Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Bosko Jankovic asistent u trijumfu protiv Milana... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
benfika gubila pa je onda Đuričić asistirao Marković koji je u 92 izjednačio, a minut kasnije nakon sjajnog centaršuta Sulejmanija Lima pogodio za 2:1
inače oni se baš nameracili na Srbe.... doveli Fejsu.... zašto nije mi jasno.... jeste bio najbolji zadnji veznni JSL dok se nije povrijedio, ali....
inače oni se baš nameracili na Srbe.... doveli Fejsu.... zašto nije mi jasno.... jeste bio najbolji zadnji veznni JSL dok se nije povrijedio, ali....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Falji prokopao kanal do Portugala.DANTES je napisao/la: inače oni se baš nameracili na Srbe.... doveli Fejsu.... zašto nije mi jasno.... jeste bio najbolji zadnji veznni JSL dok se nije povrijedio, ali....
A Tole ode... samo papirologiju da sredi.
Bas sam se bio isfurao kad sam vidio samo Matica u prvoj postavi, ali eto na srecu, nasi su bili akteri kod oba gola Benfice...
Nadam se da ce u buducnosti sva 3-ca imati vecu minutazu!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
po meni najbolji je bio Markec, stvarno je bio stalna opasnost... Miki je bio solidan, a Fico vrlo loš.... jedva se vidio ipak asistencija koja je pocjepala betonsku odbranu ga izvlači... Miki centrirao za Limu ko Beks iz najj dana za Kola ili Jorka...marconato je napisao/la:Bas sam se bio isfurao kad sam vidio samo Matica u prvoj postavi, ali eto na srecu, nasi su bili akteri kod oba gola Benfice...![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Evo kako su to SrbOVI doneli preokret
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Izgleda bi Basta mogao u Juventus, a Ljajic u Romu... 
Ljajic potpisao za Romu! Licno mislim da mu to i nije bas najbolji potez, jer je u Firenci imao sve uslove za dalji napredak i razvoj, ali eto, izgleda je ta finasijska strana presudila... 
Pavlovski iz OFK prelazi u Porto!
Omladinski reprezentativac i osvajac U19 EP ide u Porto prvo na pozajmicu do proljeca, pa ce tek onda otkupiti njegov ugovor! Navodno se pominje cifra od cirka 5 mil evra...
Pavlovski je super potencijal i nadam se da ce u Portu dobiti priliku da se razvija i napreduje!
Omladinski reprezentativac i osvajac U19 EP ide u Porto prvo na pozajmicu do proljeca, pa ce tek onda otkupiti njegov ugovor! Navodno se pominje cifra od cirka 5 mil evra...
Pavlovski je super potencijal i nadam se da ce u Portu dobiti priliku da se razvija i napreduje!
prvi je mitar probio led iz Zlatnih litvanaca... pa maksimović otišao u veronu, pa pavlovski u porto, pa golubović u romu, đurđević bi trebao u partizan.... po meni svi su pametno birali. klubove za dalji razvoj.... ovdje bi uračunao i markovića koji je generacija.... uz malo sreće eto sjajne reprezentacije... pod srećom mislim na normalnog selektora..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A tog NORMALNOG selektora ce postaviti ko?!
P.S. Nisam znao da je Golubovic presao u Romu! Imas li neki link?
P.S. Nisam znao da je Golubovic presao u Romu! Imas li neki link?
Cim se ukaze i najmanja sansa, treba prodati sve sto mozemo...Sto pre,,,ne daj Boze da se desi da nas neko smeni,pa da kajmak drugi uzmu,a ne mi... Sto mozes danas, prodaj jos juce...
