E sa tim se vec slazemT4R1K je napisao/la:
Idemo ih veceras ne zgaziti nego pobjediti
@ Rob - vjerovatno da, jer Barcelone nema a jedino te dvije momcadi prenose
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
E sa tim se vec slazemT4R1K je napisao/la:
Idemo ih veceras ne zgaziti nego pobjediti
nek smo se slozili nek puknu dusmani ....Pipita je napisao/la:E sa tim se vec slazemT4R1K je napisao/la:
Idemo ih veceras ne zgaziti nego pobjediti![]()
@ Rob - vjerovatno da, jer Barcelone nema a jedino te dvije momcadi prenose
En Espana: RealLara je napisao/la:REAL MADRID para siempre
Pipita je napisao/la:En Espana: RealLara je napisao/la:REAL MADRID para siempre
En Evropa: Real
En el Mundo: Real
Para siempre Real Madrid
Hajd zajedno cemo ondaT4R1K je napisao/la:Pipita je napisao/la:En Espana: RealLara je napisao/la:REAL MADRID para siempre
En Evropa: Real
En el Mundo: Real
Para siempre Real Madrid
kad naucim Spanski pricat cu i ja sa vama![]()
Utakmica je u 22:00h... najbolje je sacekati 5 minuta pred utakmicu da se vidi na kojem je linku najbolji snimakrob do bagro je napisao/la:Jel veceras gazanje Reala![]()
Cikita daj vamo taj link da gledam potop
Pogresne si rijeci koristio ... mislio si na pobjedurob do bagro je napisao/la:Jel veceras gazanje Reala![]()
Cikita daj vamo taj link da gledam potop
Sta bre imam gledati kad znam da ce redoslijed da bude ovako: 0:1, 0:2, 0:3 a mozda i 0:4Pipita je napisao/la:Utakmica je u 22:00h... najbolje je sacekati 5 minuta pred utakmicu da se vidi na kojem je linku najbolji snimakrob do bagro je napisao/la:Jel veceras gazanje Reala![]()
Cikita daj vamo taj link da gledam potopNazalost neces gledati gazenje Reala, nego samo poraz Zaragoze
![]()
jos na to sve pretpostavljam da ces biti u gradu, tako da cete masiti sta god da bude

Evo me sta je sadMElloo je napisao/la:sve lici kao lagani trening reala![]()
![]()
djesu oni sad koji kazu da ce real veceras bit pregazen na Bernbaeu
![]()
![]()
gledaj tekmu i uzivajrob do bagro je napisao/la:Evo me sta je sadMElloo je napisao/la:sve lici kao lagani trening reala![]()
![]()
![]()
![]()
Nemam tv-aMElloo je napisao/la:gledaj tekmu i uzivajrob do bagro je napisao/la:Evo me sta je sadMElloo je napisao/la:sve lici kao lagani trening reala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.