FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Objektivno kone svaka čast na uradjenom poslu 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nemoj majke ti da nam oni daju komplimente...
Je li to taj garavi koji ce igrati Suljicevu poziciju ? a dolazi na posudbu ?stadion je napisao/la:Mislim da svi ne možemo stati na onu tribinu na Otoci..interesovanje je ogromno
Sad smo i bratske grupe hahaha
Zanima li koga ovo nase najnovije pojacanje sto se najavljuje?
Ja sam jos skeptican po tom pitanju, ali ako bude ovo do sad je bila mala maca......
Zanima li koga ovo nase najnovije pojacanje sto se najavljuje?

Ja sam jos skeptican po tom pitanju, ali ako bude ovo do sad je bila mala maca......

Nemojte ljudi da vas čude kone, imaju vrtoglavicu a glavobolja bi mogla postati hronična

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
E svašta
Nikad prelistati
zapaziš par normalnih komentara a ostalo onaj onome šukno, pa ga ovaj onda provalio, onaj nedokaznom dokazao, glup glupim komentarom glupom objasnio, bilo je tu još par izvođenja na pravi put, zatim lekcija iz pravopisa, kulture odgoja pa takmićenja u primitivizmu i tako dalje.
Elem hoce li se sa tim garavim zatvoriti prelazni rok ili ce me i za rođendan obradovati
Nikad prelistati

Elem hoce li se sa tim garavim zatvoriti prelazni rok ili ce me i za rođendan obradovati

Stadione sine, nisi ni ti sav svoj, onako realno.
O ovim sa druge strane Miljacke nema potrebe trošiti tastaturu.
O ovim sa druge strane Miljacke nema potrebe trošiti tastaturu.
Haha sto se upale cim im spomenes njihovo stanje u klubu
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Dajte ba ljudi uozbiljite se...Šta vam je, kakva su ovo vrijeđanja.
@high očekujem tvoju analizu ovih dolazaka i odlazka Asmira...
@high očekujem tvoju analizu ovih dolazaka i odlazka Asmira...

NEMANJAAAAAAAAAAAAAAAA BILBIJAAAAAAAAAAAAAA !!! 

1L8F9C2 je napisao/la:NEMANJAAAAAAAAAAAAAAAA BILBIJAAAAAAAAAAAAAA !!!
Jedva cekam da ih OJADI u TANDEMU sa KOMAZECOM...
Sretno Asmire !!
realno sarajevo ima bolju ekipu, upravu, finansije,
kod zelje u zadnje vrijeme nije bas sve bajno, najbolji iz ekipe odlaze djabe, il za sicu, finansije su dosta oslabile, jedina nada je osim, ali on mi nedjeluje da je bas zagrijan vise..
kod zelje u zadnje vrijeme nije bas sve bajno, najbolji iz ekipe odlaze djabe, il za sicu, finansije su dosta oslabile, jedina nada je osim, ali on mi nedjeluje da je bas zagrijan vise..
Bolje raja iz Kaknja poznaje situaciju u i oko kluba neko SD Ibra,ipak je on tek došao,adaptira se 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
@Baja_Zvjerka ili Gile Boys jeli te dosta vise ? I dalje imas obraza doci ovdje poslije one podvale sa slikom Nemanje, koja nije sa njegovog profila vec sa stranice na fejsu koju ureduju djeca kao i obicno. Da imas imalo obraza poslije toga nebi vise srao, lijepo odes na na njegov profil i vidis gdje slavi pobjede Bosne i gdje velica ponizavanje Grcke i golove Dzeke. Previse se pustilo tebi i slicnim da glumite potencijalne provokatore, treba da ti zanimljivije bude da trazis trenera i da ga poguras za koji dan odmora jos nego sto ovdje lijecis svoje frustracije.Ti nam nasao pricati ko je nacionalista, a prvi ste ih doveli u grad poslije rata i igrali prijateljske utakmice sa njima.
NEMANJA BILBIJAAAAAAAAAAAA
NEMANJA BILBIJAAAAAAAAAAAA

Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 30 avg 2013, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Samo tvoje pajde manijaci dolaze da nas provociraju aco nije niko od nas moramo se branit.aleksandar_veliki je napisao/la:Nema me jedan dan i odmah ruglo od tene. Brzo sam tu, a onda cu malo da se obracunam sa forumasima, moze mi se...

04.10.2009 !!
nisam nista ja Remze mialeksandar_veliki je napisao/la:Nema me jedan dan i odmah ruglo od tene. Brzo sam tu, a onda cu malo da se obracunam sa forumasima, moze mi se...
-
- Kontakt:
Spustite loptu, nema euforije!!!!!!
Moram li dolaziti svako 2 sata i smirivat vas ?
Slavicemo zadnje kolko aBd, dotad mrtva ozbilja,tekma po tekma i sto punije Koševo...i Otoka doduse 

Moram li dolaziti svako 2 sata i smirivat vas ?

@ aco bgm unazad par stranica zivi pokolj ja ne znam dokle ce se vise ovo trpiti boze moj svadjaju se ljudi iz istog grada, drugova imam bruku manijaka kakav ba Sarajevski Borac izjava @pile mislim smijesno sta za vidjet...: : 

04.10.2009 !!
Ovako molim vas bar vas HZ i sve normalne molim vas prestanite sa nacionalizmom ba ovo je sportska tema možete pričati i pisati o Bilbiji kao igraču i čovjeku a ne koje je vjere šta psuje i to.Molim vas ja kao prijatelj i kao čovjek bojim se da če biti banana a vi kako god vam volja.
Sarajevo ljubavi moja!
dosao bilbija, pa sta... to sta o dolasku u sarajevo misle banjalucani, ovdje vama ne treba biti bitno. sarajevo je dobilo vise nego dobrog igraca i to je to.
nije mi jasna potreba da se nos zabada u tudje stvari pored svojih problema?!
omalovazavnjem se nista ne postize vec se dobija kontraefekat...
nije mi jasna potreba da se nos zabada u tudje stvari pored svojih problema?!
omalovazavnjem se nista ne postize vec se dobija kontraefekat...
Zadnja izmjena: vlakanje, dana/u 30 avg 2013, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.