RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Chupacabra
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Chupacabra » 28 avg 2013, 18:14

AlemC85 je napisao/la:radi li se šta na stadionu? dokle se došlo s novinarskom tribinom?
Sumnjam,a za tu novinarsku mislim da se nema šta radit,to je završeno u kratkom roku.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 28 avg 2013, 19:36

a niko da spomene da je jagodic pozvao i letica za ove dvije utakmice do 21god. :P

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 28 avg 2013, 19:44

Red or Dead je napisao/la:a niko da spomene da je jagodic pozvao i letica za ove dvije utakmice do 21god. :P
Dobra vijest samo sto ce zuljat klupu. Nego sta cemo s bubuljicarskom obarskom. Ja ne sumnjam u prva 3 boda na gostovanju ove sezone. Pobjeda bi pravo dobro dosla i zagrijala atmosferu pred Borac i Sarajevo
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 28 avg 2013, 20:17

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobra vijest samo sto ce zuljat klupu. Nego sta cemo s bubuljicarskom obarskom. Ja ne sumnjam u prva 3 boda na gostovanju ove sezone. Pobjeda bi pravo dobro dosla i zagrijala atmosferu pred Borac i Sarajevo
Ma ima da uzmemo sav plijen bez pardona, i da nadoknadimo ono što smo ispustili u prošlom kolu.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 avg 2013, 20:19

Za sad u dvije tekme nismo još ni gola vani zabili tako da očekujem barem 1 ovaj put makar i neriješeno završilo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 28 avg 2013, 21:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Red or Dead je napisao/la:a niko da spomene da je jagodic pozvao i letica za ove dvije utakmice do 21god. :P
Dobra vijest samo sto ce zuljat klupu. Nego sta cemo s bubuljicarskom obarskom. Ja ne sumnjam u prva 3 boda na gostovanju ove sezone. Pobjeda bi pravo dobro dosla i zagrijala atmosferu pred Borac i Sarajevo
Kako sta cete! Ima da popijete 2 komada i gotovo :lol: :lol: :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 avg 2013, 21:58

Obarska je napisao/la:
Kako sta cete! Ima da popijete 2 komada i gotovo :lol: :lol: :lol:
Znači 2-3

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 avg 2013, 22:02

Dobra dobar... mali je zasluzio svojim igrama. Bit ce to dobar zmaj. Opet kapa dole onome ko ga je izskautirao pa doveo u Velez. Nije uradjeno previse pozitvnih stvari zadnjih godina al ima par dobrih transfera Letic je jedan od najboljih.

Generalno ne mogu da vjerujem da uprava radi ovako dobar posao !!!!!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 29 avg 2013, 01:02

Siguran sam da ne gubimo sljedeću tekmu ali volio bih da igramo otvorenije nego inače na strani pa da im pokupimo sve bodove jer solidnu ekipu imamo koja može dobiti i iznenaditi svakoga.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 avg 2013, 04:08

bola ako nismo u stanju dobiti to neko selo kod Bijeljine (ipak respekt za njih jer su dosli do PL)sta dalje da pricamo.Mislim moze se desiti nekako da ne napravimo dobar rezultat protiv ove ekipe(ta i prije rata smo recimo u kupu ispadali od nizerazrednih ekipa)ali da sada kalkulisemo hocemo li protiv ovog malog kluba igrati na nerijeseno ili na pobjedu to ne mogu shvatiti.Od prvog zvizduka jurnuti svim silama prema golu domacina(pa nek se oni misle kako se odbraniti)i zabiti im odmah u pocetku gol-dva i onda polako privesti utakmicu kraju.Ovdje ne smije biti nikakvih kalkulacija,odmah treba nagrnuti naprijed i rijesiti utakmicu,sta koji qrac :roll:

P.S.Nikad cuo za to mjesto nisam prije(Obarska,ja sve konto Omarska,kad nije :roll: ),malo sam se raspitivo od raje iz Brckog,ma i oni kazu da je to selo u blizini njih,gdje se igrala prije rata "zonska" liga ,i Brcaci ne mogu se nacuditi nikako da su se oni uspjeli plasirati u PL :o

IDEMOO RODJENIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 avg 2013, 11:35

Problem je što naši igrači kad zabiju gol prepuste protivniku sredinu terena, tako je bilo protiv Olimpica, a i protiv Čelika samo da su bili malo hrabriji da su ih malo više napali uzeli bi sva 3 boda. Protiv Olimpica su trebali nakon vodećeg gola još više napast, zabit im još jedan gol i privest utakmicu kraju. Ne znam kakvu ekipu ima Mladost, ali treba ih napast od prve minute, pa šta bude. Ako budu čuvali nulu nema od toga ništa...

