1. HNL
Re: 1. HNL
svaka cast!
Ispravak: Nisu dopuštene slike navijača sa ovih prostora. Takva su pravila. Jebga, znam da sam partybrejker, al tako je..
dubrava
Ispravak: Nisu dopuštene slike navijača sa ovih prostora. Takva su pravila. Jebga, znam da sam partybrejker, al tako je..
dubrava
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Leon Benko, 30 min.
GorAn Mujanović, 94 min.
Kao Vukušić protiv Anderlechta

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Consigliere
- Kontakt:
Bravo Rijeka! Navijao sam kao da je neki bh. klub, a i Stuttgart mi je strasno antisimpatican. Hrvatski klubovi su ipak korak ispred sviju, evo u ovim trenucima i Srbija gubi svoje predstavnike.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
trazi trenera
- Consigliere
- Kontakt:
Maminho yebac!

Fit Tony: I keep my friends close...
jao sta sliku stavi, znam curu s liejve straneConsigliere je napisao/la:Maminho yebac!![]()

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Sportfanatik
- Kontakt:
odakle je?Damian je napisao/la:jao sta sliku stavi, znam curu s liejve straneConsigliere je napisao/la:Maminho yebac!![]()
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
- Kontakt:
N.K. Rijeka
Prije svega čestitke klubu sa Kantride na ogromnom uspjehu -plasmanu u Ligu Evrope.
Mislim da poslije ovog uspjeha ovaj sportski kolektiv itekako zaslužuje mjesto na ovom forumu.Pa da napišemo nešto o njima, i dalje da pišemo o nadam se njihovim uspjesima.Čestitke još jednom...
HNK Rijeka je hrvatski nogometni klub iz Rijeke. HNK Rijeka je jedan od najuspješnijih hrvatskih klubova iako ne po broju osvojenih trofeja već po tradiciji i značenju u hrvatskom nogometu. HNK Rijeka u svojim vitrinama ima 4 nacionalna kupa (2 Kupa Maršala Tita te 2 Hrvatska kupa, te Balkanski kup osvojen 1978. Najveći rival HNK Rijeke je ekipa splitskog Hajduka. Ostali rivali su zagrebački Dinamo, pulska Istra te gradski rival, trečeligaš Orijent.
HNK Rijeka nastaje 1946. godine pod imenom Kvarner. Osnivači kluba bili su tada vodeći športski djelatnici u gradu: Drago Harapin, Edo Radetti, Renato Tich itd. Prvi predsjednik u povijesti kluba bio je dr. Ljudevit Sošić, a prvi trener bio je Hans Bloch. Prvu utakmicu u svojoj povijesti Rijeka je odigrala na domaćem terenu protiv splitskog Hajduka. Rijeka je pobijedila rezultatom 2:0, a prvi pogodak u povijesti kluba postigao je Rinaldo Petronio. Pod imenom Kvarner se klub natječe samo do 1954. godine kada ga se mijenja u NK Rijeka. Pod tim imenom on će ostvariti svoje najveće uspjehe u europskim natjecanjima kada jednom dolazi do četvrtzavršnice, a jednom do osmine završnice europskih kupova. U doba Domovinskog rata NK Rijeka vrši malenu promjenu imena u Hrvatski Nogometni Klub Rijeka. U to je vrijeme HNK Rijeka jasno zauzela antijugoslavenski stav kao pravi hrvatski klub. Klupska maskota je morski pas, popularno nazvan pešekan.
U novoj državi Hrvatskoj, od 1991., Rijeka je uvijek završavala u vrhu HNL. Posebno se ističu rezultati kada su 1999. i 2006. bili drugi, a 2004. i 2009. na trećem mjestu.
U sezoni 1998/99. je skandaloznim suđenjem u zaključnom dijelu prvenstva, u Ligi za prvaka, HNK Rijeka ostala bez svog prvog naslova prvaka. U posljednjim minutama zadnjeg kola prvenstva, poništen je regularan pogodak HNK Rijeke protiv Osijeka, kojim bi Rijeka pobijedila Osijeka i postala prvakom. Rijeka se za naslov prvaka Hrvatske borila još i 2005., te 2006. godine u Hrvatskoj, te nekoliko puta u Jugoslaviji.HNK Rijeka je jedan od tri najveća hrvatska kluba, što potvrđuje i podatak da Rijeka konstantno igra u prvoj ligi još od 1974. godine.
Rijeka je u sezoni 2004-05, imala najboljeg strijelca Prve HNL, Tomislava Ercega, sa 17 pogodaka. U ligi bivše države najbolji strijelac prvenstva bio je Milan Radović sa 26 postignutih golova 1981. godine.
Tijekom siječnja 2012. dogovoreno je da će talijanski poslovnjak Gabriele Volpi, ujedno i vlasnik fondacije Social Sport, preuzeti 70% vlasničkog udjela HNK Rijeke. Ostatak od 30 % udjela ostao je u rukama Grada Rijeke (25%), odnosno malih dioničara, navijača (5%). Volpi je već vlasnik talijanskog nogometnog kluba "La Spezie" koja je izborila ulazak u Seriu B za narednu sezonu te je bio i vlasnik vaterpolskih klubova Pro Recco i Primorje (prvaci i doprvaci Europe).
Stadion
Mislim da poslije ovog uspjeha ovaj sportski kolektiv itekako zaslužuje mjesto na ovom forumu.Pa da napišemo nešto o njima, i dalje da pišemo o nadam se njihovim uspjesima.Čestitke još jednom...
