FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
SPUSTIE LOPTU
Tekma po tekma, realno protiv Olimpica ni bod nije kritičan, pogotovo ako Zeljo ne pobjedi.Tu je i Borac koji igra kuci , ne treba samo Zelju smatrati konkurentom.Polahko, tekma po tekma
SABURAAAAAAAAAA

Tekma po tekma, realno protiv Olimpica ni bod nije kritičan, pogotovo ako Zeljo ne pobjedi.Tu je i Borac koji igra kuci , ne treba samo Zelju smatrati konkurentom.Polahko, tekma po tekma

SABURAAAAAAAAAA
Kao simpatizer Zelje ali i opceg BH fudbala ili ti ga nogometa. Moram priznati da kako god bilo apsolutni ste favorit za osvajanje titule i sve ispod toga je neuspjeh , ocigledno da imate love dovodite nase dijasporce koji nece igrati za male pare to vjerujte. Dovodite akutelne i bivse (iz proslog ciklusa) reprezentativce , sto ne moze svako. I svako pojacanje ima priliku da se izbori za svoje mjesto nijednu poziciju niste pretrpali ! Sto je za pohvalu , mozda bekovi ce vam u slucaju eventualne povrede , faliti al eto... Definitivno dominirate BH Fudbalom imate priliku postati prvak i slijedece godine sa ovom ekipom hrabro na play off lige prvaka i time izboriti Evropsku ligu. Ma da ja sa ovom ekipom nebih se postidio reci da se u slucaju dobrog zrijeba , napasti LP. Jer ako bi prvaci postali opet 500.000 KM od Malezijca + sigurno Bonus na kafu od dragosti
. Naravno dobrom igrom ce se privuci jos sponzori jos ako se digne euforija bice para sigurno.... i onda neka opasna pojacanja zasto da ne...
Evo pratim Zelju ja opet kazem simpatizer ne navijac!!!
Nemaa!! dovode se neki belgijanci na probu ili sta su vec , adilovic se prodao da bi se plate izmirile teska kriza i zeljo zadugo nece biti prvak ako sarajevo ovo samo uradi kako treba , al ja nesumnjam u Ibrakovica , Hujica i Selimovica.
Samo mozda jedna kritika i slaba tacka vam je trener , iako je on donio posljednju titulu na kosevo , mislim da on nije spreman za napasti LP ili EL , a da odrzi mir u ekipi. Vrijeme ce pokazati svoje, dobar trener se dokazuje kad ima losu ekipu. Osim je to uradio al nazalost nemoze se pomaketi sa mjesta , jer nema para , nema financijski su zakazali. Husref je uzeo titulu kad je Sarajevo imalo najjace igrace. To je neko moje misljenje sa strane no hard feelings

Nemaa!! dovode se neki belgijanci na probu ili sta su vec , adilovic se prodao da bi se plate izmirile teska kriza i zeljo zadugo nece biti prvak ako sarajevo ovo samo uradi kako treba , al ja nesumnjam u Ibrakovica , Hujica i Selimovica.
Samo mozda jedna kritika i slaba tacka vam je trener , iako je on donio posljednju titulu na kosevo , mislim da on nije spreman za napasti LP ili EL , a da odrzi mir u ekipi. Vrijeme ce pokazati svoje, dobar trener se dokazuje kad ima losu ekipu. Osim je to uradio al nazalost nemoze se pomaketi sa mjesta , jer nema para , nema financijski su zakazali. Husref je uzeo titulu kad je Sarajevo imalo najjace igrace. To je neko moje misljenje sa strane no hard feelings
>>No body likes us but we dont care<<
Neka HM svu pažnju baci na uigravanje ekipe...muštuluk...Puzigača vrlo brzo (4-5) dana dobiva papire
ja lijepog mu dresaHigh je napisao/la:

