La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Šljam liga!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
2 ekipe stvorene za hejta,samo koje hejtat više?
Ja bih jedno 10 crvenih podjelio večeras,dobar ovaj sudija,samo 2.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čuj hejtat Atleti (ajd vas madridiste nekako mogu i razumjetiLBJ MVP je napisao/la:2 ekipe stvorene za hejta,samo koje hejtat više?![]()

Još kad bi Erreala nastavila sa uspješnim projektom na oba fronta ove godine, to bi Primeri dalo dimenziju više

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Real simpatišem,al Atleti je haman ciganskiji od Barcelone.Iako mi je Diego Costa zanimljiva pojava za razliku od Albe,Messija i sličnih.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čuj hejtat Atleti (ajd vas madridiste nekako mogu i razumjetiLBJ MVP je napisao/la:2 ekipe stvorene za hejta,samo koje hejtat više?![]()
Ja bih jedno 10 crvenih podjelio večeras,dobar ovaj sudija,samo 2.), pa ovaj Cholov Atleti je najbolja stvar koja se desila Primeri u zadnjih par godina, nešto što je bilo neophodno da se razbije monotonija
Još kad bi Erreala nastavila sa uspješnim projektom na oba fronta ove godine, to bi Primeri dalo dimenziju više

Sigurno da je dobra stvar za primeru,još da im popuste oko tv prava...Al to nije razlog da ih ne hejtam.
:kava:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hajde ako mozes navedi mi konkretne razloge zasto hejtas Atletico . Jedan znam i sam ,ali hajde mi navedi jos par jer ja ne mogu shvatiti da neko moze hejtati Atletico i stavljati ga u isti kos za Duopolom .LBJ MVP je napisao/la:2 ekipe stvorene za hejta,samo koje hejtat više?![]()
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Danas zdrijeb za LP, vidjet cemo koliko mogu Atletico i Sociedad...Ja mislim da mou puno, makar bi za Real prolazak skupine bio uspjeh za ovaj put. Atletico s druge strane moze daleko 

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Danas Malaga predstavila novo pojacanje - Munira El Hamdauia.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Mesarska ekipa.Diego Costa.Godin.Cholo.Majmun.juznjak> je napisao/la:Hajde ako mozes navedi mi konkretne razloge zasto hejtas Atletico . Jedan znam i sam ,ali hajde mi navedi jos par jer ja ne mogu shvatiti da neko moze hejtati Atletico i stavljati ga u isti kos za Duopolom .LBJ MVP je napisao/la:2 ekipe stvorene za hejta,samo koje hejtat više?![]()
Jel dosta?
Boakye - ELCHE

Fausto Rossi - VALLADOLID

Fausto Rossi - VALLADOLID

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Vesela grupa za Real Sosiedad.
Man.Utd
Šahtar
Leverkuzen
Bit ce zanimljivih okrsaja.
Man.Utd
Šahtar
Leverkuzen
Bit ce zanimljivih okrsaja.
Mislim da mogu igrati protiv svih . Cak mislim da ce lakse izaci na kraj sa Unitedom i Leverkuzenom ,zato sto ove ekipe igraju otvoreno i napadacki ,to ce im ostaviti dosta prostora za njihovu paklenu tranziciju iz odbrane u napad odnosno kontra napade. Najvecih problema ce imati sa Sahtarom koji ne ostavlja toliko prostora pozadi,dosta su jaki takticki i vec imaju mali kontinuitet igranja u LP.
Real Sociedad je najbolje definirati u tri rijeci :Mladost, zelja za dokazivanjem i kvaliteta. Griezmann polako postaje ono sto su mu predvidjali strucnjaci prije par godina. Carlos Vela jedna od vecih gresaka Wengera . Eksplozivnost i odlicna realizacija su mu glavno oruzje. Ako tu jos dodas mladosti i bombu koju ima u lijevoj nozi ,dobijes igracinu .
Dobro su uboli sa Seferovicem, pravo otkrovljenje za sada. Kvalitetan ,dobar sut i vrlo tehnicki jak igrac .
Inigo Martinez jedan od stopera koji najvise obecavaju u Spanskom fudbalu .
Također ima odlican udarac i dobar udarac glavom. Dobro se postavlja,jak u duelima i zna povuci lopte s svoje polovine. Pardo nasljesnik Illare ,ista skola kao Xabi Alonso. Uprkos tome sto jos uvijek defanzivno nije jak kao Illara ili Xabi, ima taj zadnji pas i djeluje mi kao bolji tehnicar i dribler od Illare. Vjerujem da ce Granero biti od velike koristi . Xabi Prietto je tu ipak mozak ekipe,vjerovatno najveci virtuoz s loptom u Primeri . Ocekuem da prodju dalje zajedno sa Unitedom .
Real Sociedad je najbolje definirati u tri rijeci :Mladost, zelja za dokazivanjem i kvaliteta. Griezmann polako postaje ono sto su mu predvidjali strucnjaci prije par godina. Carlos Vela jedna od vecih gresaka Wengera . Eksplozivnost i odlicna realizacija su mu glavno oruzje. Ako tu jos dodas mladosti i bombu koju ima u lijevoj nozi ,dobijes igracinu .