E tako se to radi...umesto da ih razvijamo,da postanu standardni prvotimci, da natope znojem travu na kojoj su ponikli, da malo sazre i kao ljudi, da im se ne desi da od novca ne polude, mi ih brze bolje prodamo. Pa onda uprave operu svoje ime pred navijacima tako sto vrate "vrhunske asove koji su odbili visestruko bolje ponude i vratili se u svoje omiljene klubove", a koji realno nisu se snasli ni vodu da nose u inostranim klubovima, i onda sa tim "pojacanjima' jurisaju na titulu, na Evropu...i posle im krivi svi zivi i mrtvi sto njihov klub nije uspeo da pobedi poluamaterske klubove iz Evrope za koje ni pola profesionalnih kladionicara nije culo da postoje... E to je nasa slika i prilika...I posle nam kriv Karadzic, Mihajlovic, i ne znam ko sve, kako od onakvih vrhunskih juniora postanu onakvi seniori... Lepo kaze Gagi Jovanovic : "Nije Sloba kriv, mi smo krivi, jer mi smo..." E isto tako, nije kriv nasim klubovima niko drugi do kvazi eksperata koji ih vode...
(Razocarani Srbin, 29. avgust 2013 14:11)
Covek objasnio. Jedan od najboljih komentara ikada na domacim portalima.
E tako se to radi...umesto da ih razvijamo,da postanu standardni prvotimci, da natope znojem travu na kojoj su ponikli, da malo sazre i kao ljudi, da im se ne desi da od novca ne polude, mi ih brze bolje prodamo. Pa onda uprave operu svoje ime pred navijacima tako sto vrate "vrhunske asove koji su odbili visestruko bolje ponude i vratili se u svoje omiljene klubove", a koji realno nisu se snasli ni vodu da nose u inostranim klubovima, i onda sa tim "pojacanjima' jurisaju na titulu, na Evropu...i posle im krivi svi zivi i mrtvi sto njihov klub nije uspeo da pobedi poluamaterske klubove iz Evrope za koje ni pola profesionalnih kladionicara nije culo da postoje... E to je nasa slika i prilika...I posle nam kriv Karadzic, Mihajlovic, i ne znam ko sve, kako od onakvih vrhunskih juniora postanu onakvi seniori... Lepo kaze Gagi Jovanovic : "Nije Sloba kriv, mi smo krivi, jer mi smo..." E isto tako, nije kriv nasim klubovima niko drugi do kvazi eksperata koji ih vode...
(Razocarani Srbin, 29. avgust 2013 14:11)
Covek objasnio. Jedan od najboljih komentara ikada na domacim portalima.
Slazem se sa svime, osim s ovim dijelom gdje kaze: "I posle nam kriv Karadzic, Mihajlovic, i ne znam ko sve, kako od onakvih vrhunskih juniora postanu onakvi seniori..."
Nisu oni krivi za raspad klubova i zato sto su pojedini igraci propali ili propadaju! Oni su krivi sto je reprezentacija losa, sto za istu ne igraju najbolji igraci, bas ti rijetki koji su uspjeli u karijerama, a krenuli su u bijeli svijet "trbuhom za kruhom"...
Umjesto da gledamo njih, mi smo osudjeni na Scepovica, Radovanovica, Stevanovica...
Nisu oni krivi za raspad klubova i zato sto su pojedini igraci propali ili propadaju! Oni su krivi sto je reprezentacija losa, sto za istu ne igraju najbolji igraci, bas ti rijetki koji su uspjeli u karijerama, a krenuli su u bijeli svijet "trbuhom za kruhom"...
Umjesto da gledamo njih, mi smo osudjeni na Scepovica, Radovanovica, Stevanovica...
Marković večeras ko Mesi!!! Ja sam prosto iznenađen lakoćom njegove adaptacije i igre... Inače jedino su on i Matić igrali protiv Sportinga.... Možda se Zesus zeznuo što je ubacio Kardoza.... Čovjek ništa nije pokazao čak je bio u fazonu Boli me uvo ja idem... E da još jednom pozdravljam užu i širu rodbinu Đure i njegovih šefova...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakav gol
Ali nadam se da za tjedan dana nece bit raspolozen
))
Mada on je takav igrac koji bas pase Benfici. Nije se tesko prilagoditi. Uglavnom, velik potencijal, vidjet cemo daljni napredak.
Ali nadam se da za tjedan dana nece bit raspolozen
Mada on je takav igrac koji bas pase Benfici. Nije se tesko prilagoditi. Uglavnom, velik potencijal, vidjet cemo daljni napredak.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- alan_kardec
- Kontakt:
Sjajan gol Markovića.
