FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
FC Bayern lineup (4-1-4-1): Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm - Robben, Müller, Kroos, Ribéry - Mandzukic
Bayern bench: Starke, JAVI, van Buyten, Shaqiri, Pizarro, Götze, Contento
Sastav izaš'o prije 20 minuta, ja kontam sad će tu biti dvije stranice ispisane, a ono niko nije ni sastav napisao....
Kao što vidite Lahm igra 6-icu, a Javi na klupi (vjerovatno nedovoljno spreman).
Izgleda da će nam večeras biti pravo zanimljivo i da nećemo gledati dosadni Bayern jer nam neće biti nimalo lahko.
Čak će nam i Schurrle i De Bruyne stvarati probleme, a da ne pomišljam za ostale...
Inače, idemo po pobjedu!
Bayern bench: Starke, JAVI, van Buyten, Shaqiri, Pizarro, Götze, Contento
Sastav izaš'o prije 20 minuta, ja kontam sad će tu biti dvije stranice ispisane, a ono niko nije ni sastav napisao....
Kao što vidite Lahm igra 6-icu, a Javi na klupi (vjerovatno nedovoljno spreman).
Izgleda da će nam večeras biti pravo zanimljivo i da nećemo gledati dosadni Bayern jer nam neće biti nimalo lahko.
Čak će nam i Schurrle i De Bruyne stvarati probleme, a da ne pomišljam za ostale...
Inače, idemo po pobjedu!
Zadnja izmjena: nele-BHF, dana/u 30 avg 2013, 20:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad vidim Rafinhu u prvih 11 hvata me jeza. 
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 30 avg 2013, 20:09, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
effe_sa je napisao/la:Lahma na šesticu i nema zime...
Crna da crnija biti ne može...
Why???Saurman je napisao/la:Kad vidim Rafinhu u prvih 11 hvata me jeza.
Zar da mu tako lako zaboravimo onu marisanu, ono šamaranje Kube i Klopa te ostale buranije usred njihove avlije???
Inače, meni svejedno 5-0 na jednoj, ili drugoj strani.
Utakmica je povoljna jedino iz razloga što valjda znači sa smo za utakmicu bliži novoj Bayinoj mašini.
- Bayern@heart
- Kontakt:
opet Lahm na šesticu čovjek koji je visok 170 cm da se gura i bori sa toresom,lampardom,hazardom da im uzima lopte i pritom kreira igru za naprijed mislim da po mom neće ići, ali vidit ćemo znamo šta je sve Pep radio u Barci protiv Josea sa sličnim igračima.
Mia San Mia
Mia San Mia
Klare je napisao/la:effe_sa je napisao/la:Lahma na šesticu i nema zime...![]()
Crna da crnija biti ne može...Why???Saurman je napisao/la:Kad vidim Rafinhu u prvih 11 hvata me jeza.![]()
Zar da mu tako lako zaboravimo onu marisanu, ono šamaranje Kube i Klopa te ostale buranije usred njihove avlije???- No way, Rafka gledati u sastavu je uvijek poželjno kada to uslovi dozvoljavaju...
![]()
Inače, meni svejedno 5-0 na jednoj, ili drugoj strani.![]()
Utakmica je povoljna jedino iz razloga što valjda znači jednu utakmicu smo bliži stvaranju mašine.
Rafko zna koliko zna.

I naravno ajmoooooooooo momčiliuci,..........
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde Rafa, opravdaj vecerasnji start.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ihh, qrna šefe ili ti surova lažKlare je napisao/la: Inače, meni svejedno 5-0 na jednoj, ili drugoj strani.![]()
AjmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooSaurman je napisao/la: I naravno ajmoooooooooo momčiliuci,..........
Malo će to ići teže bez šefa i (barem poluvrijeme) španskog švabe (ne, nije Mario
Prognoza 2:1.
Muller i Robben.
