FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jetvic potpšiso na 2 god
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vidječe oni kako Puzigača probija po boku i kako je brz i jak. Uskoro i on upisuje debi jer dobiva zadnji papir iz Poljske. Travančić , Bibija, Komazec, Kovačević, Puzigaća...extra smo trgovali
Al to nije sve.stadion je napisao/la:Vidječe oni kako Puzigača probija po boku i kako je brz i jak. Uskoro i on upisuje debi jer dobiva zadnji papir iz Poljske. Travančić , Bibija, Komazec, Kovačević, Puzigaća...extra smo trgovali
U inat dusmanima.
1946
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
dominacija u cemu ? u trofejima sigurno ne 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
aaa..čuo sa @head za to
stadion je napisao/la:aaa..čuo sa @head za to
Sad sa tricom na Otoci ovjeriti radnu sedmicu,na pauzi uklopiti ove nove igrace i onda jadna Mladost ce da nastrada.
1946
gdje li je brko..??
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Super posao radite ali trebace tu vremena da se to sve ukomponuje i uigra ali ne sumnjam imate daleko najjacu ekipu u ovoj ligi.
Iz Duisburga u Sarajevo
Dušan Jevtić novo pojačanje Sarajeva

Dušan Jevtić novo pojačanje Sarajeva
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
a koliko sad sarajevo ima igraca ? pa sa nekim ce morat da se ugovor raskine ? znal ko koliko ima sad sarajevo registrovanih ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
http://www.transfermarkt.com/en/dusan-j ... 93538.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nije lose..21 godina, samo tako treba nastaviti..ugovor na 2 godine,super..neka ode za 100k dovoljno,nadam se da je vrijeme besplatnih odlazaka sa Koseva iza nas!
nije lose..21 godina, samo tako treba nastaviti..ugovor na 2 godine,super..neka ode za 100k dovoljno,nadam se da je vrijeme besplatnih odlazaka sa Koseva iza nas!
Nova akvizicija blizu potpisa..poznat lik skroz...inicijali A A
adnan aganovic, eto fino uradismo posao jeftic,bilbija i tajstadion je napisao/la:Nova akvizicija blizu potpisa..poznat lik skroz...inicijali A A
prodali suljketa, znaci slijedeci cilj na polusezoni prodati dupeta
Dobili smo ove godine strasna pojacanja na svim pozicijama Komazec,Cimirot,Trivunovic i Travancic pokazali kvalitet ostali Kovacevic,Puzigaca,Jevtic,Bisanovic i Bilbija da debituju za bordo dres.Ove sezone imamo odlicnu ekipu sada je na Husrefu da poslozi i iskoristi sto mu je dato ima odlicne igrace i sirinu u igrackom kadru.
.....Trenutno imamo 25 igraca + Kovacevic,Jevtic i Bilbija
.....Trenutno imamo 25 igraca + Kovacevic,Jevtic i Bilbija
Zadnja izmjena: simon, dana/u 29 avg 2013, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Ja ću zamoliti efendiju da me pusti da pogledam sa munareHead je napisao/la:Mene samo sad strah hocu li naci kartu za Otoku
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Valjda je sad jasno DA IMAMO PARE..a zna se od koga i koliko..
Inace kod tebe sta ima ?RedBlue je napisao/la:Ima li Bilbije?
Duisburg IIsjever je napisao/la:Iz Duisburga u Sarajevo
Dušan Jevtić novo pojačanje Sarajeva![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], iliyaa8 i 41 gost.