Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Bice zanimljivo kad krenu pobjede,sta ce se onda pricati i kako ce se okivati u zvijezde.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- sigurnoable
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:mene bi bilo stid napisati te stvari koje si ti napisao, iz vise razloga i na vise nacina stid, kakvo daj boze, uvjeren sam da prizeljkujes los rezultat nase reprezentacije pa da se onda mozes udarati u prsa zbog toga sto si imao pravo, ne daju ovi sve od sebe jelde, naravno, znam ja nas, ebo nassigurnoable je napisao/la:Nije ovdje niko strucnjak to su cinjenice i realna situacija koja se vidi iz aviona. Ovakvim zalaganjem i igrom mi nemamo sta traziti na Eurobasketu jer i po papiru sve i jedna ekipa u nasoj grupi je jaca od nas.LenBias je napisao/la:ne znam zasto ocekujemo prvenstvo i gledamo ove utakmice kada je takva vecina strucnjaka sigurna da necemo proci grupe i da cemo se blamirati samo, posaljite mail aci, neka nas postedi blamaze, bolje da ne odemo na prvenstvo
Treba otici navijati dostojanstveno za svoju drzavu izgubiti glas zapjevati da svi cuju Jedna si Jedina i pokazati koliki smo patrioti ali sto se tice uspjeha ja uopste ne vidim nasu sansu pa cak ni protiv Latvije koja se polako dize na sami vrh europske kosarke a da ne govorim protiv kosarkaskih velesila kao sto su Litvanija Srbija Crna Gora pa i Makedonija(u zadnje vrijeme).
Daj boze da bude suprotno onome kako ja mislim ali je zaista smijesno ocekivati nesto drugacije.Treba iduci Eurobasket gurnuti u vatru novu generaciju kosarkasa kao sto su Nurkic(ne vidim razlog zasto nije dobio sansu pored Sinanovica koji jednostavno ne zna igrati kosarku budimo realni),Vrabac,Sulejmanovic,Buza.....pa cak biti u stanje i ne pozvati kljucne igrace i NBA zvijezde da ne govorim ko je to ako ne zele ginuti za svoju drzavu jer samo tako se stvara kosarkaska velesila pruzanjem mladjima sansu i dokazivanje.
Sto ce me biti sramota ovo napisati ne vidim razlog.Forum je da izneses svoje neko misljenje o necemu koliko ja znam. Ja da prizeljkujem los rezultat ne bih sebi kupovao karte za grupnu fazu i isao gledati repku. Samo budi malo realan jer moramo se spustiti na zemlju i prihvatiti situaciju kakva jeste a ne sebe samog uvjeravati da cemo na Eurobasketudoci do finala i pobjediti Spaniju u finalu
Svi govore da igramo sa 50 % snage i da nismo pokazali sve ono sto se ima pokazati onda razmislite sta to ima jos da pokaze Litvanija ili Grcka ni one nisu sigurno igrale sa 100% snage ili MOZDA JESU hmm... ipak su oni svi iza nas i nemaju razradjenu taktiku pa su sve karte otkrili prije vremena?
ja sam ti se prvi i zadnji put obratio tim postom koji si citirao, nema potrebe da, nakon svega sto si napisao i nacina na koji si napisao, odgovaram dalje, nije vrijedno, idi u sloveniju navijati za nase protivnike, sta me briga
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
EDIN AVDIĆ će prenositi za FTV Eurobasket.
Znam da ima ovdje momaka koji ga i ne vole zbog nekih njegovih komentara u vezi naše repke, ali ne može niko osporiti da je momak jedan od najstručnijih (da ne kažem najstručniji) komentator za košarku na našim prostorima i baš me obradovala ova informacija, jer ćemo uživati u pravim komentarima. Napokon i jedna pametna od strane urednika FTV-a
Znam da ima ovdje momaka koji ga i ne vole zbog nekih njegovih komentara u vezi naše repke, ali ne može niko osporiti da je momak jedan od najstručnijih (da ne kažem najstručniji) komentator za košarku na našim prostorima i baš me obradovala ova informacija, jer ćemo uživati u pravim komentarima. Napokon i jedna pametna od strane urednika FTV-a
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Kakvi poznavaoci košarke ste vi to stvarno se čudim da ću upravo deaktivirati se sa foruma sportsport.ba
Pljujete po Sušiću **** mu sve kad izgubio protiv SAD-a, a prije toga kralj. Aco identično uveo u EP ma kralj car, sad gube on loš stručnjak.
Vi ste k... od ljudi i mentaliteta i svega. Država od popišanih 3,4 milina stanovnika jedva nađe ekipu za EP u bilo kojem sportu, nismo mi ni sila da se razumijemo ni u nogoemtu znamo mi sve ali super je dok smo dobri. O tom po tom..
