FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Žao mi samo Chelsea. Šta će Riby sutra da im radi, pa to neće biti humano! 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Tesko ce biti. Ipak su City i CSKA kvalitetnije ekipe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
hahahGazijaKalesija je napisao/la:Žao mi samo Chelsea. Šta će Riby sutra da im radi, pa to neće biti humano!
srcu draga boja plava
- anelbavarac
- Kontakt:
JUSIF BILALL MUHAMMED RIBERY
CESTITAM MAJSTORE!!!!
CESTITAM MAJSTORE!!!!
Ne gine mu 3 mjeseca van terenaGazijaKalesija je napisao/la:Žao mi samo Chelsea. Šta će Riby sutra da im radi, pa to neće biti humano!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kako si smijesan druuuuuuuzeeeeeeGreivis je napisao/la:Tesko ce biti. Ipak su City i CSKA kvalitetnije ekipe.
-
tornado2009
- Kontakt:
naravno ovo je dobio nagradu samo da ne bi bilo monotono više da mesi dobija nagradu, mesi i sa povezom na očima je BOLJI igrač od riberija i ostatka svijeta. Rame uz rame sa ronaldom, ispod njih je velika praznina pa onda možda riberiy 
Mislim da ce ti vec sutra Chelsea pojasniti neke stvari.NYKnicks Fan je napisao/la:Kako si smijesan druuuuuuuzeeeeeeGreivis je napisao/la:Tesko ce biti. Ipak su City i CSKA kvalitetnije ekipe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bayern@heart
- Kontakt:
oo mikrokreditna organizacija Arsenal pa šta ima gdje si ti vidim dobro ste se pojačali Flamini strašan očekujem od 1.9.slične da dovedete to vam od srca želim. A vaša grupa svim srcem želim da Napoli i Dozmund prođu vas.Greivis je napisao/la:Tesko ce biti. Ipak su City i CSKA kvalitetnije ekipe.
Ribery - 36 glasova
Messi - 13 glasova
Ronaldo - 3 glasa
Messi - 13 glasova
Ronaldo - 3 glasa
- Bayern@heart
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Mislim da ce ti vec sutra Chelsea pojasniti neke stvari.NYKnicks Fan je napisao/la:Kako si smijesan druuuuuuuzeeeeeeGreivis je napisao/la:Tesko ce biti. Ipak su City i CSKA kvalitetnije ekipe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ljubomora

Greivis je napisao/la:Tesko ce biti. Ipak su City i CSKA kvalitetnije ekipe.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koja dominacija.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zasluzeno.
Moram priznati da ne znam kako se nije Lewandowski nasao u uzem izboru, ali... Jer, ipak je vodio svoju ekipu do finala LP-a, a zabio je vise golova od Messija i sam srusio Real Madrid. No, to je neki drugi par cipela.
Ribery je prosle sezone briljirao i bila bi velika nepravda da se nije okitio ovom nagradom. Sto se tice grupe - Bayern je prolazi bez ikakvih poteskoca. Da, znam da mi se misljenje kosi sa misljenjem najveceg trolla ovog foruma, ali tako je.
Moram priznati da ne znam kako se nije Lewandowski nasao u uzem izboru, ali... Jer, ipak je vodio svoju ekipu do finala LP-a, a zabio je vise golova od Messija i sam srusio Real Madrid. No, to je neki drugi par cipela.
Ribery je prosle sezone briljirao i bila bi velika nepravda da se nije okitio ovom nagradom. Sto se tice grupe - Bayern je prolazi bez ikakvih poteskoca. Da, znam da mi se misljenje kosi sa misljenjem najveceg trolla ovog foruma, ali tako je.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Rekordmeister
- Kontakt:
ljubomora
ipak vi neviđate odavno ove slike
[/quote]
Kakva ljubomora to je malumnost nevidjena i skrecanje paznje na sebe sa glupsotima jeftin trol !
[/quote]Kakva ljubomora to je malumnost nevidjena i skrecanje paznje na sebe sa glupsotima jeftin trol !
- Rekordmeister
- Kontakt:
Dobra skupina.Mi i City realno idemo dalje,mada sa njima se nikad ne zna,nije ni CSK-a losa ekipa naprotiv ako City bude igrao ove godine u LP kao zadnje dvije mozemo ocekivati da CSK-a uz nas ide dalje.
- Centre forward
- Kontakt:
Monolog i co. opet ste pustili onu Wengerovu šifru iz kolibe
Grupa k'o grupa, ništa spektakularno, prvo mjesto je sigurica
Frank je ovo itekako zaslužio. Čestitke majstoru i da nas odvede do još kamaru trofeja.
Grupa k'o grupa, ništa spektakularno, prvo mjesto je sigurica
Frank je ovo itekako zaslužio. Čestitke majstoru i da nas odvede do još kamaru trofeja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
htio sam napisat par rijeci o protivnicima u grupnoj fazi, al kad procitah da je i zvanicno potvrdjeno ono sto amidza tj. ja brujim vec par sezona, a to je da je riberi najbolji evropski igrac, yebo sam maaaaajku i protivnicima i grupnoj fazi.
krrrrrrrrraaaaaaaaaaaalj bavarije je konacno dobio krunu evrope.
jaooooooo, srce mi je ko minken sa vas okolicom.
ovo se cekalo, ovom se nadalo.
king je to zasluzio. u direktnom duelu je dokazo da mu prenapuhani rona nije ni do koljena te da je hobit mesituljak barem stepenicu ispod.
nagradno pitanje za bavarce: kak glasi formula za dobijanje fron bilala riberija?
onaj ko bidne zno tacan odgovor, amidza mu licno uruci 100 evra iliti ca. 200 kermi.
il to, il mere da bira nes iz bayinog shopa.
krrrrrrrrraaaaaaaaaaaalj bavarije je konacno dobio krunu evrope.
jaooooooo, srce mi je ko minken sa vas okolicom.
ovo se cekalo, ovom se nadalo.
king je to zasluzio. u direktnom duelu je dokazo da mu prenapuhani rona nije ni do koljena te da je hobit mesituljak barem stepenicu ispod.
nagradno pitanje za bavarce: kak glasi formula za dobijanje fron bilala riberija?
onaj ko bidne zno tacan odgovor, amidza mu licno uruci 100 evra iliti ca. 200 kermi.
il to, il mere da bira nes iz bayinog shopa.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- moustapha
- Kontakt:
Kad se samo sjetim da su neki ismijavali samu ideju da je Ribery u prosloj sezoni bio najdominantniji, dodje mi da im porucim:
BUAHAHAHHA!
BUAHAHAHHA!
#divovi
Adzo on je prosle sezone svojim igrama pokazao sve.secer je napisao/la:qrac je on najbolji veznjak danasnjice.
hocemo li ga porediti sa ofanzivnim ili defanzivnim veznjacima kako bismo dosli do istine?
ili cemo se mozda voditi rijecima bayernovih trenera i uprave?
Ne moram ja nista ni pisati.
Ima razlicitih vrsta veznjaka ali on je najkompletniji, moze odigrati najvise pozicija na najvisem nivou.
Bez njega smo rinaka velika, pa nek ga Pep stavi na klupu ako misli da ce mu to biti rjesenje problema.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.