FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 29 avg 2013, 23:04

Likuša ti si pozitiva ne nasjedaj ni ti ni storm niti svi dobri bez obzira iz kojeg tabora dolaze molim te svega ovde ima a najmanje normale i dobronamjernih
Sarajevo ljubavi moja!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 29 avg 2013, 23:18

newBot je napisao/la:
AdiRajvosa je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Kao navijaca Veleza raduju me ove pozitvine vijesti i FKS. Svaki pomak naprijed bilo kojeg BH kluba je dobro za sve. Imate gradsku kulturu i kao lub i kao navijaci. Uvijek ste to imali.

Husref mi je nakako ekstra drag . Mali Radovac zna lopte. Suljic moze lako da napravi dobru karijeru.

Sve naj .. nemojte da letite kao sto su vase komsije radile !!!
I Velezu zelimo sve najbolje.

A ovo uvecano. Nema brige, I ako dijelimo isti grad, dva su to razlicita mentaliteta. ;)
Posto si iz Mostara da ti pojasnim ovo dva su razlicita mentaliteta. Ovi sto ih ti hvalis oni ti dodu na Kosevu skupe se da pa pjevaju bolesne pjesme legendi ovog grada, a onda kad nema titula ulijecu na Kosevo u teren mlate igrace, ili ako ispadnu iz evrope onda dodu na trening skidaju dresove. U pravu je decko, i ako dijelimo isti grad, dva su to mentalita. Nebo i zemlja!!

Inace sampioni svemira a u vitrinama samo gomila prasine.

Ne prozivaj nas necemo biti na ovoj temi....
a ko je papak jedan spominjo rahmetli Haseta po juznoj tribini i pjevao pogrdne pjesma, pa kad su vasi navijaci napadali nase igrace..odronu jedan prvo se sjeti sta ste vi radili pa onda ovdje pisi...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 29 avg 2013, 23:22

moj boze moj sad nesto kontam e STA BI VI IMALI TITULA DA SE LIGA IGRA DO OKTOBRA neka ba ohanite malo, i sta je sa slavljem gdje ce te slaviti, kako i koga ste izvukli u play ofu CL ? ccc a TEK JE 29 AUGUST 2013 GODINE to mogu samo pitari
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 29 avg 2013, 23:27

Ko je Gospodar ? I čega ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 avg 2013, 23:27

Jos jedan sutra aBd pa da se kompletira ekipa!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 avg 2013, 23:29

sekac je napisao/la:Likuša ti si pozitiva ne nasjedaj ni ti ni storm niti svi dobri bez obzira iz kojeg tabora dolaze molim te svega ovde ima a najmanje normale i dobronamjernih
Ma ne brini stari, samo citam i ne komentarisem. Cekam da ova djeca odu spavati, pa da neko napise od starijih nesto normalno. Nije mi jasan mentalitet, da mogu voljeti svoju kucu, samo ako ne volim komsijinu. Umjesto da se svako okrene svojoj avliji i postuje tudju. Inace cestitam, iako Bilbiju ne volim zbog stvari koje nisu za ovog foruma, momak je igracina za nasu ligu i on vam je pravo pojacanje. Vidim i da se u administraciji dobro radi.

I ne nasjedajte na pisanje ovog newBot-a, to vam je onaj Aldin, Dona, sto ima jos milion banovanih nickova. Banovace ga uskoro i na ovom, pa ce se opet reg i provocirati. Smara i na nasem podforumu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 avg 2013, 23:31

storm_raider je napisao/la:
sekac je napisao/la:Likuša ti si pozitiva ne nasjedaj ni ti ni storm niti svi dobri bez obzira iz kojeg tabora dolaze molim te svega ovde ima a najmanje normale i dobronamjernih
Ma ne brini stari, samo citam i ne komentarisem. Cekam da ova djeca odu spavati, pa da neko napise od starijih nesto normalno. Nije mi jasan mentalitet, da mogu voljeti svoju kucu, samo ako ne volim komsijinu. Umjesto da se svako okrene svojoj avliji i postuje tudju. Inace cestitam, iako Bilbiju ne volim zbog stvari koje nisu za ovog foruma, momak je igracina za nasu ligu i on vam je pravo pojacanje. Vidim i da se u administraciji dobro radi.

