FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 29 avg 2013, 21:11

Sarajevo ljubavi moja!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 29 avg 2013, 21:25

Koga sutra predstavljamo :D :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 avg 2013, 21:28

SPUSTIE LOPTU ;) ;)

Tekma po tekma, realno protiv Olimpica ni bod nije kritičan, pogotovo ako Zeljo ne pobjedi.Tu je i Borac koji igra kuci , ne treba samo Zelju smatrati konkurentom.Polahko, tekma po tekma :)

SABURAAAAAAAAAA

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 29 avg 2013, 21:28

Kao simpatizer Zelje ali i opceg BH fudbala ili ti ga nogometa. Moram priznati da kako god bilo apsolutni ste favorit za osvajanje titule i sve ispod toga je neuspjeh , ocigledno da imate love dovodite nase dijasporce koji nece igrati za male pare to vjerujte. Dovodite akutelne i bivse (iz proslog ciklusa) reprezentativce , sto ne moze svako. I svako pojacanje ima priliku da se izbori za svoje mjesto nijednu poziciju niste pretrpali ! Sto je za pohvalu , mozda bekovi ce vam u slucaju eventualne povrede , faliti al eto... Definitivno dominirate BH Fudbalom imate priliku postati prvak i slijedece godine sa ovom ekipom hrabro na play off lige prvaka i time izboriti Evropsku ligu. Ma da ja sa ovom ekipom nebih se postidio reci da se u slucaju dobrog zrijeba , napasti LP. Jer ako bi prvaci postali opet 500.000 KM od Malezijca + sigurno Bonus na kafu od dragosti :D . Naravno dobrom igrom ce se privuci jos sponzori jos ako se digne euforija bice para sigurno.... i onda neka opasna pojacanja zasto da ne...
Evo pratim Zelju ja opet kazem simpatizer ne navijac!!!
Nemaa!! dovode se neki belgijanci na probu ili sta su vec , adilovic se prodao da bi se plate izmirile teska kriza i zeljo zadugo nece biti prvak ako sarajevo ovo samo uradi kako treba , al ja nesumnjam u Ibrakovica , Hujica i Selimovica.
Samo mozda jedna kritika i slaba tacka vam je trener , iako je on donio posljednju titulu na kosevo , mislim da on nije spreman za napasti LP ili EL , a da odrzi mir u ekipi. Vrijeme ce pokazati svoje, dobar trener se dokazuje kad ima losu ekipu. Osim je to uradio al nazalost nemoze se pomaketi sa mjesta , jer nema para , nema financijski su zakazali. Husref je uzeo titulu kad je Sarajevo imalo najjace igrace. To je neko moje misljenje sa strane no hard feelings
>>No body likes us but we dont care<<

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 29 avg 2013, 21:39

Neka HM svu pažnju baci na uigravanje ekipe...muštuluk...Puzigača vrlo brzo (4-5) dana dobiva papire

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 29 avg 2013, 21:40

High je napisao/la:slika
ja lijepog mu dresa :lol: :lol: :lol:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 29 avg 2013, 21:42

newBot je napisao/la:Evo ja vam kazem da nece doci ni Duljevic, a ni Bilbija. A ovo za Abdulaha me je interesovalo, nije bila nikakva provokacija.
sta ono rece :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 29 avg 2013, 21:44

newBot sve zna...zato mu je nicK BOT

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 29 avg 2013, 21:45

htcxone je napisao/la:
newBot je napisao/la:Evo ja vam kazem da nece doci ni Duljevic, a ni Bilbija. A ovo za Abdulaha me je interesovalo, nije bila nikakva provokacija.
sta ono rece :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mozda cak i Duljevic dodje :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 avg 2013, 21:45

covjek bi pomislio da ste uzeli 3 titule i 2 kupa u zadnje 4 godine pa da vam svi zavidimo. polako, ne zalijecite se kao sto se zalijecete ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 avg 2013, 21:45

htcxone je napisao/la:
Meni nije jasno,zašto na njega uopste reagujete. :lol:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 avg 2013, 21:47

Drago mi je zbog pojačanja sad sve treba lijepo posložiti,imamo sad dobar kadar do nas je.Niko ne može reči sad smo šampioni ali sastav koji imamo obećava mnogo.Molim vas nemoj te se prepucavati sa komšijama ima svega i niskih udaraca i podlosti ali molim vas suzdržite se , hajde da zapjevamo i popijemo red je da se nazdravi a onda zasukati rukave i početi raditi kao što i naša uprava i gospodin sponzor rade.Hajmo sad mili moji u pamet i bez ujedanja nama to ne priliči i molim vas bez velike euforije da nam se od glavu ne razbije i pokušajte da ne nasjedate na provokacije. Momci dobro došli u familiju SARAJEVO a Asmire šejtane sretno sine i mnogo uspjeha u nastavku karijere i hvala ti za sve lijepe trenutke koje si nam pružio sve ružno ti se oprašta i zaboravlja ti si naše dijete naš izdanak sretnooo ti bilo.
Sarajevo ljubavi moja!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 avg 2013, 21:49

