Youtube Clipovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Youtube Clipovi
[youtube][/youtube]

- Ponos Torina
- Kontakt:
bas je idiot lik
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- PatrickBateman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
tuzno al istinito
tuzno al istinito
Otisao svjet u neku stvar, i postaje sve gore i gore
Kad se sjetim negdje prije 7,8 god. svi bili na igralistu kosarka, fudbal..a danasnja omladina samo visi za komp. i furaju te smart phone, gdje se sva komunikacija gubi, sve ide preko neta, jednostavno zarobljeni u virtualnom svjetu.
Kad se sjetim negdje prije 7,8 god. svi bili na igralistu kosarka, fudbal..a danasnja omladina samo visi za komp. i furaju te smart phone, gdje se sva komunikacija gubi, sve ide preko neta, jednostavno zarobljeni u virtualnom svjetu.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ma hajd to i nekako,jest tuzno al smo i mi znali provoditi dane pred plejkom,pa smo opet izlazili na igraliste,ispred zgrade i tako to. Samo sad grade soping centre umjesto igralista,na svakom je.benom cosku.vopi je napisao/la:Otisao svjet u neku stvar, i postaje sve gore i gore![]()
Al' sto mi ide na ku.rac ovo snimanje lijepih momenata umjesto prozivljavanje istih,je...
Ovo je tužno jednostavno.PatrickBateman je napisao/la:Ma hajd to i nekako,jest tuzno al smo i mi znali provoditi dane pred plejkom,pa smo opet izlazili na igraliste,ispred zgrade i tako to. Samo sad grade soping centre umjesto igralista,na svakom je.benom cosku.vopi je napisao/la:Otisao svjet u neku stvar, i postaje sve gore i gore![]()
Al' sto mi ide na ku.rac ovo snimanje lijepih momenata umjesto prozivljavanje istih,je...
Smoke Weed Everyday!
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
[youtube][/youtube]
Ovo je postalo nesto sto se imitira non stop u zadnje vrijeme, barem kod mene

Ovo je postalo nesto sto se imitira non stop u zadnje vrijeme, barem kod mene
[youtube][/youtube]

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
,
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Namuci se on a ona ni okom da trepneMaestro^^ je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hahahaha
hahahaha
jel ko zna ime klipe gdje jedan covjek pocinje da se smije i nakon nekog vremena svi ljudi oko njega se pocnu smijati?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bas ja htio ovo da postavimsonik24 je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahaha
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
http://www.youtube.com/watch?v=9xH0xorgUoIOtelo je napisao/la:jel ko zna ime klipe gdje jedan covjek pocinje da se smije i nakon nekog vremena svi ljudi oko njega se pocnu smijati?
Ovo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Ponos Torina
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:jel ko zna ime klipe gdje jedan covjek pocinje da se smije i nakon nekog vremena svi ljudi oko njega se pocnu smijati?
da nije ovaj Maestro
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nije ni jedan,gledao ga ima par mjeseci al zaboravio naziv
Pravo je nekako inspiritivan
Pravo je nekako inspiritivan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."