Vom Jäger zum Gejagten
trebam li napominjati da upise bez slike ne mozemo uzimati kao dokaz?ribery je napisao/la:Nemam sliku koja to dokazuje...
trebam li napominjati da su se moje tvrdnje podebljane slikom ispostavile tacnima? mislim da ne triba.
bayo primit mora, tako da...farinelli123 je napisao/la:Sta mislite, da l' ce veceras da bude 4-0 ili 3-1? Planiram da bacim neke pare u opticaj, pa bi mi ta informacija dobro dosla.
mene stvarno cudi i pitam se zasto ne navijas za arsenal?Klare je napisao/la:Zar da mu tako lako zaboravimo onu marisanu, ono šamaranje Kube i Klopa te ostale buranije usred njihove avlije???- No way, Rafka gledati u sastavu je uvijek poželjno kada to uslovi dozvoljavaju
pravo si dominantan i kao takav ostavljas dominantne upise koje redovno potvrdjujes smajlijima kao krunskim dokazima.
respekt za ovo u vezi dominatora rafinje.
ps.
geronimo, dobra prognoza. i ja tipujem da ce biti tijesno. ono, igrom cemo ih razbit, samo sto nece pljustat golovi.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Kao što sam rekao, nimalo dosadna utakmica, dominiramo, mnogo smo bolji, i samo popraviti završnicu. Gotzea umjesto Mullera u drugom poluvremenu.
Kod gola Hazard je davno trebao biti oboren. Pustili su ga, a nisu smjeli.
sta vas briga, pep donio posjed lopte
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Preslikana situacija iz onog finala sa jedinom razlikom i to postignutim golom Chelsea. Bayern je dominantniji, bolji, ofanziviniji, ali bedem ispred Cecha je neporbijen i ako se nesto ne popravi u realizaciji tako ce ostati do kraja.
Muller je strasno los, nazalost. Ili ga prebaci na desno krilo ili ga vadi, jer na ovoj poziciji gdje igra, definitivno je neprimijetan.
Muller je strasno los, nazalost. Ili ga prebaci na desno krilo ili ga vadi, jer na ovoj poziciji gdje igra, definitivno je neprimijetan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pa dobro ljudi moji šta se dešava ja ovo nemogu gledat ove kontre i polukontre bez Javija i švajnija zajedno smo tarabe imali neko rješenje za nas u nastavku...primit gol od ćelsija i onda ganjaj rezultat stvarno teška misija
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ako ga ne damo do 60. minute, gubimo.
...ali imamo posjed lopte.
roben nevidljiv.
u jednom momentu ga prikazuje kamera - cova sam stoji na desnoj strani, ma ni blizu protivnickih igraca. riberi i kros najbolji.
nego, moze li neko reci alabi da se ne sakriva u sredinu

roben nevidljiv.
nego, moze li neko reci alabi da se ne sakriva u sredinu
Ne znam cemu ovakve ideje...zna se ko je zaduzen za 4 komada...nije garant ChelseaBadrHari je napisao/la:Zato bi bilo ruzno kad bi naprimjer opet 4 komada primili, eto samo da nam ne narusi reputaciju u Evropi.
Dobro igra Bayern,samo da je konkretniji ispred gola...iako vjerujem da ce to sa Guardiolom biti sve manje konkretno kako bude vrijeme odmicalo...cilj je 95%.
U svakom slucaju,ocekujem neki gol Bayerna u drugom poluvremenu,samo je pitanje hoce li Chelsea ostati na ovom jednom.
Dominirate i mnogo ste bolji,mnogooo,mnogooo,monogooonele-BHF je napisao/la:Kao što sam rekao, nimalo dosadna utakmica, dominiramo, mnogo smo bolji, i samo popraviti završnicu. Gotzea umjesto Mullera u drugom poluvremenu.
I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
RIBERYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Igra majstorcina...
Ajmo jos gocinja, pa da ih poderemo ko adzo ravu.
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakva podrska "sminkera", moramo dobiti ove plave morone.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.