FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

puding
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la puding » 29 avg 2013, 18:44

QWERTZ je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Pola mlade rep u Sarajevu :D šta uradi Tan Vincent ;)
joj jeste zahebani blaago vama a mi smo svi gotovi nema nam spasa
Je l' te neko nesto pit'o?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2013, 18:46

Sve ovo fino, dolaze igrači imamo para... :? :? :?
Ali ako se vratimo na prošlo ljeti isto je bilo, došlo nekoliko igrača :roll: :roll: E sad, uspjeh je ako na polusezoni ne ode niko, da ovu kakvu takvu ekipu zadržimo što duže, ali nemoguće je financijski da imamo ovoliki broj igrača.
Da li je ovaj švabo toliko dobar a nije se uspio nametnuti gore...Ne znam... Biće i ovo sušna sezona. :| :|

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 29 avg 2013, 18:57

Polako ljudi. Idemo iz tekme u tekmu. Imamo mlad tim. Vidjet ćemo.
Allegri je gospodin!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 avg 2013, 19:00

Skupljaju se lesinari da opuhaju Malezijca.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 avg 2013, 19:04

QWERTZ je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Pola mlade rep u Sarajevu :D šta uradi Tan Vincent ;)
joj jeste zahebani blaago vama a mi smo svi gotovi nema nam spasa
..kompleksi, kasnije ce doci i ovo citirati kao da smo mi rekli.
Ti si opet šampion !

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 29 avg 2013, 19:05

corleone87 je napisao/la:Skupljaju se lesinari da opuhaju Malezijca.
A to i jeste zapravo cilj. A kasnije, kada prestane uplacivati, kindapujemo ga i trazimo otkupninu od porodice.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 29 avg 2013, 19:13

Ko je pratio mladu reprezentaciju, mogao je vidjeti da je taj Jevtic loš igrac, jedan od najlosijih u mladoj reprezentaciji i ja sam mnogo puta se osvrtao na njegove partije koje su blago receno licile na jedno " veliko nista". Ovaj vam nije trebao jer imate dobru ekipu, ovaj samo moze uzimati mjesto Radovcu ( iako je Radovac klasa za istog), ali valjda Musemic nije mutav, jer sve ti govori kad igrac dodje iz Njemacke kod nas da je to taraba od igraca. Da je imao malo kvalitete on bi gore ostao a ne bi dosao vamo u nasu PL( ne potcjenujem Sarajevo ali trebamo biti realni). Ostali mladi igraci su dobri, poput Trave i Kovacevica , imate i Radovca koji uz Zolotica najvise obecava u ovoj nasoj ligi.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 avg 2013, 19:14

ma i vjerujem da je dosao kao zamjena :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 29 avg 2013, 19:15

svu lovu koju je na nas potrosio do sada to da igracima cardifa na kafu :) ne brinite zna brko sta radi..bice merak gledati Sarajevo ove sezone.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 29 avg 2013, 19:17

Makar imamo koga opuhat'...

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 29 avg 2013, 19:21

daj Bože da su ovo pare od malezijca, a ne daj Bože da su se zadužili, ima li kakvih informacija da se ustvari sponzorske pare troše, Bilbija, Jevtić , pa i Kovačević, Komazec, sigurno zahtjevaju neku iznadprosječnu platu za naše standarde, valjda bude sve ok...

Što se tiče sastava zaista izgleda moćno, prava ekipa, neko je ranije spomenuo ako ostanu svi na polusezoni onda možemo pričati o nekoj ozbiljnosti, uistinu je tako, a još važnije je ostanak na kraju, jer u slučaju dobrog rezultata ove godine u ligi, ko će ih zadržat :?
Glory Glory Manchester United

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 29 avg 2013, 19:26

Anon je napisao/la:daj Bože da su ovo pare od malezijca, a ne daj Bože da su se zadužili, ima li kakvih informacija da se ustvari sponzorske pare troše, Bilbija, Jevtić , pa i Kovačević, Komazec, sigurno zahtjevaju neku iznadprosječnu platu za naše standarde, valjda bude sve ok...

