Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Kakva zvijer je Diego Costa 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Godinu se radno sjetim sestre.
Kreten,cigan,seljak.
Kreten,cigan,seljak.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 29 avg 2013, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- RealMoudrid
- Kontakt:
Samo ne znam kako je ovaj debil Costa završio utakmicu bez crvenog kartona...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Nail for Real
- Kontakt:
Limitirana ekipa realno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ova tri zadnja komentara su primjer necega sto ne smije stajat na jednom ozbiljnom forumu,predpostavljam da su pisana od teenagera navijaca Reala i Barcelone.Inace malu su tukli kolko treba tuci simulatore.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šteta zbog propuštenih prilika u prvom pol, to ih je koštalo večeras
Inače šteta kaj Costa nije našamarao suca kad mu se unijeo u facu, zaslužio je to
Inače šteta kaj Costa nije našamarao suca kad mu se unijeo u facu, zaslužio je to
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Druga ekipa Španije trenutno,nakon Reala naravno.Nisu se nešto trudili u ove dvije tekme.
Kad se Costa unosi sudiji u lice
Kad se Costa unosi sudiji u lice
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne vrijedjaj, to nije dostojno zrelog covjeka.soe je napisao/la:Ova tri zadnja komentara su primjer necega sto ne smije stajat na jednom ozbiljnom forumu,predpostavljam da su pisana od teenagera navijaca Reala i Barcelone.Inace malu su tukli kolko treba tuci simulatore.
Limitirani ste, i sami to znate, nemate postenog kreativca u timu a da ne igra u napadu...Malo vas ljudi pritisli i odma se gubite.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Limitirani mozda u odnosu na Real i Barselonu ali svakako u top 10 ekipa u evropi.Nail for Real je napisao/la:Ne vrijedjaj, to nije dostojno zrelog covjeka.soe je napisao/la:Ova tri zadnja komentara su primjer necega sto ne smije stajat na jednom ozbiljnom forumu,predpostavljam da su pisana od teenagera navijaca Reala i Barcelone.Inace malu su tukli kolko treba tuci simulatore.
Limitirani ste, i sami to znate, nemate postenog kreativca u timu a da ne igra u napadu...Malo vas ljudi pritisli i odma se gubite.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa i Juventus je limitirana ekipa pa je top ekipa. Niste raznovrsni, imate samo jedan gameplan koji je lako predvidljiv.soe je napisao/la:Limitirani mozda u odnosu na Real i Barselonu ali svakako u top 10 ekipa u evropi.Nail for Real je napisao/la:Ne vrijedjaj, to nije dostojno zrelog covjeka.soe je napisao/la:Ova tri zadnja komentara su primjer necega sto ne smije stajat na jednom ozbiljnom forumu,predpostavljam da su pisana od teenagera navijaca Reala i Barcelone.Inace malu su tukli kolko treba tuci simulatore.
+1000soe je napisao/la:Ova tri zadnja komentara su primjer necega sto ne smije stajat na jednom ozbiljnom forumu,predpostavljam da su pisana od teenagera navijaca Reala i Barcelone.Inace malu su tukli kolko treba tuci simulatore.
Ovo ja isto rekao burazeru
Jeste limitirana u smislu da ne znaju stati na loptu,ali to je onako vidljivo jedino protiv Barce protiv koje je nemoguce to uraditi zbog njihovog visokog presinga te zbog toga sto ne mozes doci do lopte.Nail for Real je napisao/la:Limitirana ekipa realno.
No malo je ekipa,mozda tri,cetiri vrhunske ekipe koji mogu odigrati bolje od onoga sto je odigrao Atletico na Camp Nou .Cak sta vise, Atletico je imao bolje prilike i da nije bilo raspolozenog Valdesa,Barsa bi ostala bez trofeja.
Borbalán je do sada sudio 16 utakmica Barceloni:
0 poraza, 0 nerijesenih i 16 pobjeda...jos 8 crvenih kartona za protivnicke ekipe.
