FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajlijaTM
Re: FK Sarajevo
Stvarno ste mi smjesni,mislim pri tom na manijake na ovoj temi,sta vas vise boli briga za nemanju b. ? Lijepo su recene neke stvari,svi znamo kako sta stoji za njega,a isto tako je jasno da ce komsije prihvatiti bilo koga ko im moze povecati sanse da ih ogrije sunce nakon 8 godina.I da ce naci milion opravdanja za njega,bilo sta da je u pitanju,a ne ponasanje nb prema zeljinim igracima,koje je sta vise pozeljno.
Samo se sjetite galamdzija sa komsijske strane,par godina unazad i ko ih je podrzavao i sve je jasno...
Koliko vidim,neki "standardni" forumasi na ovoj temi se ne oglasavaju po tom pitanju,a i starija raja po gradu imaju skepticna misljenja,tako da je rasprava sa likovima tipa stadion i ostalima zaista smjesna.
HAJD MALO RAZMISLITE MANIJACI I POPUSTITE S BILBIJOM!
Samo se sjetite galamdzija sa komsijske strane,par godina unazad i ko ih je podrzavao i sve je jasno...
Koliko vidim,neki "standardni" forumasi na ovoj temi se ne oglasavaju po tom pitanju,a i starija raja po gradu imaju skepticna misljenja,tako da je rasprava sa likovima tipa stadion i ostalima zaista smjesna.
Dosadan si više i sa Bilbijom i Adilovićem i Jadrankom Heljom. Ne može ti čovjek nabrisati postova koliko ti možeš nakucati. Popust nas malo.Baja_Zvjerka je napisao/la:I Adilovic i Bogicevic, a ovaj se poslije pravdao... Sto bi uopste izmisljali to nakon utakmice ?! Eto ti i dokaz sa njegovog profila vezano za Kosovo... Dokazani nacionalista, pa ti pricaj, verujem, ne verujem, ja hvala Bogu imam oci...hz033 je napisao/la:Koliko samo nacionalizma prosipaju manijaci a govore nekome nešto. Oslanjate se na riječi kloca Adilovića kojem nevjerujem sekunde jedne. Adilović rekao da jeste , Nemanja da nije! Riječ protiv riječi. I vi sada uzeli prosipati nacionalizam a optuživati nekog drugog da je nacinalista. Nekontam zašto admini dopuste ovo.
Meni nije jasno, tvrdite da niste nacionalisti, a u svakom postu manijaka 90% nacinalizma. Hoće li neko od vas sa sportske strane napisati , pojačanje ili ne. Što vama niko nije srao kad je Šilić (deklarisani hrvat) igrao kod vas!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 30 avg 2013, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Al pazi " deklarisani" hrvat, I jos Stilic da se useres kd smijeha.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Baš valaSarajlijaTM je napisao/la:Stvarno ste mi smjesni,mislim pri tom na manijake na ovoj temi,sta vas vise boli briga za nemanju b. ? Lijepo su recene neke stvari,svi znamo kako sta stoji za njega,a isto tako je jasno da ce komsije prihvatiti bilo koga ko im moze povecati sanse da ih ogrije sunce nakon 8 godina.I da ce naci milion opravdanja za njega,bilo sta da je u pitanju,a ne ponasanje nb prema zeljinim igracima,koje je sta vise pozeljno.
Ja te volim, volim Željo..
Ima li istine u ovome da nam dolazi nekakav niger + neki igrac iz HNL ? 
Valja sad ovo poslozit i uigrat, samo sabura i strpljenja.
Mislim da ce Husrefu trebat vremena i nekoliko utakmica dok se ne upozna sa igracima i njihovim mogucnostima.
Zato raja samo lagano i bez srkleta
Mislim da ce Husrefu trebat vremena i nekoliko utakmica dok se ne upozna sa igracima i njihovim mogucnostima.
