FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
pisao sam skoro sto nas mrze, ustvari ne mrze nas vec sto im posao kvarimo i iz kojih razloga i zasto Sloboda NE SMIJE biti jaka jer ako je Sloboda stabilna pojedinci gube stotine hiljada maraka..cisto zato nas kopaju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Svi imaju hrabrosti oštrit qrac na Slobodi, sve rade da se ne dignemo. Ne znam stvarno otkud im više želje i motiva da nas uništavaju, kome to treba
U stvari, kad malo bolje promisliš, nije teško zaključiti. Smeta im što bi potencijalno jaka i stabilna Sloboda mogla tražiti svoj dio kolača u PL, Evropi... pa bi njihovi klubovi ostali bez novca UEFA-e. Niko ne dira Zrinjski, Želju, Sarajevo, Travnik (
), Velež, Leotar, Slaviju, Borac... Pravda je spora, ali dostižna. Dočekat ćemo i mi svojih pet minuta protiv ovih gadova i onih koji iste podržavaju i pitaju se otkud kod nas toliki animozitet prema N/FSBiH. Treba izdržati i boriti se protiv gamadi svim sredstvima, te da ti veliku podršku Azmiru Husiću.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne unistava nas niko iz Sarajeva, Mostara, Banjaluke vec ovi iz Tuzle i okolice koji su ostali bez zarade i igraca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Naravno, i oni, ali bez podrške (ili makar prešutnog odobravanja) ostalih ne bi imali šanse.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne unistava nas niko iz Sarajeva, Mostara, Banjaluke vec ovi iz Tuzle i okolice koji su ostali bez zarade i igraca.
ko je ovaj čupavi?
mogao se malo dovesti u red 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Gledaj Smajla. 

- adnan25emy
- Kontakt:
ljudi imal sta za stolice na tusnju imal ko kakve informacije
- adnan25emy
- Kontakt:
tender raspisan u martu i od tad niko nista
-
- Kontakt:
Prošli ste direktno u KUP BIH, zajedno sa Bratstvom, Orašjem i Braniteljom.
I izabrana je neka firma iz Sirokog, i bio je zalbeni period od 30 dana, al mislim da je i to davno proslo, ne znam ko ovde koga sad vuce za nos, al stolice su vec trebale bit na tribini cccadnan25emy je napisao/la:tender raspisan u martu i od tad niko nista
Meni sve ovo vuce da se tribina otvori tek sljedece godine nekako pred izbore

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne, ne.. ne ide to tako. Čuj prije izbora?klasik je napisao/la:Meni sve ovo vuce da se tribina otvori tek sljedece godine nekako pred izboreadnan25emy je napisao/la:tender raspisan u martu i od tad niko nista
Ne do Bog posle toga izgubiti će izbore pa pare bezveze dali. Ide to posle izbora nekad. Tako se i kod nas odugovlačilo

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koliko nas Tusanj prave pa evo 15 godina..covjece kad su oni nama srusili Sjever stajanje zbog ceega zbog koga?..pa samo su pokvarili bili uslove na stadionu par godina kako su nam srusili onu tribinu...dobro sad ovo puno bolje izgleda, ali ebiga sad mozes na tribinu,sutra opet nece da te puste i td...samo kad se zavrsi ovaj sjever bice preljep sto jest jest jos kad semafor legne tu bice beton 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Pogledajte stadion u Pragu gdje se sada igra super kup Bayern - Chelsea, kapacitet 21.000. Bombona.
Zamislite sada kakva bi bila atmosfera kod nas na Tušnju da završe stadion u dogledno vrijeme.
Zamislite sada kakva bi bila atmosfera kod nas na Tušnju da završe stadion u dogledno vrijeme.
Danas na Tusnju selekcija TK u kojoj je nastupilo 9 igraca FK Sloboda uzrast U15 osvojila prvo mjesto na turniru 10 kantona pobjedivsi na penale selekciju Sarajevskog kantona ! Bravo momci
- TzBulevar87
- Kontakt:
I ja imam taj osjecaj za filingTzBulevar87 je napisao/la:Mislim da ga danas Mujka zabija, imam neki filing

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
vala ja danas očekujem nešto od Musića kad se već pokazao na treningu i zabio 4 komada
dobra partija, gol, asistencija, bilo šta .. da vidmo tu novu taktičku zamisao Smajila Karića 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ocekivanja su vam za cvaje. 
2:0
Music 13'
Mujkic 22'

2:0
Music 13'
Mujkic 22'
toliko o jakoj Capljini
imali jedan sut u gol za citavu utakmicu! daj boze da mi imamo u Capljini sudjenje kakvo su oni danas imali a jos ih je i pomocni spasio nekoliko puta! idemo dalje 

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.