Dobro su uboli sa Seferovicem, pravo otkrovljenje za sada. Kvalitetan ,dobar sut i vrlo tehnicki jak igrac .
Inigo Martinez jedan od stopera koji najvise obecavaju u Spanskom fudbalu .
Također ima odlican udarac i dobar udarac glavom. Dobro se postavlja,jak u duelima i zna povuci lopte s svoje polovine. Pardo nasljesnik Illare ,ista skola kao Xabi Alonso. Uprkos tome sto jos uvijek defanzivno nije jak kao Illara ili Xabi, ima taj zadnji pas i djeluje mi kao bolji tehnicar i dribler od Illare. Vjerujem da ce Granero biti od velike koristi . Xabi Prietto je tu ipak mozak ekipe,vjerovatno najveci virtuoz s loptom u Primeri . Ocekuem da prodju dalje zajedno sa Unitedom .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Sevilla pobijedila Slask u gostima petardom, a Betis doma vodi 6:0 protiv Jabloneca. Doduse, nisu to ekipe za mjerila, ali drago mi je vidjet da rasturaju 

RIP CITY!
Valenciji malo teza grupa, ali proce oni to. Sevilla i Betis takodjer prolaze ovo ko plitak potok

RIP CITY!
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Seba napustio Malagu i potpisao za Rayo.Uz to treba dodati da je Rayo doveo Derdiyoka i Jonathan Viera na posudbu.Hajde fina pojacanja 