Razumljivo je da su igrači igrali pod povredama i umorom, male su pripreme da se ovo sve odigra sa 100% kapaciteta, ali realno također da moralo je bolje.
Što se uvijek kaže sačekati treba par dana pa pljuvati kad bude EP.
Ja sam se spakovao u Sloveniju da idem, aktivni sam košarkaš tako da ovo se ne propušta.
Vama sretno stručnjaci sa piskaranjem i navijanjem po "potrebi"
LP
Pljujete po Sušiću **** mu sve kad izgubio protiv SAD-a, a prije toga kralj. Aco identično uveo u EP ma kralj car, sad gube on loš stručnjak.
Vi ste k... od ljudi i mentaliteta i svega. Država od popišanih 3,4 milina stanovnika jedva nađe ekipu za EP u bilo kojem sportu, nismo mi ni sila da se razumijemo ni u nogoemtu znamo mi sve ali super je dok smo dobri. O tom po tom..
Razumljivo je da su igrači igrali pod povredama i umorom, male su pripreme da se ovo sve odigra sa 100% kapaciteta, ali realno također da moralo je bolje.
Što se uvijek kaže sačekati treba par dana pa pljuvati kad bude EP.
Ja sam se spakovao u Sloveniju da idem, aktivni sam košarkaš tako da ovo se ne propušta.
Vama sretno stručnjaci sa piskaranjem i navijanjem po "potrebi"
LP
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemam neka velika ocekivanja. Nisam siguran ni u sta. Ali ipak sa nestrpljenjem ocekujem EP. Vec me neka nervoza hvata

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ubjedljivo najbolji, sada ko i zbog cega ga mrzi je druga stvarVedad87 je napisao/la:EDIN AVDIĆ će prenositi za FTV Eurobasket.
- legenda reala
- Kontakt:
Nema sumnje da je stručnjak, al ja bi više volio da tekme idu na BHT-u i da ih radi Vlado Majer ili njih dvojica zajedno, ali bože moje, sve je bolje od Borisa Bilića
Glupo je što državnu reprezentaciju prenosi entitetska televizija koju ni u pola Federeacije narod ne može gledati, al bože moj
hoće li ići prenosi naših utakmica na RTRS-u ili će oni raditi Srbiju
Što se tiče komentara ovih gore ja znam mogućnosti ove reprezentacije i tačno šta mogu da očekujem, tako da me komentari ne pogađaju, niti mi neko može nametnuti šta trebam misliti
Glupo je što državnu reprezentaciju prenosi entitetska televizija koju ni u pola Federeacije narod ne može gledati, al bože moj
Što se tiče komentara ovih gore ja znam mogućnosti ove reprezentacije i tačno šta mogu da očekujem, tako da me komentari ne pogađaju, niti mi neko može nametnuti šta trebam misliti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ici ce prenos i nase repke sve je isto ko i na FTV-u Edin ce prenositi nasu repku i zavrsnicu dok ce ove ostale utakmice prenositi Bilic,Ahmetovic i Mehmedoviclegenda reala je napisao/la:Nema sumnje da je stručnjak, al ja bi više volio da tekme idu na BHT-u i da ih radi Vlado Majer ili njih dvojica zajedno, ali bože moje, sve je bolje od Borisa Bilića![]()
![]()
Glupo je što državnu reprezentaciju prenosi entitetska televizija koju ni u pola Federeacije narod ne može gledati, al bože mojhoće li ići prenosi naših utakmica na RTRS-u ili će oni raditi Srbiju
![]()
![]()
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
LenBias je napisao/la:ubjedljivo najbolji, sada ko i zbog cega ga mrzi je druga stvarVedad87 je napisao/la:EDIN AVDIĆ će prenositi za FTV Eurobasket.
ima fino na popljuje nase igrace,a posebno Srbijanske ima da dize u nebesa
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a de realno osim Zeke i Teletovica koji nas igrac bi i imao mjesto cak i u ovoj desetkovanoj Srbiji?? sad sto oni kao tim mozda nece izgledati najbolje pa je na terenu sve moguce pa i nasa pobjeda je car i draz sporta, ali ovako nominalno Edin ne omalovazava nego govori kako jeste..
porediti Katica i Krstica sa Sinanovicem i Kikanovicem? kako ?
zatim Lucica i Bjelicu sa Masicem i Bavcicem? kako?
Teodosica, Stefana Markovica, Bogdanovica itd itd..mozemo se mi zavaravat koliko hocemo ali i u ovakvoj Srbiji, fakticki B ili C timu Srbije mjesta bi imali Tele na 4., Zeko na kecu kao zamjena Teodosicu i mozda, ali to mozda je ko munara, Djedovic na 2 jer eto Andjusic pa i Bogdanovic i Nedovic tek treba da potvrde potencijal. Nihad svoj nije potvrdio. Dok bi svaki od 12 srba kod nas konkurisao za petorku.
tako da se tu moze ljutit koliko ko hoce ali bgm ko god od nas da sastavlja sebi neki roster prije bi vodio gore navedene igrace nego nase.