HNK Rijeka je hrvatski nogometni klub iz Rijeke. HNK Rijeka je jedan od najuspješnijih hrvatskih klubova iako ne po broju osvojenih trofeja već po tradiciji i značenju u hrvatskom nogometu. HNK Rijeka u svojim vitrinama ima 4 nacionalna kupa (2 Kupa Maršala Tita te 2 Hrvatska kupa, te Balkanski kup osvojen 1978. Najveći rival HNK Rijeke je ekipa splitskog Hajduka. Ostali rivali su zagrebački Dinamo, pulska Istra te gradski rival, trečeligaš Orijent.
HNK Rijeka nastaje 1946. godine pod imenom Kvarner. Osnivači kluba bili su tada vodeći športski djelatnici u gradu: Drago Harapin, Edo Radetti, Renato Tich itd. Prvi predsjednik u povijesti kluba bio je dr. Ljudevit Sošić, a prvi trener bio je Hans Bloch. Prvu utakmicu u svojoj povijesti Rijeka je odigrala na domaćem terenu protiv splitskog Hajduka. Rijeka je pobijedila rezultatom 2:0, a prvi pogodak u povijesti kluba postigao je Rinaldo Petronio. Pod imenom Kvarner se klub natječe samo do 1954. godine kada ga se mijenja u NK Rijeka. Pod tim imenom on će ostvariti svoje najveće uspjehe u europskim natjecanjima kada jednom dolazi do četvrtzavršnice, a jednom do osmine završnice europskih kupova. U doba Domovinskog rata NK Rijeka vrši malenu promjenu imena u Hrvatski Nogometni Klub Rijeka. U to je vrijeme HNK Rijeka jasno zauzela antijugoslavenski stav kao pravi hrvatski klub. Klupska maskota je morski pas, popularno nazvan pešekan.
U novoj državi Hrvatskoj, od 1991., Rijeka je uvijek završavala u vrhu HNL. Posebno se ističu rezultati kada su 1999. i 2006. bili drugi, a 2004. i 2009. na trećem mjestu.
U sezoni 1998/99. je skandaloznim suđenjem u zaključnom dijelu prvenstva, u Ligi za prvaka, HNK Rijeka ostala bez svog prvog naslova prvaka. U posljednjim minutama zadnjeg kola prvenstva, poništen je regularan pogodak HNK Rijeke protiv Osijeka, kojim bi Rijeka pobijedila Osijeka i postala prvakom. Rijeka se za naslov prvaka Hrvatske borila još i 2005., te 2006. godine u Hrvatskoj, te nekoliko puta u Jugoslaviji.HNK Rijeka je jedan od tri najveća hrvatska kluba, što potvrđuje i podatak da Rijeka konstantno igra u prvoj ligi još od 1974. godine.
Rijeka je u sezoni 2004-05, imala najboljeg strijelca Prve HNL, Tomislava Ercega, sa 17 pogodaka. U ligi bivše države najbolji strijelac prvenstva bio je Milan Radović sa 26 postignutih golova 1981. godine.
Tijekom siječnja 2012. dogovoreno je da će talijanski poslovnjak Gabriele Volpi, ujedno i vlasnik fondacije Social Sport, preuzeti 70% vlasničkog udjela HNK Rijeke. Ostatak od 30 % udjela ostao je u rukama Grada Rijeke (25%), odnosno malih dioničara, navijača (5%). Volpi je već vlasnik talijanskog nogometnog kluba "La Spezie" koja je izborila ulazak u Seriu B za narednu sezonu te je bio i vlasnik vaterpolskih klubova Pro Recco i Primorje (prvaci i doprvaci Europe).
Stadion
Bravo
za Rijeku. Nas 10tak je probudilo grad, opcinu i cijeli kanton nakon
gola u sudackoj nadoknadi. Navijali smo kao da igraju Dinamo ili Hajduk.
Ovo je veliki uspjeh za hrvatski nogomet, jer Rijeka ima potencijal da
napravi nesto u grupi. Da se neki ne zavaraju, Rijeka nije bolja od
Stuttgarta, ali je odigrala puno pametnije, zrelije i strpljivije. S
ovakvim stavom svakome mogu nanijeti stetu i zato imam jako puno vjere u
njih. Kek radi odlican posao, a sad kada im se pridruzi i Kramaric bit
ce to jos jedan plus.
Za koeficijente cu poslije rasporaviti sve, napisat i protiv koga moramo
navijat, ovo-ono, sad mi se jos nisu slegle emocije, tek sam kuci
dosao, pa dok bacim vamo koju raspravu i dodjem sebi
EDIT: Ipak cu ja ove koeficijente nakon zdrijeba. Bit ce zanimljivije kad znadnem od koga koliko mogu ocekivati. U svakom slucaju, Rijeka nam je donijela izjednacenje s Poljskom.
za Rijeku. Nas 10tak je probudilo grad, opcinu i cijeli kanton nakon
gola u sudackoj nadoknadi. Navijali smo kao da igraju Dinamo ili Hajduk.
Ovo je veliki uspjeh za hrvatski nogomet, jer Rijeka ima potencijal da
napravi nesto u grupi. Da se neki ne zavaraju, Rijeka nije bolja od
Stuttgarta, ali je odigrala puno pametnije, zrelije i strpljivije. S
ovakvim stavom svakome mogu nanijeti stetu i zato imam jako puno vjere u
njih. Kek radi odlican posao, a sad kada im se pridruzi i Kramaric bit
ce to jos jedan plus.
Za koeficijente cu poslije rasporaviti sve, napisat i protiv koga moramo
navijat, ovo-ono, sad mi se jos nisu slegle emocije, tek sam kuci
dosao, pa dok bacim vamo koju raspravu i dodjem sebi

