kompliment za njega.", kaže Balotelli.
Koji kralj
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- muha milanez
- Kontakt:
Bas kralj, zna dobro nasmijat covjeka sto jest, jest..
I ova gore pjesma dobro oslikava situaciju, ,a bice bolje aBd
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nisu mi jasni nikako jer nisu zeljeli dati 5 + 10 milijuna za Ljajica + Honadu i sad dovode panja Matrija za 12 ili 10 a imas Pazzinia 
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 29 avg 2013, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
- francobaresi
- Kontakt:
Matri-Milan, questione di ore: la Juve dice sì
Anche l'Inter su Antonini
Matri-Milan, accordo sull'ingaggio: 2.6 mln fino al 2017 Odlična zarada , s obzirom da je treća opcija u napadu.
Roma, Sabatini a Parigi per acquistare Sakho
Ljaja , Eriksen i vjerovatno Sakho. Sve nam ljudi uzeše ispred nosa. I to za smiješne iznose.
Anche l'Inter su Antonini
Matri-Milan, accordo sull'ingaggio: 2.6 mln fino al 2017 Odlična zarada , s obzirom da je treća opcija u napadu.
Roma, Sabatini a Parigi per acquistare Sakho
Ljaja , Eriksen i vjerovatno Sakho. Sve nam ljudi uzeše ispred nosa. I to za smiješne iznose.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja stvarno ne razumijem, za te pare se nisu dogovorili oko Eriksena, a evo izgleda ni oko Sakhoa. Ali zato nije problem dati tih 12 miliona za panjinu koja ce grijati klupu, plus sto rivalima daju dobre novce za koje mogu kupiti kvalitetnog igraca. Pa je*o te, da covjek ne povjeruje ...
Ali ja se i dalje nadam da je ovo oko Matrija neka neslana sala. Prosto ne vjerujem da se ovo desava. Na kraju ispade ku*ac od merkata, a toliko smo se nadali. I toliko su i obecavali poslije utakmice ...
Ali ja se i dalje nadam da je ovo oko Matrija neka neslana sala. Prosto ne vjerujem da se ovo desava. Na kraju ispade ku*ac od merkata, a toliko smo se nadali. I toliko su i obecavali poslije utakmice ...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Evo jedna fina vijest , Milan na San Siru nije izgubio više od 8 mjeseci. Posljednji poraz još od Zenita u zadnjem kolu grupne faze LP-a. Od tada Milan je odigrao 14 utakmica na svom stadionu , pobjedili su 12 puta uz 2 neriješena rezultata. Gol razlika 30-7 !
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
Nije lose, protiv Cagliaria nastavit dobru seriju, upisati prvu pobjedu u novoj sezoni. Sta li bi sa Hondom? Toliko se pricalo o njemu, a sad kad finansije ne bi trebale bit problem ni traga o njemu. Da bar njeg dovedu, bilo bi prihvatljivije, ovako ako samo na Matriju ostane
Mozda nas ocekuje dobar zimski merkato
Mozda nas ocekuje dobar zimski merkato
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Keisuke + Matri i niko se ne bi bunio , nekako bi onda prežalili ako ne dovedu jednog stopera. Pa ako ništa drugo neka tu poziciju popune u Januaru. Jbg , kao svako od nas i ja bi volio da dovedu potrebne igrače već ovo ljeto , ali izgleda da ništa od toga neće biti.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Fantasista
- Kontakt:
Ma doći će taj stoper, šta se brinete
Matrija će dovesti samo zbog toga što ga mogu dobiti plaćanjem na rate u više godina, nešto slično su nudili za LJaju.
Matrija će dovesti samo zbog toga što ga mogu dobiti plaćanjem na rate u više godina, nešto slično su nudili za LJaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.