Visca el Barça ! Mes que un club !
A: VALENCIA, Swansea, Kuban Krasnoda y Sant Gallen.
H: SEVILLA, Friburgo, Estoril y Slovan Liberec.
I: O. Lyon, BETIS, Vitória Guimaraes y Rijeka.
Valencia definitvno nema laku utakmicu u ovoj grupi . Zapao ih je najtezi protivnik iz sesira 2 ,Swensea.
Znamo svi koliko su ulozili ovog ljeta Welsani, vodi ih odlicni trener koji dobro poznaje Spanske timove, upravo zahvaljujuci Ladrupu igraju na tipican spanski nacin ,usto imaju u svojim redovima vise spanaca nego Britanaca.
Kuban je dosta dobra ekipa. Imaju fantastican napadack tandem u vidu Djibrila Cissea i Ibrahima Baldea koji je igrao jedno vrijeme i u Atleticu . St.Gallen je pokazao snagu tako sto je u pretkolu izbacio Spartak,a Svicarska liga je izuzetno jaka i konstantno napreduje,stoga ni protiv Svicaraca nece biti lako . Ono sto je dobro za Valenciju je cinjenica da se ne smiju opustiti ,te da svaku tekmu moraju odigrati ozbiljno . Naravno ,prolaze sin ningun problema.
Sevilla ce u vidu Freiburga imati glavnog protivnika za prvo mjesto u skupine H, s obzirom da je njemacki tim bio prvi u Bundes ligi koji je otkinuo Bayernu bod ,dovoljno govori da su opasan tim .
Pogotovo na svom stadionu . Isto tako se ne smije zanemariti Estoril,koji uprkos tome sto su relativno nepoznata ekipa, prosle godine su usli u prvu Portugalsku ligu i odmah izborili Evropsku ligu ,ove godine su cak i bolji .
U Betisovom slucaju, iako ce u Lyonu imati teskog protivnika,mogli su proci jos gore da su izvukli recimo Tottenhama. Rijeka je na papiru najslabija, no nakon sto su izbacili Stuttgart,ne bi ih Betis trebao podcijeniti. Vitoria je dobra ekipa koja godinama igra u Evropi,cini mi se da su prosle sezone igrali sa Atleticom u skupini i pobjedili na svom terenu . Sevilla definitivno ima najlaksu grupu od ova tri kluba. Uglavnom ocekujem prolazak sve tri ekipe, i ne samo to ...ocekujem da odu do kraja Valencia i Sevilla.
H: SEVILLA, Friburgo, Estoril y Slovan Liberec.
I: O. Lyon, BETIS, Vitória Guimaraes y Rijeka.
Valencia definitvno nema laku utakmicu u ovoj grupi . Zapao ih je najtezi protivnik iz sesira 2 ,Swensea.
Znamo svi koliko su ulozili ovog ljeta Welsani, vodi ih odlicni trener koji dobro poznaje Spanske timove, upravo zahvaljujuci Ladrupu igraju na tipican spanski nacin ,usto imaju u svojim redovima vise spanaca nego Britanaca.
Kuban je dosta dobra ekipa. Imaju fantastican napadack tandem u vidu Djibrila Cissea i Ibrahima Baldea koji je igrao jedno vrijeme i u Atleticu . St.Gallen je pokazao snagu tako sto je u pretkolu izbacio Spartak,a Svicarska liga je izuzetno jaka i konstantno napreduje,stoga ni protiv Svicaraca nece biti lako . Ono sto je dobro za Valenciju je cinjenica da se ne smiju opustiti ,te da svaku tekmu moraju odigrati ozbiljno . Naravno ,prolaze sin ningun problema.
Sevilla ce u vidu Freiburga imati glavnog protivnika za prvo mjesto u skupine H, s obzirom da je njemacki tim bio prvi u Bundes ligi koji je otkinuo Bayernu bod ,dovoljno govori da su opasan tim .
Pogotovo na svom stadionu . Isto tako se ne smije zanemariti Estoril,koji uprkos tome sto su relativno nepoznata ekipa, prosle godine su usli u prvu Portugalsku ligu i odmah izborili Evropsku ligu ,ove godine su cak i bolji .
U Betisovom slucaju, iako ce u Lyonu imati teskog protivnika,mogli su proci jos gore da su izvukli recimo Tottenhama. Rijeka je na papiru najslabija, no nakon sto su izbacili Stuttgart,ne bi ih Betis trebao podcijeniti. Vitoria je dobra ekipa koja godinama igra u Evropi,cini mi se da su prosle sezone igrali sa Atleticom u skupini i pobjedili na svom terenu . Sevilla definitivno ima najlaksu grupu od ova tri kluba. Uglavnom ocekujem prolazak sve tri ekipe, i ne samo to ...ocekujem da odu do kraja Valencia i Sevilla.
Ja vise ocekujem od Betisa nego od Valencije. Tj. vise mi se svidjaju kao ekipa pa zato 

RIP CITY!
Vec poceo da trpa..
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Predobar napadac. Posebno me imporesionirao njegov razoran udarac.
Pazi programa za nedelju
: Real Madrid - Athletic Bilbao
: Sociedad - Atletico Madrid
: Sevilla – Malaga
: Valencia – Barcelona

Pazi programa za nedelju

od podne do 11 navece ,samo pratit derbijejuznjak> je napisao/la:Predobar napadac. Posebno me imporesionirao njegov razoran udarac.![]()
Pazi programa za nedelju![]()

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.