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
sta ono recenewBot je napisao/la:Evo ja vam kazem da nece doci ni Duljevic, a ni Bilbija. A ovo za Abdulaha me je interesovalo, nije bila nikakva provokacija.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
newBot sve zna...zato mu je nicK BOT
Mozda cak i Duljevic dodjehtcxone je napisao/la:sta ono recenewBot je napisao/la:Evo ja vam kazem da nece doci ni Duljevic, a ni Bilbija. A ovo za Abdulaha me je interesovalo, nije bila nikakva provokacija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
covjek bi pomislio da ste uzeli 3 titule i 2 kupa u zadnje 4 godine pa da vam svi zavidimo. polako, ne zalijecite se kao sto se zalijecete 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Meni nije jasno,zašto na njega uopste reagujete.htcxone je napisao/la:sta ono recenewBot je napisao/la:Evo ja vam kazem da nece doci ni Duljevic, a ni Bilbija. A ovo za Abdulaha me je interesovalo, nije bila nikakva provokacija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Drago mi je zbog pojačanja sad sve treba lijepo posložiti,imamo sad dobar kadar do nas je.Niko ne može reči sad smo šampioni ali sastav koji imamo obećava mnogo.Molim vas nemoj te se prepucavati sa komšijama ima svega i niskih udaraca i podlosti ali molim vas suzdržite se , hajde da zapjevamo i popijemo red je da se nazdravi a onda zasukati rukave i početi raditi kao što i naša uprava i gospodin sponzor rade.Hajmo sad mili moji u pamet i bez ujedanja nama to ne priliči i molim vas bez velike euforije da nam se od glavu ne razbije i pokušajte da ne nasjedate na provokacije. Momci dobro došli u familiju SARAJEVO a Asmire šejtane sretno sine i mnogo uspjeha u nastavku karijere i hvala ti za sve lijepe trenutke koje si nam pružio sve ružno ti se oprašta i zaboravlja ti si naše dijete naš izdanak sretnooo ti bilo.
Sarajevo ljubavi moja!
ko ba dominira hahahahaah , post godine. 7 godina bez titule. CIsta dominacija.D€LUX je napisao/la:Kao simpatizer Zelje ali i opceg BH fudbala ili ti ga nogometa. Moram priznati da kako god bilo apsolutni ste favorit za osvajanje titule i sve ispod toga je neuspjeh , ocigledno da imate love dovodite nase dijasporce koji nece igrati za male pare to vjerujte. Dovodite akutelne i bivse (iz proslog ciklusa) reprezentativce , sto ne moze svako. I svako pojacanje ima priliku da se izbori za svoje mjesto nijednu poziciju niste pretrpali ! Sto je za pohvalu , mozda bekovi ce vam u slucaju eventualne povrede , faliti al eto... Definitivno dominirate BH Fudbalom imate priliku postati prvak i slijedece godine sa ovom ekipom hrabro na play off lige prvaka i time izboriti Evropsku ligu. Ma da ja sa ovom ekipom nebih se postidio reci da se u slucaju dobrog zrijeba , napasti LP. Jer ako bi prvaci postali opet 500.000 KM od Malezijca + sigurno Bonus na kafu od dragosti. Naravno dobrom igrom ce se privuci jos sponzori jos ako se digne euforija bice para sigurno.... i onda neka opasna pojacanja zasto da ne...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
joj da je jos letica i dujevica dovest na zimu i onda spremit ekipu za europu
ZZTOP,slijep pored očiju,ne bi prepoznao ironiju da mu uleti klizeći.
ali nema para,sve se rastalilo....
Jedan prijedlog ...copy sa fb

Konkurencija u sredini je jaka, e sad čiji kvalitet (ako ga uopće imaju) će isploviti vidjet ćemo.
Veliki je posao pred Husrefom, samo je bitno da se sačuva mir i da ne bude trzavica među igračima, to bi nam u ovoj teškoj situaciji samo otežalo posao.

Konkurencija u sredini je jaka, e sad čiji kvalitet (ako ga uopće imaju) će isploviti vidjet ćemo.
Veliki je posao pred Husrefom, samo je bitno da se sačuva mir i da ne bude trzavica među igračima, to bi nam u ovoj teškoj situaciji samo otežalo posao.
Ljudi nema euforije , ne smijemo se dizati ,idemo lagano sad , aBd korak po korak ... Na igračima je sad da igraju a nama da im pruzimo što veću podršku kao i do sada ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Nadam se da će udavi ala onaj bot old or new popustiti malo ovu temu i imati trunku obraza da ne peglaju više.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
a gdje ces ovu jos dvojicu novih (ili jednog) staviti , pa onda puzigaća pa kovačevićhilmo je napisao/la:Jedan prijedlog ...copy sa fb

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
do mene , do mene, nisam citao citav post. Zaustavio sam se kad sam procitao ovo o dominiranju. A iz ovoga prije toga se bas i nije dalo zakljuciti da je ironican.Tarantino je napisao/la:ZZTOP,slijep pored očiju,ne bi prepoznao ironiju da mu uleti klizeći.

I onda kada više ne bude me ovdje