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 29 avg 2013, 11:47

vm22 je napisao/la:Problem je što naši igrači kad zabiju gol prepuste protivniku sredinu terena, tako je bilo protiv Olimpica, a i protiv Čelika samo da su bili malo hrabriji da su ih malo više napali uzeli bi sva 3 boda. Protiv Olimpica su trebali nakon vodećeg gola još više napast, zabit im još jedan gol i privest utakmicu kraju. Ne znam kakvu ekipu ima Mladost, ali treba ih napast od prve minute, pa šta bude. Ako budu čuvali nulu nema od toga ništa...
Logično,ne treba posustajat,i ako zabijemo go (a nadam se da ćemo) treba tražiti novi,svim silama i svom snagom,i rješiti utakmicu što se prije može,jer ako ovo ne dobijemo,da se ne lažemo biće scenarij isti kao prethodnih sezona,zadnji dio borba za opstanak.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2013, 11:53

Mi veznog reda protiv jačih ekipa nemamo, da se odmah ne zavaravamo. Ako nam zatvore strane, po kojima inače napadamo, jer je već pomenuti vezni red sterilan, yebali smo ježa u leđa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 avg 2013, 11:59

Chupacabra je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Problem je što naši igrači kad zabiju gol prepuste protivniku sredinu terena, tako je bilo protiv Olimpica, a i protiv Čelika samo da su bili malo hrabriji da su ih malo više napali uzeli bi sva 3 boda. Protiv Olimpica su trebali nakon vodećeg gola još više napast, zabit im još jedan gol i privest utakmicu kraju. Ne znam kakvu ekipu ima Mladost, ali treba ih napast od prve minute, pa šta bude. Ako budu čuvali nulu nema od toga ništa...
Logično,ne treba posustajat,i ako zabijemo go (a nadam se da ćemo) treba tražiti novi,svim silama i svom snagom,i rješiti utakmicu što se prije može,jer ako ovo ne dobijemo,da se ne lažemo biće scenarij isti kao prethodnih sezona,zadnji dio borba za opstanak.
Ma druze i da izgubimo od obarske ne znaci da cemo se borit za opstanak jer imamo dobru ekipu ako nista za sredinu tabele. Uzimat cemo mi bodove na strani a ove kuci necemo tako olako pustat kao proslih sezona. Nacuo sam da ce bit 2-3 dobra igraca na polusezoni ali je parodija sto ce proljetni dio biti kraci za par kola
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 29 avg 2013, 13:10

zizu1991 je napisao/la:Mi veznog reda protiv jačih ekipa nemamo, da se odmah ne zavaravamo. Ako nam zatvore strane, po kojima inače napadamo, jer je već pomenuti vezni red sterilan, yebali smo ježa u leđa.
ma normalno da nemamo kad u veznom redu igra kodro, a na klupi drzi mladog ramovica i marica, sto se tice ovog drugog (marica) prosle sezone je odigrao nekolike utakmice od prve minute i vidi se da ima talenta, ako se sjecate utakmice iz trebinja (bila je na BHT1) igrao je od prve minute i nije imao greske, al samo neznam sto igra zvonic pored njega, maric je za njega majstor...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 29 avg 2013, 13:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma druze i da izgubimo od obarske ne znaci da cemo se borit za opstanak jer imamo dobru ekipu ako nista za sredinu tabele. Uzimat cemo mi bodove na strani a ove kuci necemo tako olako pustat kao proslih sezona. Nacuo sam da ce bit 2-3 dobra igraca na polusezoni ali je parodija sto ce proljetni dio biti kraci za par kola
Ne znam, ako se nastoje borit za tu europu onda pobjede u ovakvim utakmicama ne smiju doć u pitanje,iako igramo u gostima ovakve ekipe treba dobivati,jer šta onda očekivat od utakmica protiv sarajeva,borca,želje,to su sve potencijalni kiksevi. Svaki početak sezone startamo dobrim tempom,raja se ponada nečemu,a na kraju opet borba za opstanak,al dobro,kakva nam je liga,pola tabele je u opasnoj zoni,a devetoplasirani ide u europu.

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 29 avg 2013, 13:35

Velez ima dobre igrace ali nazalost veoma loseg trenera ili trenera kome se naredi ko mora igrati.Drugog objasnjenja nema za potez da Ramovic i Jusubasic sjede na klupi i nikada ne igraju zajedno,a tako su najkorisniji.

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 29 avg 2013, 14:36

Mont0 je napisao/la:Sta ti ima dva kg? :lol:

[youtube][/youtube]
A brate necu Robijase hranit nego samo Zlajsona :lol: :lol: :lol:
Buraz ne nahrani ti ni mene ali hajd bice valjda naredne sezone :mrgreen:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 29 avg 2013, 16:15

vfcmostar je napisao/la:Velez ima dobre igrace ali nazalost veoma loseg trenera ili trenera kome se naredi ko mora igrati.Drugog objasnjenja nema za potez da Ramovic i Jusubasic sjede na klupi i nikada ne igraju zajedno,a tako su najkorisniji.
Iskreno, nisu ništa pokazali od kad su došli u Velež, ni jedan ni drugi.Pružena im je prilika u pripremnim i prva 3 kola i bili su loši skroz.Nama fali još po jedan dobar igrač u svakoj liniji da bi se borili za Evropu a najviše dobra desteka, tipa Misimović. ;)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 avg 2013, 16:35

zlajson je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Sta ti ima dva kg? :lol:

[youtube][/youtube]
A brate necu Robijase hranit nego samo Zlajsona :lol: :lol: :lol:
Buraz ne nahrani ti ni mene ali hajd bice valjda naredne sezone :mrgreen:
A zlajsone druze ja hodao po blatusi s ribom od 2 kila i trazio te
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.