Ja u tom trenutku vicem opali ga molim te ,nema veze sto ces dobiti neku tesku kaznu hebajigario_Ferdy88 je napisao/la:Šteta zbog propuštenih prilika u prvom pol, to ih je koštalo večeras![]()
Posto si navijac Man Uniteda,da te pitam jel znas ti nesto vise o tome da je navodno United ponudio Kagavu na posudbu Atleticu ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
[youtube][/youtube]
cudi me da se niko sinoc nije dotakao ove reakcije ludjaka Arde Turana nakon iskljucenja
cudi me da se niko sinoc nije dotakao ove reakcije ludjaka Arde Turana nakon iskljucenja
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je Atletico tražio Shinjia na posudbu, a United nije nudio, e sad ako bi tu došao Ozil onda bi možda i moglo biti nešto od toga, drugačije ne vidim kako bi ga Moyes mogao pustiti, a ovo što ne igra je prvenstveno zbog toga što još nije potpuno spreman, jer nije prošao cjelokupne pripreme pa nije 100% spreman, kad bude vjerujem da će dobiti prilikujuznjak> je napisao/la: Posto si navijac Man Uniteda,da te pitam jel znas ti nesto vise o tome da je navodno United ponudio Kagavu na posudbu Atleticu ?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- RickBlaine
- Kontakt:
http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 61671.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj Choletovog malog
http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 61738.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj Choletovog malog
http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 61738.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Nail for Real
- Kontakt:
Juznjak, vama ocajnicki treba jedan kreativan igrac u sredini, a ne samo razbijac koji je pogodan za kontre. Zao mi jucer vas, igrate dobro u odbrani ali ne mozete da zadrzite loptu dugo, a u kontre se izlazilo sa jako malo igraca, ono sto sam ja gledao.
Nije loša skupina za Atletico, skupina G sa Portom, Zenitom i Austriom Beč 
Stenja grupom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Atleti to rutinski rješava
, Porto i Zenit nastavljaju prošlosezonski okršaj i bore se za drugog putnika u 1/8 finala 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fina grupa,trebalo bi se proć.Austria je najslabija ekipa ove godine i tu tko bod(ove) izgubi se može prekrižit za dalje.
Ljubi BaboRickBlaine je napisao/la:http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 61671.jpeg
Joj Choletovog malog![]()
Orgulloso de que mi papa me hiciera del ❤ATLETICO DE MADRID ❤
Valjda ce biti bar upola dobar fudbaler kao stari mu .
Ne losa grupa. No na terenu moramo dokazati da smo superiorni. Vidim ovdje niko ne spominje jednu vaznu stvar poput one da D Costa mora odraditi dvije tekme suspenzije . Znaci bez najboljeg igraca u prva dva kola kada igramo s direktnim konkurentima .
Logicno, trebali bi se kvalificirati uz Porto s kojim je Atletico igrao u svoja zadnja dva nastupa u LP ,i ,cini mi se, nemamo nijednu pobjedu protiv njih u te u cetiri utakmice. I opcenito portugalci ne leze Spancima pa tako i Atleticu. Dakle,tu je tradiciija protiv.Uvijek je Porto jaka ekipa uprkos tome sto svake godine ostaje bez kljucnih igraca . Ove godine je poceo vrlo jako u ligi. Od igraca Jackson Martínez najvise se istice, tu su jos odlicni Otamendi i Lucho González, za koje se ovog ljeta interesirao Atleti . Među ostalim treba spomenuti igrace koje dosta obecavaju kao Iturbe ili Kleber.
Zenit mi na papiru djeluje jaci od Porta,pogotvo su neugodni na svom terenu gdje valja igrati na -100C.
Jak tim koji u svojim redovima ima Hulka koji nas je svojim golovima torpedirao iz LP prije par godina u dresu Porta . Također,tu su Arshavin, Kerzhakov, Danny, Witsel, itd. to jest, najbolje od ruske lige. Bice tesko protiv . Pogotovo u gostima.
Austria ce ovdje imati ulogu kao prosle sezone Dinamo .
Jedna od najslabijih ekipa u grupnoj fazi Champions lige . Bez velike zvijezde, mozda najpoznatija je trener Bjelica, koji je igrao u spanskoj ligi u 90-ih. Protiv njih se ove tri ekipe pvjerovatno popravljati gol razliku .
Svakoj utakmici pristupiti krajnije ozbiljno ,pogotovo na Calderonu gdje se moraju zabiljeziti sve tri pobjede ,isto tako pokusati ostati neporazen na gostovanjima. Ukratko, neka Show pocne.
Evo i raspored tekmi . Prva pa musko
Atleti-Zenit 18 Septembra
Oporto-Atleti 1 Oktobra
A.Viena-Atleti 22 oktobra
Atleti-A.Viena 6 Novembra
Zenit-Atleti 26 Novembra
Atleti-Oporto 11 Decembra.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.