Teodosica, Stefana Markovica, Bogdanovica itd itd..mozemo se mi zavaravat koliko hocemo ali i u ovakvoj Srbiji, fakticki B ili C timu Srbije mjesta bi imali Tele na 4., Zeko na kecu kao zamjena Teodosicu i mozda, ali to mozda je ko munara, Djedovic na 2 jer eto Andjusic pa i Bogdanovic i Nedovic tek treba da potvrde potencijal. Nihad svoj nije potvrdio. Dok bi svaki od 12 srba kod nas konkurisao za petorku.
tako da se tu moze ljutit koliko ko hoce ali bgm ko god od nas da sastavlja sebi neki roster prije bi vodio gore navedene igrace nego nase.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 30 avg 2013, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
hahahaha..lumani je napisao/la:LenBias je napisao/la:ubjedljivo najbolji, sada ko i zbog cega ga mrzi je druga stvarVedad87 je napisao/la:EDIN AVDIĆ će prenositi za FTV Eurobasket.
ima fino na popljuje nase igrace,a posebno Srbijanske ima da dize u nebesa![]()
barem covjek zna
mene samo zanima njegovo znanje o kosarci i to sto ga je zanimljivo i milina slusati kao komentatora za razliku od nekih koje imamo priliku slusati svaki dan na nasu zalostlumani je napisao/la:LenBias je napisao/la:ubjedljivo najbolji, sada ko i zbog cega ga mrzi je druga stvarVedad87 je napisao/la:EDIN AVDIĆ će prenositi za FTV Eurobasket.
- skyisthelimit
lumani je napisao/la:
To ako radi na mondo srpskom sajtu ne mora znaciti da ce njih uzdizati ili da ce im se uvaljivati u pakas.
15.10 - 15.06 ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stari pljuvac Hrvatske i Bosanske kosarke
Al zato su mu igraci tipa Cedomir Vitkovac, Miroslav Raduljica, Stefan Markovic, Marko Cakarevic, Dusko Savanovic sve bolji od boljeg
Al zato su mu igraci tipa Cedomir Vitkovac, Miroslav Raduljica, Stefan Markovic, Marko Cakarevic, Dusko Savanovic sve bolji od boljeg
tuzlak1987 je napisao/la:Stari pljuvac Hrvatske i Bosanske kosarke![]()
ma ništa kada vidi nekog srbina svršava, a inoko po njemu teletović nije kompletan igrač, a nisada nemože prežaliti jer Boban "Bobi" Marjanović nije se našao na spisku.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vedad87 je napisao/la:EDIN AVDIĆ će prenositi za FTV Eurobasket.
I na ovom forumu ima ljudi koji se itekako razumiju u kosarku. Ali da ne idem u dalju raspravu u vezi Avdića nadam se da ce mu srbija sto losije proci... toliko od mene...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
istinatuzlak1987 je napisao/la:Stari pljuvac Hrvatske i Bosanske kosarke![]()
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Zar nije vise teorija da ga ne treba citati zbog virusa na Mondulumani je napisao/la:LenBias je napisao/la:ubjedljivo najbolji, sada ko i zbog cega ga mrzi je druga stvarVedad87 je napisao/la:EDIN AVDIĆ će prenositi za FTV Eurobasket.
Da se razumijemo svakakvih ljudi ima, ali covjek radi na srpskoj televiziji i pise na srpskom sajtu i uopce nije toliko upadno koliko vi isticete...ima nekih svojih cudnih teorija i misljenja ali jbg sta da se radi,da se razumije u kosarku razumije se i radije cu ga slusati kako hrce nego ove nase Kristice patriote itd.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Stvar je u tome sto je kosarka timski sport a ne individualni, i timska igra pobjedjuje a ne individualna, tako da te gluposti sto pises da su ljudi bolji od nas pojedinacno mozda si i u pravu, ali sve to pada u vodu kad izadjes na parket i igras 5-5 a ne 1 na 1, proslo EP su i Hrvati bili jaci od nas pa smo ih razvalili, po nekima i CG je bila jaca od nas pa smo i njih dobili, zato to nemora nista da znaci.ultrasstyle_tz je napisao/la:a de realno osim Zeke i Teletovica koji nas igrac bi i imao mjesto cak i u ovoj desetkovanoj Srbiji?? sad sto oni kao tim mozda nece izgledati najbolje pa je na terenu sve moguce pa i nasa pobjeda je car i draz sporta, ali ovako nominalno Edin ne omalovazava nego govori kako jeste..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.