D€LUX je napisao/la:Kao simpatizer Zelje ali i opceg BH fudbala ili ti ga nogometa. Moram priznati da kako god bilo apsolutni ste favorit za osvajanje titule i sve ispod toga je neuspjeh , ocigledno da imate love dovodite nase dijasporce koji nece igrati za male pare to vjerujte. Dovodite akutelne i bivse (iz proslog ciklusa) reprezentativce , sto ne moze svako. I svako pojacanje ima priliku da se izbori za svoje mjesto nijednu poziciju niste pretrpali ! Sto je za pohvalu , mozda bekovi ce vam u slucaju eventualne povrede , faliti al eto... Definitivno dominirate BH Fudbalom imate priliku postati prvak i slijedece godine sa ovom ekipom hrabro na play off lige prvaka i time izboriti Evropsku ligu. Ma da ja sa ovom ekipom nebih se postidio reci da se u slucaju dobrog zrijeba , napasti LP. Jer ako bi prvaci postali opet 500.000 KM od Malezijca + sigurno Bonus na kafu od dragosti :D . Naravno dobrom igrom ce se privuci jos sponzori jos ako se digne euforija bice para sigurno.... i onda neka opasna pojacanja zasto da ne...
Evo pratim Zelju ja opet kazem simpatizer ne navijac!!!
Nemaa!! dovode se neki belgijanci na probu ili sta su vec , adilovic se prodao da bi se plate izmirile teska kriza i zeljo zadugo nece biti prvak ako sarajevo ovo samo uradi kako treba , al ja nesumnjam u Ibrakovica , Hujica i Selimovica.
Samo mozda jedna kritika i slaba tacka vam je trener , iako je on donio posljednju titulu na kosevo , mislim da on nije spreman za napasti LP ili EL , a da odrzi mir u ekipi. Vrijeme ce pokazati svoje, dobar trener se dokazuje kad ima losu ekipu. Osim je to uradio al nazalost nemoze se pomaketi sa mjesta , jer nema para , nema financijski su zakazali. Husref je uzeo titulu kad je Sarajevo imalo najjace igrace. To je neko moje misljenje sa strane no hard feelings
ko ba dominira hahahahaah , post godine. 7 godina bez titule. CIsta dominacija.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

romasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la romasarajevo » 29 avg 2013, 21:49

joj da je jos letica i dujevica dovest na zimu i onda spremit ekipu za europu

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 29 avg 2013, 21:51

ZZTOP,slijep pored očiju,ne bi prepoznao ironiju da mu uleti klizeći.
ali nema para,sve se rastalilo....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2013, 21:55

Jedan prijedlog ...copy sa fb
slika
Konkurencija u sredini je jaka, e sad čiji kvalitet (ako ga uopće imaju) će isploviti vidjet ćemo.
Veliki je posao pred Husrefom, samo je bitno da se sačuva mir i da ne bude trzavica među igračima, to bi nam u ovoj teškoj situaciji samo otežalo posao.

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 29 avg 2013, 21:56

Ljudi nema euforije , ne smijemo se dizati ,idemo lagano sad , aBd korak po korak ... Na igračima je sad da igraju a nama da im pruzimo što veću podršku kao i do sada ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 29 avg 2013, 21:58

Nadam se da će udavi ala onaj bot old or new popustiti malo ovu temu i imati trunku obraza da ne peglaju više.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 29 avg 2013, 22:01

hilmo je napisao/la:Jedan prijedlog ...copy sa fb
slika
Konkurencija u sredini je jaka, e sad čiji kvalitet (ako ga uopće imaju) će isploviti vidjet ćemo.
Veliki je posao pred Husrefom, samo je bitno da se sačuva mir i da ne bude trzavica među igračima, to bi nam u ovoj teškoj situaciji samo otežalo posao.
a gdje ces ovu jos dvojicu novih (ili jednog) staviti , pa onda puzigaća pa kovačević 8-) 8-) 8-) 8-)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 avg 2013, 22:01

Tarantino je napisao/la:ZZTOP,slijep pored očiju,ne bi prepoznao ironiju da mu uleti klizeći.
do mene , do mene, nisam citao citav post. Zaustavio sam se kad sam procitao ovo o dominiranju. A iz ovoga prije toga se bas i nije dalo zakljuciti da je ironican. :)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], HariTz, juka55, Lecler, Maestro^^, plisek i 54 gosta.