FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za sve hvala ciki sa avatara.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajevo ce se ove godine prosetati kroz Premijer Ligu.
-
lucif3R666
- Kontakt:
imam osjecaj da sad zaigraju sarajevo-kukeshi , da bi sarajevo proslo 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Fino ovo sve izgleda, ali i bice kikseva treba vremena da se uigraju.Hellas je napisao/la:Sarajevo ce se ove godine prosetati kroz Premijer Ligu.
P.S. jos nevjerujem za Bibliju dok nepotpise
P.P.S. Niko neprijavljuje kako mu je dobra seka. On i ako nedodje treba i njoj ugovor makar na jednu godinu dati samo da seta ispred istoka i sjevera povecala bi nam se posjeta za 200%
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4837_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Lepi.
Lepi.
1946
Polako svake godine najavite sve i svasta pa ne bude nista !Hellas je napisao/la:Sarajevo ce se ove godine prosetati kroz Premijer Ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Burberry46
- Kontakt:
Bilbija i Jevticu dobro dosli u FKS! A uskoro i treci
Opustite se ljudi i uzivajte, pustite provokatore!
Vincent Tan legenda
Opustite se ljudi i uzivajte, pustite provokatore!
Vincent Tan legenda
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
bordobijeli
- Kontakt:
fino ovo ide fino ,samo cu toliko reci .a ono sto je postalo smijesno jesu ovi komentari kocnicara,gledam sta god da se desi oko fks na bilo kojem portalu samo oni komentarisu ,zalosno .isto tako pratim oko adilovica i osima i nijedan komentar nije bio s nase strane .pa eto ko ima konplekse od koga .
Tolika je euforija da nema prigovora ni zbog dolaska igraca koji se nije mogao nametnuti u Duisburgu II i Munchenu 1860 II i koji je nakon nekoliko poziva u U-21 iste prestao dobijati...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
komentarisao bih ja za Adilovica al meni je naprosto zao da podjebavam zbog neke dobre raje. Doduse skoro niko nas nepise na njihovoj temi dok grupa ovdje visi. Mislim kakav god je Adil bio ipak je bio jedan od glavnih napadaca lige zadnje tri godine i tuzno je da ide za pedeset milja u turskog drugoligasa. Onim drugim konama prepoznat ce se jedno mahanje
uz pjesmu: Jedna 0 vise manje, zar je tako tesko stanje? 
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 29 avg 2013, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
RESPECT za GOSPODINA!!! Veliko hvala!Head je napisao/la:
Vidi se njegov rukopis na ovim transferima..sve mladice dovodimo, nema vise polovnjaka sa ugovorom 6mj ili 1god..hocemo li osvojiti titulu ili biti 2-3 meni nije bitno, osim sto je lakse iz lige prvaka dogurati u grupnu fazu evropa lige!
Jeste lakse kako da ne, Maribor, VIkotrija, Makabi, Hapoel, - selo Kukesi, mjesna zajednica Golubovici, kako da ne mnogo lakse.budzak je napisao/la:RESPECT za GOSPODINA!!! Veliko hvala!Head je napisao/la:
Vidi se njegov rukopis na ovim transferima..sve mladice dovodimo, nema vise polovnjaka sa ugovorom 6mj ili 1god..hocemo li osvojiti titulu ili biti 2-3 meni nije bitno, osim sto je lakse iz lige prvaka dogurati u grupnu fazu evropa lige!
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 29 avg 2013, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i takav će sigurno biti među najboljim igračima na svojoj poziciji u ovoj našoj ligi, dečko i ono što je za repku odigrao uopšte nije loše, može igrati beka i zadnjeg veznog ja mislim.gollum je napisao/la:Tolika je euforija da nema prigovora ni zbog dolaska igraca koji se nije mogao nametnuti u Duisburgu II i Munchenu 1860 II i koji je nakon nekoliko poziva u U-21 iste prestao dobijati...
Samo mi je Husref nešto ofalio, ima dobre igrače sad, al i dalje mu je nedostatak sreće za sve kriv.
Inače volio bih kad bi Sarajevo zadržalo sve ove mlade igrače makar tri godine, pa da se pokuša nešto i u Evropi bar grupe Evropa Lige
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma u oba takmičenja moraš izbaciti jednog renomiranog protivnika da bi se domogo grupe nekog takmičenja, u Ligi Prvaka u drugom pretkolu moraš izbaciti jendog od favorita, u trećem si nositelj prolaskom si automatski u grupama Evropa Lige, dok u kvalama Evropa Lige isto moraš u Play Of-u izbaciti jedno renomirano ime, ako te zaobiđe u trećem pretkolu, tu je to sve negdjeElegant je napisao/la:
Jeste lakse kako da ne, Maribor, VIkotrija, Makabi, Hapoel, - selo Kukesi, mjesna zajednica Golubovici, kako da ne mnogo lakse.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prosto nevjerovatno kako smo mi euforicni jutros kad sam usao na forum niko nije pisao jer smo vecina kao i ja pomislili nista od Bilbije i drugog pojacanja, a sad kao et imamo extra ekipu i vec se neke titule najavljuju
Polako ljudi valja ovo uigrat i kako ce izgledat ,sad vec Husref ima veci fond igraca i ne smije se zalit na kratku klupu i "srecu"
Polako ljudi valja ovo uigrat i kako ce izgledat ,sad vec Husref ima veci fond igraca i ne smije se zalit na kratku klupu i "srecu"
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Jos ce doci bar jedan igrac.
Vinsente, ljubim te u brk.
Vinsente, ljubim te u brk.
Bogami komsije odlazak Suljica ce vam biti veliki hendikep..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Jeste, nemamo više igrača koji će svako kolo dobiti žuti.Rios je napisao/la:Bogami komsije odlazak Suljica ce vam biti veliki hendikep..
Trenutno korisnika/ca: adoado, Google [Bot], mnon46, rimljanin90, WeekendOffender i 36 gostiju.