majestic24 je napisao/la:Masinerija na "joint" pogon!!dino-92 je napisao/la:i mi smo sada ovjerili pobjedu, vodimo 3-0, svako od nas je dao po jedan gol
Samo kvalitetno
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
majestic24 je napisao/la:Masinerija na "joint" pogon!!dino-92 je napisao/la:i mi smo sada ovjerili pobjedu, vodimo 3-0, svako od nas je dao po jedan gol
hahahahahhh........oplakah !!!Husso97 je napisao/la:KOJI JE REZERVNI PAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cestitke mojim saigracima na pobjediCartman je napisao/la:Koliko vidim, Jedinstvo Manchester je pobjedio. Haj, barem jedan MAnchester da se ne osramoti danas![]()
Sekretaru eto prilike da nedeljom ostavis racunar i da odes s djecom malo na snijeg.123456 je napisao/la:Auuu koje kolo.Gosti nisu postigli niti jedan gool.A kad se sjetim kad je haris_alibaba govorijo kako su u ovom kolu laksi parovi za goste.........
Napomena:Ukoliko se utakmice Bologna-Atalanta,Fiorentina-AC Milan nebi odigrale danas (ova Bolonja je odgodjena) ili sutra (ponedeljak) racunat ce se rezervni par Arsenal-Hull.Znaci tek u ponedeljak ce se znati konacni rezultati ovoga kola.
majestic24 je napisao/la:Sekretaru eto prilike da nedeljom ostavis racunar i da odes s djecom malo na snijeg.123456 je napisao/la:Auuu koje kolo.Gosti nisu postigli niti jedan gool.A kad se sjetim kad je haris_alibaba govorijo kako su u ovom kolu laksi parovi za goste.........
Napomena:Ukoliko se utakmice Bologna-Atalanta,Fiorentina-AC Milan nebi odigrale danas (ova Bolonja je odgodjena) ili sutra (ponedeljak) racunat ce se rezervni par Arsenal-Hull.Znaci tek u ponedeljak ce se znati konacni rezultati ovoga kola.![]()
![]()
![]()
imal pobjede na vidiku???csh je napisao/la:Ako se ne odigra atalanta ,pogodio sam arsenal znaci tri gola u ovom kolu,kakav dzeko anceloti kupuj mene![]()
![]()
hehe ma ovaj viend na kladionici ovo sve poludilo gledajte samo rezultata sta je kikseva dobro d aje ikako i bilo golova hehe123456 je napisao/la:Auuu koje kolo.Gosti nisu postigli niti jedan gool.A kad se sjetim kad je haris_alibaba govorijo kako su u ovom kolu laksi parovi za goste.........
Napomena:Ukoliko se utakmice Bologna-Atalanta,Fiorentina-AC Milan nebi odigrale danas (ova Bolonja je odgodjena) ili sutra (ponedeljak) racunat ce se rezervni par Arsenal-Hull.Znaci tek u ponedeljak ce se znati konacni rezultati ovoga kola.
Ovi smo drama odigralidoci je napisao/la:imal pobjede na vidiku???csh je napisao/la:Ako se ne odigra atalanta ,pogodio sam arsenal znaci tri gola u ovom kolu,kakav dzeko anceloti kupuj mene![]()
![]()
Ipak jesi, Bologna-Atalanta je odgodjena, a posto se onda gleda Arsenal, i ti si dao jedan golamEl_rooB je napisao/la:cestitke mojim saigracima na pobjediCartman je napisao/la:Koliko vidim, Jedinstvo Manchester je pobjedio. Haj, barem jedan MAnchester da se ne osramoti danas![]()
,i na postignutim golovima,
i momci izvinite sto i ja nisam zabio vidjeli ste,stvarno nisam imao srece danas
![]()
3:1 jehammers je napisao/la:3-0![]()
Virto,MontO mislim da je vrijeme da se uozbiljimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.