FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a ti si mi najdraži i tebe najviše žalim
Sto je sad usta razvalio ,prvo navijaci neki prozivanja,sad ovo,konta ko ce mi sad sta reci"Ponuda je dobra, samo moramo dogovoriti još neke stavke. Kada to završimo, potpisat ću trogodišnji ugovor. Da je na Grbavici danas ista situacija kao prije godinu ili dvije, ne bih odlazio. Stvari su se promijenile i vrijeme je da odem" , jasan je bio Adilović.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Trequartista
- Kontakt:
Kakvih ba pola miliona eura i njima je jedva dao pola miliona maraka, a i to im na rate isplaćuje...
Meni nikad neće biti jasno kako se neko od vas može bojati sarajva...
Meni nikad neće biti jasno kako se neko od vas može bojati sarajva...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
plavetniloo
- Kontakt:
zbog čega maskoto hahahastadion je napisao/la:a ti si mi najdraži i tebe najviše žalim
ko zna na sta je mislio sa tom izjavommiky_hz je napisao/la:Sto je sad usta razvalio ,prvo navijaci neki prozivanja,sad ovo,konta ko ce mi sad sta reci"Ponuda je dobra, samo moramo dogovoriti još neke stavke. Kada to završimo, potpisat ću trogodišnji ugovor. Da je na Grbavici danas ista situacija kao prije godinu ili dvije, ne bih odlazio. Stvari su se promijenile i vrijeme je da odem" , jasan je bio Adilović.
...viđeni kod "seja"...
Čuj pola milona...čega...sudžuka
ode krampa a fin je bio..previše fin, nije on za vas
Pa zar vi ne znate ???? Znate sve oko Sarajeva kako ovo ne znate
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Ti si delijo "za nas", samo još par koraka, iz kasa u galop, ako razumiješ .?stadion je napisao/la:...viđeni kod "seja"...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
jasan je bio"krampa"..vrlo jasan
nema plate, nema ništa...vakat je da bježim
nema plate, nema ništa...vakat je da bježim
-
plavetniloo
- Kontakt:
stadion je napisao/la:...viđeni kod "seja"...
pa trebo je otici u sarajevo, tamo su plate redovne hahahaha
Imal gdje ace da ocisti ovo usmrdilo se na pitarluk ova tema.
Adilovic je jedva cekao da ode iz BiH kao sto bi i svaki drugi igrac, nema se tu sta puno pricati.
Kakva ljubav prema klubu, eno kazu Podgrmec daje 114. miliona za Bale, ovaj zaboravi Real sad ce sletit u Mostar.
Kakva ljubav prema klubu, eno kazu Podgrmec daje 114. miliona za Bale, ovaj zaboravi Real sad ce sletit u Mostar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@england
ja konto ti haustorče kad ti papak mrtvi..čuj kas ..galop
na kojem si to selu doktore
Sve navijači neki , a samo kritikujete pizduni obični . Kad nije bilo titula plakali , i opet plakanje kad je dominacija u našoj ligi . Komšije se pojačavaju i opet plakanje , i osporavanje naših igrača . Sramota . Svaku tekmu dodjem na Grbavicu iz drugog grada , a iz Sarajeva ne dodje ni 15 posto navijača , i što dodje samo plače i puše travu , bude treba furačica za fejsa . I ovo što dodje iz Sarajeva se **** , svi hoće da su neke vodje i nešto ko ludi , obični paćenici . Pljuvanje po Adiloviću i ostalim igračima je počelo od ispadanja od Maribora , kod nas više cjene prolazak Sarajeva u drugo predkolo liga evrope , već naše igranje u ligi šampiona . Nisu dovoljne titule kod nas , sramno , a posjeta očajna . :ugeek:
Brkica
-
plavetniloo
- Kontakt:
pa ne mozes mu ti reci nakon ovog postastadion je napisao/la:@england
bolje pisi bez kvacica, tako te ljudi nece provalitstadion je napisao/la:šta će kočničari tek reči kad se završi priča oko trening kampa i mr Tan uplati večinski upravljački ulog..sve ovo mart-april iduče god
@plavetnilo
Dobar je, on bi u mom selu bio muha, uvjek bi bila pokoja stolica za njega, slobodna.
Dobar je, on bi u mom selu bio muha, uvjek bi bila pokoja stolica za njega, slobodna.
Zadnja izmjena: England, dana/u 30 avg 2013, 00:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Dobro je on poznat siroj javnosti.plavetniloo je napisao/la:pa ne mozes mu ti reci nakon ovog postastadion je napisao/la:@england
bolje pisi bez kvacica, tako te ljudi nece provalitstadion je napisao/la:šta će kočničari tek reči kad se završi priča oko trening kampa i mr Tan uplati večinski upravljački ulog..sve ovo mart-april iduče god
Nikola Tesla!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Reci da se salis,molim te! Pa mi samo trebamo pregurat dok nam se ne vrate Zola i Kvesa. Igracki imamo UBJEDLJIVO najjacu ekipu u ligi. Ubjedljivo,znaci dvije klase iznad ostalih. Al da nam treba jedan visociji spic, treba.Semper je napisao/la:Ove godine ako Sarajevo ne uzme titulu neće nikada.Doveli su provjerene igrače dobili za naše uslove veliku finansijsku injekciju.A mi nikada igrački lošiji još Amar našao sada odmarati.Po meni sa ovakvim finansijama i igračkim kadrom izlazak u Evropu je uspijeh.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.