Što se tiče sastava zaista izgleda moćno, prava ekipa, neko je ranije spomenuo ako ostanu svi na polusezoni onda možemo pričati o nekoj ozbiljnosti, uistinu je tako, a još važnije je ostanak na kraju, jer u slučaju dobrog rezultata ove godine u ligi, ko će ih zadržat :?
neka idu svaki nek donese 100-200k evra..sasvim dovoljno a u slucaju dobrog rezultata ta cifra bi mogla biti i veca

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 29 avg 2013, 19:40

Kakvo ba zaduživanje..??
Jel misliš da bi ti neko dao-posudio 200-300 milja eura.u ovoj zemlji...smiješno..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2013, 19:40

mrsic07 je napisao/la:Ko je pratio mladu reprezentaciju, mogao je vidjeti da je taj Jevtic loš igrac, jedan od najlosijih u mladoj reprezentaciji i ja sam mnogo puta se osvrtao na njegove partije koje su blago receno licile na jedno " veliko nista". Ovaj vam nije trebao jer imate dobru ekipu, ovaj samo moze uzimati mjesto Radovcu ( iako je Radovac klasa za istog), ali valjda Musemic nije mutav, jer sve ti govori kad igrac dodje iz Njemacke kod nas da je to taraba od igraca. Da je imao malo kvalitete on bi gore ostao a ne bi dosao vamo u nasu PL( ne potcjenujem Sarajevo ali trebamo biti realni). Ostali mladi igraci su dobri, poput Trave i Kovacevica , imate i Radovca koji uz Zolotica najvise obecava u ovoj nasoj ligi.
Pokazao je lik da ima dosta dobru tehniku, kreativac je. Ali jest slabije odigrao protiv Makedonije cini mi se. Svakako nije dovoljno igrao za mladu repku da se nesto zakljuci na osnovu toga. A ako je taraba po Njemackim standardima, opet moze bit odlican za Sarajevo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 29 avg 2013, 19:45

ne brinem oko jevtića..ne valja, igra Radovac..i obrnuto

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 29 avg 2013, 19:49

stadion je napisao/la:Kakvo ba zaduživanje..??
Jel misliš da bi ti neko dao-posudio 200-300 milja eura.u ovoj zemlji...smiješno..
ja nisam rekao da je bilo zaduživanje, volio bih da nije, ne znam da li je malezijac u pitanju a volio bih da jest, to znači da je dobar sponzorski ugovor potpisan, i samo nek se radi u pravom smjeru a rezultati neće izostati...
Glory Glory Manchester United

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2013, 19:53

budzak je napisao/la: neka idu svaki nek donese 100-200k evra..sasvim dovoljno a u slucaju dobrog rezultata ta cifra bi mogla biti i veca
Pa znači opet nema napretka, bezobzira što bi oni donosili pare nema trofeja, pogledaj Arsenal, sve svoje najbolje igrače prodaje i ne osvaja ništa. Ja sam za to da ova kompletna ekipa ostane dvije-tri sezone, ali svi znamo da je to nemoguće.
Znači ako je malezijac ostavio 3 miliona ili približno toliko ( mada ja ne vjerujem u to), onda ne bi bio problem vezati igrače ugovorom dužim od dvije godine.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 29 avg 2013, 19:56

nista bez brke :D , ni kod vas, ni kod nas.

Bogami, mislim da vasa uprava pravi dobre poteze, pogotovo za buducnost i necu lagati, te cu iskreno reci da mi i nije bas drago zbog svega sto su uradili u posljednje vrijeme. jedino se iskreno nadam da ce u ovoj sezoni (makar u polusezoni, koja je bas duga) do izrazaja doci mladost ovih sto vam pristizu, kao i neuigranost, pa ce trebati vremena da se sve poslozi. ova ekipa, koju vam slaze uprava, ce imati glavu i rep i biti jedan od konkurenata za prvaka. od fk Sarajeva kojem se predvidjala grcevita borba za evropu, maltene preko noci, istakoste cvrstu kandidaturu za titulu.

ipak, nadam se da ce moj Zeljo odbraniti titulu i dogodine napraviti korak vise u evropi.

vama zelim srecu i da, jos dugo vremena, budete iza nas na tabeli
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 29 avg 2013, 20:04

@Anon...a ko će drugi biti nego malezijac. Kad je bio prvi put ostavio je hediju u vidu love. Kad se potpisao sponz ugovor odmah je uplatio dogovorenu cifru. Šta misliš odakle nam lova za ovoliko dovođenje igrača...Bilbija npr ne igra samo za platu...moraš mu dati para na ruke...
Da završimo sa veoma izglednim trening kampom i Tanovom kupovinom večinskog "upravljačkog paketa" u iznosu od 3 miliona KM.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 29 avg 2013, 20:12

@stari grad ..hvala na iskrenosti ali trenutno smo i finansijski i organizaciono 200 svjetlosnih godina isored vas jer vam se ne zna jel brko uopšte živ a da ne pričamo o lovi...već 3 mjesec kod vas se prima pola plate
za rezultate će da vidimo...he he...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, gh0stHZ, iliyaa8, Jadnimi, ronaldo99, trunks1946 i 28 gostiju.