da jer je Barcelona van Spanije trenutnoPipita je napisao/la:Trenutno imamo najjaci napad u Spaniji
al vam je odbrana propuh
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
da jer je Barcelona van Spanije trenutnoPipita je napisao/la:Trenutno imamo najjaci napad u Spaniji
Vidimo po broju golova ko je najjaciWolverine je napisao/la:da jer je Barcelona van Spanije trenutnoPipita je napisao/la:Trenutno imamo najjaci napad u Spaniji![]()
al vam je odbrana propuh

kako je gledati Barci u ledja znam tesko jeLara je napisao/la:Prelijepa igra ... skoro pa savrsena. Dokazali smo da mozemo i bez Kake, Pepea, Alonsa i Gutija mnogo toga uraditi.
Ostaje nam jos jedan cilj ... dokazati katalonskim smrdljivcima ko su Kraljevi
P.S.Trening super odradjen, samo treba sugerisati Pellegriniju da ga malo produzi
ko će ako neć saurman btw sad ozbiljno igrač tekme marceloSaurman je napisao/la:kako je gledati Barci u ledja znam tesko jeLara je napisao/la:Prelijepa igra ... skoro pa savrsena. Dokazali smo da mozemo i bez Kake, Pepea, Alonsa i Gutija mnogo toga uraditi.
P.S.Trening super odradjen, samo treba sugerisati Pellegriniju da ga malo produzi..
ti najavi golijadu sa suprotne stranerob do bagro je napisao/la:Evo cestitam vam...
Kako god da je, ne jos dugoSaurman je napisao/la:kako je gledati Barci u ledja znam tesko jeLara je napisao/la:Prelijepa igra ... skoro pa savrsena. Dokazali smo da mozemo i bez Kake, Pepea, Alonsa i Gutija mnogo toga uraditi.
P.S.Trening super odradjen, samo treba sugerisati Pellegriniju da ga malo produzi..
Pridruzujem se cestitkama...amEl_rooB je napisao/la:cestitke realovci..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.