Pogodio i Radović za Legiju. Siniša bi ga mogao staviti na spisak, ako ništa, bar da atmosferu osjeti.
Još jedna dobra vijest. Matija igrao danas za City što znači da će biti spreman za `rvate.
Pogodio i Radović za Legiju. Siniša bi ga mogao staviti na spisak, ako ništa, bar da atmosferu osjeti.
Još jedna dobra vijest. Matija igrao danas za City što znači da će biti spreman za `rvate.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Markec masina! Kao sto sam vec nekad ranije napisao, malac ima sve predispozicije da za par sezona postane jedan od najboljh igraca svijeta...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kakva igračina...Bravo Markec!
Nek ovako provoza i Hrvate za 5 dana i super 
Mens sana in corpore sano.
Mihajlovic vratio Matica u reprezentaciju i pozvao ga za predstojece duele sa Hrtvatskom i Velsom!
Na spisku se nalaze sledeci igraci:
Golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Damir Kahriman (Tavirya), Branimir Aleksić (Spartak Subotica)
Odbrambeni igrači: Antonio Rukavina (Valladolid), Branislav Ivanović (Chelsea), Neven Subotić (Borussia Dortmund), Milan Biševac (Lyon), Aleksandar Kolarov (Manchester City), Nenad Tomović (Fiorentina), Matija Nastasić (Manchester City), Nikola Maksimović (Torino).
Vezni red: Ivan Radovanović (Chievo), Ljubomir Fejsa (Benfica), Luka Milivojević (Anderlecht), Radosav Petrović (Gencerbirligi), Nenad Krstičić (Sampdoria), Nemanja Matić (Benfica), Dušan Basta (Udinese), Filip Đuričić (Benfica), Dušan Tadić (Twente), Zoran Tošić (CSKA),
Napadači: Lazar Marković (Benfica), Miralem Sulejmani (Benfica), Aleksandar Mitrović (Anderlecht), Filip Đorđević (Nantes).
KONACNO manje vise ok spisak! Zar je moguce da nema mocnog Scepovica??!
Zato su tu Maksimovic i Radovanovic
Fale Ljajic i Bosko Jankovic koji objektivno zaslusuju mjesto i Brkic zbog povrede, ali u odnosu na prethodne spiskove, ovo je san snova!
Samo jos da stavi najbolje u prvu postavu (prvog Matica
) i onda imamo realne sanse sa Hrvatima... 
Na spisku se nalaze sledeci igraci:
Golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Damir Kahriman (Tavirya), Branimir Aleksić (Spartak Subotica)
Odbrambeni igrači: Antonio Rukavina (Valladolid), Branislav Ivanović (Chelsea), Neven Subotić (Borussia Dortmund), Milan Biševac (Lyon), Aleksandar Kolarov (Manchester City), Nenad Tomović (Fiorentina), Matija Nastasić (Manchester City), Nikola Maksimović (Torino).
Vezni red: Ivan Radovanović (Chievo), Ljubomir Fejsa (Benfica), Luka Milivojević (Anderlecht), Radosav Petrović (Gencerbirligi), Nenad Krstičić (Sampdoria), Nemanja Matić (Benfica), Dušan Basta (Udinese), Filip Đuričić (Benfica), Dušan Tadić (Twente), Zoran Tošić (CSKA),
Napadači: Lazar Marković (Benfica), Miralem Sulejmani (Benfica), Aleksandar Mitrović (Anderlecht), Filip Đorđević (Nantes).
KONACNO manje vise ok spisak! Zar je moguce da nema mocnog Scepovica??!
Fale Ljajic i Bosko Jankovic koji objektivno zaslusuju mjesto i Brkic zbog povrede, ali u odnosu na prethodne spiskove, ovo je san snova!
Samo jos da stavi najbolje u prvu postavu (prvog Matica
- katalinski
- Kontakt:
tacno ce oova ekipa zamrsiti racune hrvatima i gurnuti ih u baraz.dok je belgija efikasnom igrom ,lako rijesila dvomec sa tad smusenim Srbijancima.
Ajvatar
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.