Zato raja samo lagano i bez srkleta
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Jel to neka normala upotrebljati tu rijec n**** ?aS_Roma je napisao/la:Ima li istine u ovome da nam dolazi nekakav niger + neki igrac iz HNL ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Hajde Sarajevo do titule mislim da sa malezijcem možete daleko dogurat sljedeće godine u Europi ako bude pumpao lovu u pojačanja.Sretno 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Dakle ex kapiten nije spreman,roviti Cimirot i Radovac ce biti u konkurenciji,vjerovatno ce opet Bisanovic poceti,nevjerujem da jedan od ova dva moze izgurati 90 minuta posebno jel su Radovcu malo vecu pauzu predvidjali od ove
Cudno mi je iskreno pomisljati na sastav ekipe,kad znam da imamo jos par igraca koji su tu a nemaju prava nastupa,ja sve u svojoj glavi dok sastavljam ekipu u njih ubacujem
Nervira me ovo sa Puzigacom,ovi ko namjerno da cekaju da on dodje u neku optimalnu formu pa onda da zavrse papire,nemogu da vjerujem frajer 2 mjeseca tu hajra od njega nema a nije bezveze igrac realno koji ti nece valjati
Cudno mi je iskreno pomisljati na sastav ekipe,kad znam da imamo jos par igraca koji su tu a nemaju prava nastupa,ja sve u svojoj glavi dok sastavljam ekipu u njih ubacujem
Nervira me ovo sa Puzigacom,ovi ko namjerno da cekaju da on dodje u neku optimalnu formu pa onda da zavrse papire,nemogu da vjerujem frajer 2 mjeseca tu hajra od njega nema a nije bezveze igrac realno koji ti nece valjati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo kako sad ovi iz kluba misle registrovati Bilbiju kada je poznato da je prelazni rok u BiH trajao do 02.08. a Bilbija je nastupao za Vojvodinu 11.08. 
Zato što dolazi kao slobodan igrač, bilo je više puta govora o tome. Može doći i u sred sezone, ako je čist sa papirima..sony_91 je napisao/la:Samo kako sad ovi iz kluba misle registrovati Bilbiju kada je poznato da je prelazni rok u BiH trajao do 02.08. a Bilbija je nastupao za Vojvodinu 11.08.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
može ali ako je imao slobodne papire na datum prije zatvaranja prelaznog roka, ali čovjek je nastupao 11.08., tako da nije bio slobodandubrava je napisao/la:Zato što dolazi kao slobodan igrač, bilo je više puta govora o tome. Može doći i u sred sezone, ako je čist sa papirima..sony_91 je napisao/la:Samo kako sad ovi iz kluba misle registrovati Bilbiju kada je poznato da je prelazni rok u BiH trajao do 02.08. a Bilbija je nastupao za Vojvodinu 11.08.
Joj što gori oko g.uzeHead je napisao/la:
Bilbija div.
Nemanja dobrodošao i ti hebi .... malenog,malenog pa neka pjeva cijeli stadion...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Jao, ovi pričaju o prelaznom roku u BiH, čime se pucate ba? Frajer je slobodan igrač i može doći kada hoće.
ma po svim pravilima Bilbija do januara neće moći imati pravo nastupa za FKS, pročitaj malo pravilnik N/F S BiHSteph je napisao/la:Jao, ovi pričaju o prelaznom roku u BiH, čime se pucate ba? Frajer je slobodan igrač i može doći kada hoće.
Jedno su tvoje želje, drugo je realnost.
Slobodan igrac se moze registrovati i poslije isteka prelaznog roka. Ne petljaj se u nesto sto ne znas, jedino ako vec zelis da vam posudimo Nemanju do januara reci to otvoreno a ne ovako izmedju redovasony_91 je napisao/la:ma po svim pravilima Bilbija do januara neće moći imati pravo nastupa za FKS, pročitaj malo pravilnik N/F S BiHSteph je napisao/la:Jao, ovi pričaju o prelaznom roku u BiH, čime se pucate ba? Frajer je slobodan igrač i može doći kada hoće.
znači po tebi danas primjer Dupovac raskine ugovor sa Sarajevom i već sutra može igrat za Velež, jer je slobodan, nema veze što je prelazni rok završio 02.08.Steph je napisao/la:Jedno su tvoje želje, drugo je realnost.
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, nedimmmm1337, Tatamata1946, UtdBiH21 i 39 gostiju.