EDIT: Ipak cu ja ove koeficijente nakon zdrijeba. Bit ce zanimljivije kad znadnem od koga koliko mogu ocekivati. U svakom slucaju, Rijeka nam je donijela izjednacenje s Poljskom.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ljudi kakav je ovo podvig još ne mogu vjerovati. Pa nema ni godina i po da je Rijeka u zadnjem kolu obezbijedila opstanak a sad izbace jedan Stuttgart... Došao je i Kramarić iz Dinama, strašno pojačanje a predsjednik kluba Mišković je rekao da prelazni rok još traje i da će doći još pojačanja.
Sve zasluge idu treneru Keku, upravi, Miškoviću, igračima, ARMADI itekako a Volpi zaslužuje posebne zasluge.
Sve zasluge idu treneru Keku, upravi, Miškoviću, igračima, ARMADI itekako a Volpi zaslužuje posebne zasluge.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Cestitke Rijeci.
Nije u soldima sve, rekli bi Dalmatinci, ali nije lose kad je vlasnik kluba talijanski multimiljarder.
Talijanski poduzetnik Gabriele Volpi, naftni magnat te vlasnik vaterpolskog diva Pro Recco i većinski vlasnik HNK Rijeke. Volpi je vlasnik ''Orlens investa'' koji mu je glavna tvrtka te mu donosi oko milijardu dolara prihoda na godinu.
Maminjo je mala beba za ovog
Nije u soldima sve, rekli bi Dalmatinci, ali nije lose kad je vlasnik kluba talijanski multimiljarder.

Talijanski poduzetnik Gabriele Volpi, naftni magnat te vlasnik vaterpolskog diva Pro Recco i većinski vlasnik HNK Rijeke. Volpi je vlasnik ''Orlens investa'' koji mu je glavna tvrtka te mu donosi oko milijardu dolara prihoda na godinu.
Maminjo je mala beba za ovog

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I sad Hajduk ispred Rijeke, igra ljepse, tika-taka ovo ono?dubrava je napisao/la:Leon Benko, 30 min.GorAn Mujanović, 94 min.Kao Vukušić protiv Anderlechta
![]()

...Život za Široki...
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Bravo Rijeka/Pro Recca. Iako u Stuttgartu živi više Hrvata nego u Rijeci, navijalo se maksimalno za Riječane. 

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Svaka čast Rijeci,zaista mi je drago zbog njihovog uspjeha,oduševili su me prolaskom.Veoma kvalitetna i disciplinovana ekipa,čestitke i Armadi.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Grupa K bi bila najbolja za Rijeku. Sheriff i poluraspali Anzhi sa jakim Tottenhamom, mozda bi se i mogli necem nadat tu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Lyon
Betis
Vitoria Guimares
Rijeka
Sjajno!!!
Betis
Vitoria Guimares
Rijeka

Sjajno!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dobili su najtezu mogucu grupu, bgmi bit ce pakleno.
Dinamo ima najbolju sansu u zadnjih 10 godina, ovo se mora shvatit maksimalno ozbiljno i postoje sanse da se prođe.
Dinamo ima najbolju sansu u zadnjih 10 godina, ovo se mora shvatit maksimalno ozbiljno i postoje sanse da se prođe.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 30 avg 2013, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zdrijeb
i nije bas pomazio Rijeku, ali svakako mislim da mogu uzeti koji bod,
pa cak i proci ako budu igrali kako igraju do sada, ali ce to biti jako
tesko.
i nije bas pomazio Rijeku, ali svakako mislim da mogu uzeti koji bod,
pa cak i proci ako budu igrali kako igraju do sada, ali ce to biti jako
tesko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.