Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Haris Bukva je novi igrac splitskog Hajduka.Sretno mu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne kontam sto ste toliko protiv treceg napadaca? On treba da bude u sastavu pa makar nikad ne dobio priliku nek bude na klupi za nedaj Boze. Shvatio bih to sto govorite nemoj da mi imamo drugih 22 igraca koji su fenomenalni pa vam zao izbacit nekoga ali ionako tah treci napadac bi zamjenio nekog tamo sunjica koji ionako samo bezveze sjedi na klupi i koji ce uci samo ako istovremeno spahic, bicakcic i zukanovic slome nogu pa ne mogu igrati (prijateljske ne brojim tu svi pozvani dobiju osim gk). Tako da ne vidim zasto vam smeta treci napadac kad on ima vise sansi da udje u igru nego neki drugi koji su zalutali na spisak.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ne smeta mi treci napadac al' mi smeta kakav kvalitet se hoce. Zasto bi se pozvao Mahmutovic a ne bi Zec? Ili zasto bi se pozvali oni a ne bi Fajic? Ili zasto bi se pozvala ova trojca a ne bi Muslimovic? Ili Adilovic? A realno svi su slabi fudbaleri.
Nemam ja nista protiv njih. Evo recimo neka se nekako dokopaju Frankfurta ili Wolfsburga i bicu prvi koji ce navijati da ih Pape pozove.
Nemam ja nista protiv njih. Evo recimo neka se nekako dokopaju Frankfurta ili Wolfsburga i bicu prvi koji ce navijati da ih Pape pozove.
Ja nisam spominjao mahmutovica nego sam rekao da moramo imati treceg a ko ce biti to neka pape odluci. Ja da se pitam odabrao bih prvo Fajica ako ne on onda mahmutovic tek a i muslimovic ako moze igrati kvalitetno onda moze i on. I sto ne bi i sa kajkutom probali? Nije neka igracina ali makar neka sjedi na klupi kao i sunjic i ne mora nikada ni odigrati nek samo sjedi za nedaj Boze. Sustina je da mora neki biti a ko to neka pape odluci.
Hocemo zvati Suljica i Adilovica ? Evo napustise PL BiH !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Adilović može, on je u Turskoj .. a Suljić također mora u Tursku, ili u Hajduk!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Može li mi neko reć zašto Sušić protiv Amerikanaca nije zvao ovog Džidića iz Šahtara, pa lik je odigrao sinoc jako dobro, super se nosio sa Samarasom, uostalom ne vidim da su Pandža a kamoli Šunjić bolji od njega. Mislim da je zasluzio makar priliku da proba.....
Bratstvo do groba....
- legenda reala
- Kontakt:
Ja kako se sjećam ovog Mahmutovića još iz mlade repke kod Zukanovića, on je morao do sada napraviti bolju karijeru, šta se desilo pa nigdje ne ode iz Češke boga pitaj, al u to vrijeme on,Avdija,Ljevaković su napravili kao mladi reprezentativci odlične transfere za naše uslove u Češku 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Glupo ti je pitanje, a ti skontaj sto.ElWeddo23 je napisao/la:Može li mi neko reć zašto Sušić protiv Amerikanaca nije zvao ovog Džidića iz Šahtara, pa lik je odigrao sinoc jako dobro, super se nosio sa Samarasom, uostalom ne vidim da su Pandža a kamoli Šunjić bolji od njega. Mislim da je zasluzio makar priliku da proba.....
KAd je vec zvao Maletica iz iste lige u istim godinama.... Moze i njega.Elegant je napisao/la:Glupo ti je pitanje, a ti skontaj sto.ElWeddo23 je napisao/la:Može li mi neko reć zašto Sušić protiv Amerikanaca nije zvao ovog Džidića iz Šahtara, pa lik je odigrao sinoc jako dobro, super se nosio sa Samarasom, uostalom ne vidim da su Pandža a kamoli Šunjić bolji od njega. Mislim da je zasluzio makar priliku da proba.....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Adnan Causevic drzi odbrano Tromso-a protiv Besiktasa. Gledao sam ga dva puta i nije los. 23 su mu godine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Semir Stilic
Ima li ga na mapi fudbala ?
Ima li ga na mapi fudbala ?
Jel Subasic ziv? sta bi sa njim? Igral u Belgiji redovno il dodaje vodu suigracima?
-
edinjo-bih
- Kontakt:
mahmutovic nije uopste los igrac, ali nije razvijo svoj talent onako kako je mogao (maalo bolje je prosao od napr. dajica).legenda reala je napisao/la:Ja kako se sjećam ovog Mahmutovića još iz mlade repke kod Zukanovića, on je morao do sada napraviti bolju karijeru, šta se desilo pa nigdje ne ode iz Češke boga pitaj, al u to vrijeme on,Avdija,Ljevaković su napravili kao mladi reprezentativci odlične transfere za naše uslove u Češku
Treba Bilbiju zvati kao treceg napadaca.

1946
Mozda u reprezentaciji RS.Head je napisao/la:Treba Bilbiju zvati kao treceg napadaca.![]()
Sramotan transfer Sarajeva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ZastoCartman je napisao/la:Mozda u reprezentaciji RS.Head je napisao/la:Treba Bilbiju zvati kao treceg napadaca.![]()
1946
- bistrikboy
- Kontakt:
Sad i Ceca moze na Kosevo komotno...Cartman je napisao/la:Mozda u reprezentaciji RS.Head je napisao/la:Treba Bilbiju zvati kao treceg napadaca.![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kenan Pirić potpisao ugovor sa Gentom!

Golman U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, Kenan Pirić, proveo je jedan mjesec u Belgiji na probi u Gentu. Pirić je zadovoljio kriterijume i potpisao ugovor sa prvoligašem Belgijske lige. U Gentu će mu društvo praviti A reprezentativac Ervin Zukanović.
Pirić je karijeru započeo u tuzlanskoj Slobodi, ali nije privukao dovoljnu pažnju da bi branio za prvi tim Slobode. Prošle sezone stajao je na golu Gradine iz Srebrenika, a time privukao nekoliko klubova iz inostranstva.
Mjesec dana proveo je u Belgiji i zadovoljio očekivanja čelnika Genta, sa kojim je potpisao ugovor.
@sport24 . ba

Golman U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, Kenan Pirić, proveo je jedan mjesec u Belgiji na probi u Gentu. Pirić je zadovoljio kriterijume i potpisao ugovor sa prvoligašem Belgijske lige. U Gentu će mu društvo praviti A reprezentativac Ervin Zukanović.
Pirić je karijeru započeo u tuzlanskoj Slobodi, ali nije privukao dovoljnu pažnju da bi branio za prvi tim Slobode. Prošle sezone stajao je na golu Gradine iz Srebrenika, a time privukao nekoliko klubova iz inostranstva.
Mjesec dana proveo je u Belgiji i zadovoljio očekivanja čelnika Genta, sa kojim je potpisao ugovor.
@sport24 . ba
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odlicno za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: hurem, MiranGlasnic, Roki50 i 28 gostiju.