Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Poldi 3 mjeseca out 
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- AaronRamsey
- Kontakt:
SMJESNA GRUPA za nas protiv nijemaca smo prejaki bayern se patio sa nama dortmund nam je uzeo samo bod prosle godine a napoli nije isti klub bez cavannija o marseilu da ne pricam idemo kao prvi
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Bolje sto smo dobili jacu grupu da ne kruzi prica kako prolazimo svake godine zbog lagane grupe.
Ocekujem borbu sa BVB za prvo mjesto
Ocekujem borbu sa BVB za prvo mjesto
pravi test je u nedjelju protiv kokoski ako tu dobro odigramo mozemo se necemu nadati ove sezone i u ligi prvaka,ali nazalost to opet znaci da vjerovatno nikoga necemo ni dovesti barem ne neko zvucno pojacanje jer puno se pricalo poslije poraza od ville i poslije tri pobijede u nizu sve se to utisalo.. vjerovatno ce nam cabaye doci jer newcastle bas i ne racuna vise na njega a eto mi smo najozbiljniji za njegovo dovodjenje.. ako u nedjelju izgubimo opet ce poceti da panicno kupuju igrace koji se nece uklopiti do slijedece sezone..
- Rockefeller
- Kontakt:
Draxler je u pitanju. 
Nadam se da nije 
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Zašto dovoditi Juliana? Mi već imamo i bolje..
Jack i Ramsey.
Jack i Ramsey.
Draxler jer igračina,idealno lijevo krilo,sjajna tehnika,dobar 1 vs 1 a malo takvih imamo,a i što se snage tice nije loš..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
koji carAaronRamsey je napisao/la:SMJESNA GRUPA za nas protiv nijemaca smo prejaki bayern se patio sa nama dortmund nam je uzeo samo bod prosle godine a napoli nije isti klub bez cavannija o marseilu da ne pricam idemo kao prvi
Prema mojim informacijama (pouzdanim) radi se o onom malom iz Schalkea. Mislim da se Julijanus zove.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Ne bih imao ništa protiv da se ovo desi i da nakon LP i KPK kompletiramo zbirku i 3. trofejem.Marsal je napisao/la:Bez muke Arsenal prolazi dalje. Na drugom mjestu očekujem gigante iz Marseja, ove godine čast da osvoji euro Ligu imat će Dortmund, a de Laurentis nek već počne trošiti pare za iduće ljeto, ovo je već popušio.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Julian je rek'o da ne ide iz Schalke-a
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nakon dolaska Boatenga sve je moguce, ali nije on rjesenje problema Arsenala- ni blizu. Sinoc sam naletio na dva klipa "arsenal fan tv" - cini mi se tako nesto, momci jako realno i smireno govore i u stanju su identifikovati probleme i ukazati na mnogo toga..realnije Arsenal shvataju izgleda ljudi koji ga prate na Emiratesu i zive u Londonu nego domaci fanatici vengera 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Wenger: "I am confident [of bringing players in]. We will not panic buy, that is for sure
pomalo
pomalo
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakav ba Boateng? Da li nekad pomislis da je reakcija domacih fanatika Wengera takva bas zbog vas? VI stalno dolazite ovdje provocirati, ni jedan igrac Arsenala nikad ne valja, osim ako predje u neki drugi tim tad automatski postaje dobar igrac. Nakon jednog poraza nakupi se bar 10 ljudi koji provociraju. I onda mi ovakvi ili onakvi. Smijesno zaista.
Celik!3,2,2.
Arsenal
Bendtner se vratio. Jos Cesc, Henry, Pires i Parlour i da konacno imamo dobar prelazni rok.
Sent from my iPhone using Tapatalk pro
Sent from my iPhone using Tapatalk pro
- Rockefeller
- Kontakt:
Micah Richards izgleda prelazi iz Manchester Citya u Arsenal. 
Levy neda Balea prije meča sa namajer nece da se mi pojačano.. Mamu mu šupak jedan.
- Rockefeller
- Kontakt:
Pa realno ko god da je od trojca Benzema, di Maria i Ozil dosao u klub, ne bi igrao tu utakmicu. Mozda malo rekreativno nakon treceg gola al' za pobjedu bitno ni minute.
Levy neda da se pojacamo
pa u pm kaj smo radili 4 mjeseca da nismo mogli dovest igrace.sad je levy kriv.krivac je jedino wenger.ceka mozda popust 5 do 12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.