I ne nasjedajte na pisanje ovog newBot-a, to vam je onaj Aldin, Dona, sto ima jos milion banovanih nickova. Banovace ga uskoro i na ovom, pa ce se opet reg i provocirati. Smara i na nasem podforumu.
Pa dobro drug kojih stvari??? Hocemo li na osnovu izjave Adilovica momka svrstati u ravnogorski pokret odmah???

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 avg 2013, 23:32

Ko je ovaj Jevtić, gdje je on prije igrao, koju poziciju igra?
Kovačenić, on je štoper?
Nemanja će biti odlično pojačanje.

Dolazi još pojačanja?
Svaka čast ljudima u klubu, rade odličan posao ovaj put, valjda budu i rezultati dobri odnosno titula, kup.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 29 avg 2013, 23:34

šta će kočničari tek reči kad se završi priča oko trening kampa i mr Tan uplati večinski upravljački ulog..sve ovo mart-april iduče god

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 avg 2013, 23:35

stadion je napisao/la:šta će kočničari tek reči kad se završi priča oko trening kampa i mr Tan uplati večinski upravljački ulog..sve ovo mart-april iduče god
nemamo sta reci, trofeji su i dalje kod nas, nedostizni smo :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 29 avg 2013, 23:36

stadion je napisao/la:šta će kočničari tek reči kad se završi priča oko trening kampa i mr Tan uplati večinski upravljački ulog..sve ovo mart-april iduče god
slika

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 avg 2013, 23:36

Brate nema sumnje za tebe ali mi žao što ovi naši nasjedaju na provokacije zbog tebe i takvih kao što si ti ne zaslužujete vi ovo da se tako odnose a Boga mi ni mi od ovih al dobro kažeš jedva čekam da prestanu da se može koja baciti.Pozdrav za jednog dobrog čovjeka i iskrenog i poštenog navijača FK ŽELJEZNIČAR !
Sarajevo ljubavi moja!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 avg 2013, 23:37

Sjećate se onog dream team- s Hotom, Turkovićem, Škorom..? Eh ovaj će ga zasjeniti... Nije još gotovo.. ;)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 avg 2013, 23:37

HannahMontana je napisao/la:

Pa dobro drug kojih stvari??? Hocemo li na osnovu izjave Adilovica momka svrstati u ravnogorski pokret odmah???
Pazi, to nije za ovog foruma, vec ovdje treba da se komentarise njegovo igracko znanje ili nedostatak istog. To sto ga ja ne volim ili ti volis, ili mislis da nije istina (nije bitno) je moje i tvoje pravo, ali njegovo znanje je neupitno.

@sekac, pozdrav i za tebe stari, sve najbolje.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 avg 2013, 23:39

Posteno!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 avg 2013, 23:45

HannahMontana je napisao/la:Posteno!
Storm je raritet burazeru takav se teško viđa na bilo kojem forumu pošten da nema dalje taj te neče uvrijediti sigurno manijak je a svi pitari(normalni i nenormalni) ga poštuju.
Sarajevo ljubavi moja!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 avg 2013, 23:47

Delije, još malo pa niste kopije, vjerodostojniji originalu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 avg 2013, 23:48

Jesam li ja sta na momka ruzno rekao, uvrijedio ga nekim postom??? Naprotiv druze ima dosta onih cije postove na ovom forumu preskacem bez da ih procitam! Storm naravno ne spada u pomenute!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 avg 2013, 23:56

HannahMontana je napisao/la:Jesam li ja sta na momka ruzno rekao, uvrijedio ga nekim postom??? Naprotiv druze ima dosta onih cije postove na ovom forumu preskacem bez da ih procitam! Storm naravno ne spada u pomenute!
A jesam li te ja spomenuo brate , nisam, vidio sam šta si odgovorio korektno i od tebe nema dalje .Drago mi je da si to sam uvidio (za storma)a i ne može biti drugačije kad su i tvoji postovi OK. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 avg 2013, 23:57

Hajde opusteno, okrenite se Sarajevu. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 16 gostiju.