Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Drago mi je da sam bio u pravu kad sam lobotomizirao lobotomce koji su pricali o vecoj cijeni od Ronaldove. O onima sto su pricali o 140 miliona... Oni su insuficijenti :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
ako vam je stalo da ozil igra onda jedino probati neku letecu 4-1-4-1 formaciju gdje svuda puse, primali bi gol svaku utakmicu ali bi ih davali jedno 4 u prosjeku
iker
dani pepe (dok se ne vrati varane) ramos marcelo
modric (dok se ne vrati alonso)
bale ozil isco ronaldo
benzema
iker
dani pepe (dok se ne vrati varane) ramos marcelo
modric (dok se ne vrati alonso)
bale ozil isco ronaldo
benzema
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ova slika je ovdje radi "gotovog" transfera balonje stavljana vec 100 puta. ko zna, mozda konacno pogodis ..LenBias je napisao/la:
svemoguci pero
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
pa ja sam na startu prelaznog roka napisao da ce bale sigurno biti igrac real madrida, o cemu pricamo?Damian je napisao/la:ova slika je ovdje radi "gotovog" transfera balonje stavljana vec 100 puta. ko zna, mozda konacno pogodis ..LenBias je napisao/la:
svemoguci pero
Jel ti sta znaci ime Enzo Giovanni ?RickBlaine je napisao/la:Drago mi je da sam bio u pravu kad sam lobotomizirao lobotomce koji su pricali o vecoj cijeni od Ronaldove. O onima sto su pricali o 140 miliona... Oni su insuficijenti :kava:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- RickBlaine
- Kontakt:
Itekako
Gareth Bale. Valjda do veceras bude i sluzbeno.
Gareth Bale. Valjda do veceras bude i sluzbeno.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Rekao si ti i da Suarez dolazi 100% pa nista od togaLenBias je napisao/la:pa ja sam na startu prelaznog roka napisao da ce bale sigurno biti igrac real madrida, o cemu pricamo?
Kad se Xabi vrati Isco i Ozil ce igrati od pocetka obojica. Formacija 4-3-3 : Xabi zadnji vezni, Mesut i Isco ispred, 2 robota po boku
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
da benzema nije otvorio dobro sezonu dosao bi suarez, valjda je to jasno, ali on i nije fakticki obecan navijacima kao sto je to slucaj kada je u pitanju bale, malo povezuj stvari u zivotu, ne moze nikako da ti skodiAmar Dzeko je napisao/la:Rekao si ti i da Suarez dolazi 100% pa nista od togaLenBias je napisao/la:pa ja sam na startu prelaznog roka napisao da ce bale sigurno biti igrac real madrida, o cemu pricamo?![]()
Kad se Xabi vrati Isco i Ozil ce igrati od pocetka obojica. Formacija 4-3-3 : Xabi zadnji vezni, Mesut i Isco ispred, 2 robota po bokui Benzema. Malo ce puhati al nema veze.
Puno ce puhati,ali nema veze.Amar Dzeko je napisao/la:Rekao si ti i da Suarez dolazi 100% pa nista od togaLenBias je napisao/la:pa ja sam na startu prelaznog roka napisao da ce bale sigurno biti igrac real madrida, o cemu pricamo?![]()
Kad se Xabi vrati Isco i Ozil ce igrati od pocetka obojica. Formacija 4-3-3 : Xabi zadnji vezni, Mesut i Isco ispred, 2 robota po bokui Benzema. Malo ce puhati al nema veze.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pričam o tome šta si ti rekao, tj. o tvojim "tarotskim" umjećima koja su se ispostavila kao netačna (u vezi Suareza). Tako da se ne dižeš džaba u nebesa pred likom da si ti rekao, prorekao, kad si ustvario iznio i hrpu gluposti koje ti kao i obično elegantno zapostaviš.LenBias je napisao/la:da benzema nije otvorio dobro sezonu dosao bi suarez, valjda je to jasno, ali on i nije fakticki obecan navijacima kao sto je to slucaj kada je u pitanju bale, malo povezuj stvari u zivotu, ne moze nikako da ti skodiAmar Dzeko je napisao/la:Rekao si ti i da Suarez dolazi 100% pa nista od togaLenBias je napisao/la:pa ja sam na startu prelaznog roka napisao da ce bale sigurno biti igrac real madrida, o cemu pricamo?![]()
Xabi je majstor sto se najbolje moze vidjeti u duelima protiv Barce kada na sredini on zapravo sam igra protiv Barcinog trojca i uz dobre bocne igrace i trku Real moze lako iznijeti loptu i braniti se presingom zahvaljujuci najvise njemu. Ja mislim da ova formacija moze uspjeti, ali trebace vremena.Dzoni je napisao/la:Puno ce puhati,ali nema veze.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 30 avg 2013, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
nista, ne kontas haman i dzaba je, hajd nema veze
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Naravno.LenBias je napisao/la:nista, ne kontas haman i dzaba je, hajd nema veze
Ronaldo - Isco - Bale
- KapioFootball
- Kontakt:
Izvor?revoX. je napisao/la:Breaking News: "Kaka has been released by Real Madrid."
Arsenal želi dovesti Mesuta Ozila, Karima Benzemu i Angela Di Mariju, a za ovu trojicu Wenger nudi 70 miliona funti.

- RickBlaine
- Kontakt:
Iltiga 23 miliona po igracu :kava:
Malo.
Malo.
Za ovu dvojicu ako izvuče 30 može se šutnit nogom u guzicuLenBias je napisao/la:Arsenal želi dovesti Mesuta Ozila, Karima Benzemu i Angela Di Mariju, a za ovu trojicu Wenger nudi 70 miliona funti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.