Ja sam prije mislio da je Real dobar klub,pa sam promjenio misljenje pa presao na pravu stranu.
Tvoj navod nema veze sa zdravim razumom.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

A ti navijas samo za one koji stalno pobjedjuju ?Cautinho je napisao/la:
Ja sam prije mislio da je Real dobar klub,pa sam promjenio misljenje pa presao na pravu stranu.
Tvoj navod nema veze sa zdravim razumom.
Zato jer je pomagao Deportivu da izađe iz jedne od najvećih financijskih kriza koje su pogodile taj klub. Dakle, igrao je utakmicu u kojoj se prikupljao novac za velikana iz A Corune.Saurman je napisao/la:Zašto ona plačiČkapi sinoć nije došao u Monaco ?
Jao ti pitanja, pa bil' ti došao nakon toliko godina blamaže?Saurman je napisao/la:Zašto ona plačiČkapi sinoć nije došao u Monaco ?
Misliš Real je pomogao Deportivu.Nemoj mi reći da je ON uopšte bio potreban biti na Riazoru umjesto u Monaku.RealMoudrid je napisao/la:Zato jer je pomagao Deportivu da izađe iz jedne od najvećih financijskih kriza koje su pogodile taj klub. Dakle, igrao je utakmicu u kojoj se prikupljao novac za velikana iz A Corune.Saurman je napisao/la:Zašto ona plačiČkapi sinoć nije došao u Monaco ?
Jer mu se moze.Saurman je napisao/la:Zašto ona plačiČkapi sinoć nije došao u Monaco ?
Nije za pobjedu.Saurman je napisao/la:Misliš Real je pomogao Deportivu.Nemoj mi reći da je ON uopšte bio potreban biti na Riazoru umjesto u Monaku.RealMoudrid je napisao/la:Zato jer je pomagao Deportivu da izađe iz jedne od najvećih financijskih kriza koje su pogodile taj klub. Dakle, igrao je utakmicu u kojoj se prikupljao novac za velikana iz A Corune.Saurman je napisao/la:Zašto ona plačiČkapi sinoć nije došao u Monaco ?
Saurman je napisao/la:Zašto ona plačiČkapi sinoć nije došao u Monaco ?

A zasto bi imao sanse ?mandraX je napisao/la:Da je taj Cristiano imao barem 2% šanse da klepi nagradu, na glavi bi do Monaka došao.
Bez obzira na sve on je trebao biti sinoć u Monacu.Raul_64 je napisao/la:A zasto bi imao sanse ?mandraX je napisao/la:Da je taj Cristiano imao barem 2% šanse da klepi nagradu, na glavi bi do Monaka došao.
Logicno je bilo da ce Riberi osvojiti.
i ovi sto misle da najveca zvijezda ne igra ulogu kod Tv prava i slicnog , mislim stvarno..
od ta tri glasa dva su mu glasa dali njegoviCautinho je napisao/la:Saurman je napisao/la:Zašto ona plačiČkapi sinoć nije došao u Monaco ?
Pravo da ti kažem,ne bih ni ja došao.
Mali prevarant je bio u monacu sinoć,skupa sa scarfaceom,vidio si i sam.Saurman je napisao/la:Zašto ona plačiČkapi sinoć nije došao u Monaco ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.